15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

5 kreative tæppedesign til dit moderne interiør

kreative tæpper moderne møbler efter matisse

Vi giver dig fem interessante ideer til kreative tæppedesign at friske det indre af din lejlighed op. Det første forslag er “After Matisse” -modellen af ​​Sonya, inspireret af den franske kunstner Henri Matisse og hans udskårne kunstværker.

Kreativt tæppedesign fra Sonya – en farverig idé

tæppedesign til moderne møbler sonya

Tæppedesignet blev designet til at skabe en illusion af overlappende gennemsigtige farver. Måttens mærkelige form skaber en følelse af unik æstetik, mens de håndskårne dele fra New Zealand uld lover den bedste kvalitet. Sonya arrangerer tæppedesignerne efter kundernes ønsker. På denne måde kan dit tæppe være virkelig unikt.

 Idé til kreative tæppedesign – måtten med blomstermønster fra Piodao

kreative tæppedesign til moderne indretning af piodao

Den lagdelte måtte med blomstermotiver fra Piodao er den anden idé til kreative tæppedesign, som helt sikkert vil bringe foråret ind i dit hjem uanset årstid. Designet er inspireret af blomstermarkerne i Piodao-regionen i Portugal og er en tredimensionel kunst til gulvet, sammensat af forskelligt hilste blomstermåtter. Gulvtæppet er udelukkende lavet af New Zealand uld, og de livlige farver i rødt og grønt tilføjer dit hjem en ekstra friskhed. Blomstermåtten fås i forskellige størrelser.

kreative tæpper moderne møbler blomst rød

 Det farverige tæppe fra Bolon

gulvtæppe designer moderne indretning mønstre farverige

Hvem ville skabe sådan et iøjnefaldende produkt i så lyse farver, undtagen Bolon. Det farvede gulv er det næste forslag til kreative tæppedesign. Historien om producenten Bolon begyndte i Stockholm med tanken om at konvertere tekstilaffald fra nærliggende fabrikker til uldtæpper. I dag er Bolon -tæpper inspireret af modeverdenen og er en perfekt tilføjelse til dit moderne boligindretning. Tæpperne er udelukkende fremstillet af genanvendelige materialer og er derfor trendy og miljøvenlige på samme tid.

tæppedesign til moderne indretning bolon

Den hyggelige “Sail” måtte fra Nodus

gulvtæppe designer moderne møbler nodus

En af ideerne til kreative tæppedesign er det hyggelige tæppe fra Nodus, der tiltrækker dig med sin komfortable komfort og unikke æstetik. Denne specialserie af den italienske designer Luca Nichetto indeholder et område med en bevægelig del, der kan justeres på gulvet eller lodret mod væggen. På denne måde kan du læne dig tilbage og slappe af, mens du ser tv eller læser bøger. Dette stykke er en perfekt tilføjelse til børne- eller stuen. Nodus -måtten er udelukkende lavet af uld og fås i forskellige farver.

kreative tæpper til moderne møbler sejl

Designermåtten fra Nodus i rødt

kreative tæpper til moderne møbler nodus pompon

Pompon er en af ​​de særligt smukke ideer til kreative tæppedesign fra Nodus. Designet blev skabt af Matali Crasset og er særligt iøjnefaldende med sin usædvanlige form. Pomptæppet ser livligt, glad og nysgerrigt ud. Den er lavet af 100 procent uld og er håndtuftet og fremstillet i Indien. Nodus -måtten er et interessant moderne kunstværk og en fryd for øjnene.

gulvtæppet designer moderne møbler pompon rød

Previous Post
Scarlett Johansson og Colin Jost er forlovede! Det er hendes tredje ægteskab
Next Post
Marmormøbler – tidløst elegante møbler af Iosa Ghini