15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Valg af den rigtige vinduesprofil – praktiske og nyttige tips

vindue stor hvid stue design sollys glas

Windows spiller en enorm rolle i hjemmet og bør vælges omhyggeligt. Der er et par ting, der skal overvejes, og derfor har vi nogle tips til, hvordan du vælger den rigtige Profilvindue sammensat. Så her er hvad du bør vide.

Vinduesprofil med en interessant trekantet form

pvc vinduesdesign trekant moderne mørk vinduesramme

– På den ene side er vinduet og vinduesprofilen en fremtidsorienteret investering, der absolut ikke skal reddes. Ellers skal du højst sandsynligt skifte vinduerne igen, fordi du vil opdage, at de ikke lever op til de forventninger, du havde. Af denne grund er det bedre at investere i de rigtige end at betale for dem to gange.

Vinduesprofil i hvidt til tagvinduet

ovenlysvindue pvc plast håndtag hvidt loft

– Omkostningerne til det nye vindue og den tilhørende vinduesprofil afhænger af forskellige faktorer. Vinduets størrelse spiller en rolle såvel som om og på hvilken måde det kan åbnes. Men også profilens type og farve og

Stort vinduesprofil i stuen

vinduesprofil hvid moderne vælg form

– Udskiftning af vinduer og vinduesprofil er følgelig på ingen måde et opkøb, der skal præsenteres som en unødvendig luksus. Hvis de er af høj kvalitet, har de en energibesparende effekt, der ikke kan forventes fra gamle vinduer. Dette kan spare mange penge i fremtiden.

Vinduesprofil med vindueskarm i hvidt

vinduesprofil hvid vindueskarm plastskive

– Den bedste tid på året at installere nye vinduer og især vinduesprofilen er forår eller efterår. I disse to sæsoner er temperaturerne ikke så ekstreme. Derfor udvider eller samler vindueskarmen sig ikke så meget, hvilket ville være tilfældet om foråret og sommeren. Dette ville føre til unøjagtig indsættelse og bør derfor undgås.

Til karnaprofilen i PVC

karnap hvid pvc glasrudehus

– Profilvinduet fylder kun 10 til 20% af vinduet. Resten er lavet af glas. I dag består sidstnævnte ikke længere kun af en glasrude, men af ​​to eller endda tre, som er indlejret i vinduesprofilen i en vis afstand fra hinanden (normalt mellem 14 og 16 millimeter). Ind imellem er der kamre, der er hermetisk lukkede. Luften, der er i den, tørres til gengæld på forhånd, så der ikke kan dannes fugt inde i kamrene, og glasset kan tåge op. Dette rum bruges til varmeisolering og er normalt fyldt med en inert gas i stedet for luft til dette formål. Sådanne gasser er argon eller krypton.

Tre-kammer vinduesprofil

vinduesprofil tre kamre lufttæt isoleringsvindue

– Kamrene i vinduesprofilen bestemmer selv, hvor varmegennemtrængelige vinduet er i sidste ende. Derfor er mange kamre et bedre valg. Jo færre kamre vinduesprofilen har, jo mere varme går tabt.

Fem-kammer vinduesprofil

vinduesprofil femkammer tre ruder i pvc -glas

Inden du taler med eksperten om profilvinduet:

design vinduesindretning brun pvc classic

– Hvis du i øjeblikket bygger et hus, skal du være klar over, hvordan du planlægger at fordele dem rundt i huset. Du bør også overveje, hvordan vinduerne skal åbne. Vil du gerne have, at hele vinduet åbnes, eller skal det opdeles i to eller flere dele, hvoraf kun en kan åbnes. Først da kan eksperten rådgive dig tilstrækkeligt og præcist.

– Når du vælger glasset, skal du være opmærksom på U-værdien. På den ene side tillader dette solens varme at trænge ind i rummet om vinteren, men giver samtidig isolering for den varme, der er i husets indre.

– Vælg en virksomhed, der tilbyder dig en kvalitetsgaranti. Dette er vigtigt, fordi en forkert installeret eller på hvilken som helst måde beskadiget vinduesprofil ikke bare kan sættes i stand, men skal udskiftes helt.

Vinterhave og veranda lavet af PVC vinduesprofil

vinterhave pvc vinduesprofil hvid plast vinduesdør

– Inden du underskriver en kontrakt, bør du bede om en skitse af vinduet og profilen samt den måde, hvorpå vinduet installeres senere.

– Under installationen af ​​vinduesprofilen skal du sikre dig, at samlingerne mellem vindueskarmen og væggen er godt fyldt. Dette forhindrer fugt i at trænge ind, for eksempel når det regner, og giver bedre lydabsorbering. Det er også vigtigt, at du kræver, at vinduet fastgøres med dyvler på alle sider.

– Til installation skal du vælge den variant, hvor den nederste del af profilen hæves af en anden. Dette giver profilvinduet en tilstrækkelig hældning.

åbningsvindue pvc hvidt design idé altan

vinduesprofil 6 kammer plast design hvid pvc

vinduesprofil inde i glas tre kammer pvc

pvc vinduesramme i mørkt plast design

vinduesprofil 8 kammerramme hvidt glas tre

pvc mørkebrun lukket træimitation

Previous Post
Køkkenindretning og rumlig fordeling
Next Post
Udformning med blondeblusser til attraktive DIY -dekorationer