15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Stilfulde levende ideer med lædertæpper til ren luksusstemning

Tæppedesigner Belgien Cow Cow Carpet

Vi præsenterer dig tre stilfulde ideer til gulve – med disse Lædetæppe Design fra Belgien, der vil skabe en ren luksusstemning i dit hjem.

Lædetæppe til et luksuriøst interiør derhjemme eller på kontoret

grå tæppe design idé-rund form

Det belgiske selskab Begrænset udgave har netop lanceret en ny samling af tæpper. Dine designs skiller sig altid ud med kreative forslag, farver og materialevalg. Også i år lykkedes det designerne at fascinere os på ny og med denne Lædetæppe at overraske positivt. Modellerne fra den brede vifte af produkter er kendetegnet ved deres smukke fremstilling / alle tæpper er et produkt af hårdtarbejdende kunsthåndværk /. De er lavet med stor opmærksomhed på detaljer og kan kombineres med ethvert moderne anlæg. Motiverne er traditionelle – cirkler og rektangler blev foretrukket af det berømte firma. Pelsdækkenerne leveres med plejeinstruktioner – de har brug for regelmæssig rengøring, så de kan tjene dig i lang tid.

Lædetæpper bidrager til en elegant stemning

moderne spisestue design-brune møbler

Hvis du ikke ved, hvor du skal gå bedst Lædetæppe passer, her er nogle forslag – designene bør ikke placeres under møbler, der er for tunge / som en væg, eller tunge bogreoler /. Hvis du bruger gulvtæppet til spisestuen, kan du flytte møblerne hver uge, så tæppet ikke bliver beskadiget af bordet og stolens ben. Efterlad ikke dine kæledyr i det rum, hvor lædertæppet er placeret. Rengør det mindst en gang om måneden med specialplejeprodukter og en blød børste. Hvad materialekombinationen angår, går lædertæpper og træmøbler perfekt sammen. Men metal kan også kombineres godt med gulvtæppet. Efterlad en masse ledig plads omkring tæppet, så det kan komme til sin ret. minimalistiske vaser eller eksotiske figurer kan tjene som dekoration. Men også det Lædetæppe selv kan tjene som vægdekoration – som billederne af en restaurant her viser!

Læder tæppe luksuriøst kontorinteriør

Lædetæppe design idé Belgisk producent håndlavet

Luksus gangtæppe ko -pels

Stripe tæppe luksus design idé

moderne luksuriøse tæppedesigner

Luksuriøse tæpper i Belgien

beige brunt lædertæppet design

Tæppet design ko pels brun farve

Tæppe luksus stemning designer farver

moderne restaurant interiør idé ko pels tæppe

Ko pels tæppe design idé-moderne lejlighed

Previous Post
Scarlett Johansson og Colin Jost er forlovede! Det er hendes tredje ægteskab
Next Post
Marmormøbler – tidløst elegante møbler af Iosa Ghini