15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Romantisk look til hjemmet: den romantiske stil fortolket på en moderne måde

romantisk stil stue-pastel-farver-messing-accenter-romantisk-look

Det romantiske look er ikke kun populært inden for mode, men finder også vej til interiører. Den romantiske stil fortryller med feminin elegance og ser legende, nostalgisk og hyggelig ud i dine egne fire vægge. Hvis du vil tilføje lidt romantik til dit hjem, så er denne møbleringsstil noget for dig. Men tænk venligst ikke på gammeldags detaljer og overbelastede dekorer, for nutidens romantiske stil kan tolkes på en moderne måde. Vi fortæller dig herunder, hvordan du kan skabe den perfekte eventyrbaggrund for den moderne prinsesse!

Den romantiske stil – en verden lavet af pastel

romantisk stil levende-nostalgisk-moderne-pastelfarver

Lethed er det magiske ord, når det kommer til den romantiske møbleringsstil. Det romantiske look kan være afslappet og fremkalde et billede af pastellpigers drømme. Spil med sarte farver, bløde former, blomstermønstre og sløjfer i alle rum for at skabe en hyggelig oase af velvære med nostalgisk charme. Det kan kun blive for osteagtigt og overdådigt, hvis du tager for meget af alt. Den generelle stemning i rummet skal være harmonisk og delikat.

Pulveragtige pink toner er en del af den romantiske møbleringsstil

Romantisk stil levende-pastel pink-gardiner-pudebetræk-stue-sort-hvid

Farven pink med alle dens nuancer er den nuværende Trend farve. For at det ikke ser for piget ud som i Barbi-drømmehuset, men derimod feminint og voksent, er det bedst at vælge matrosa toner og pulverformige farvenuancer som beige, creme, lysegrå og hvid. Disse harmonerer perfekt med hinanden og supplerer hinanden i deres virkning. Sort giver stærke kontraster og giver kombinationen den ekstra portion glamour.

Bløde stoffer sikrer komfort

romantisk-stil-soveværelse-box-spring-seng-grå-pink-accenter-nostalgi-sengeborde.jpg

I romantisk stil lægges der særlig vægt på brugen af ​​lette stoffer og sarte mønstre. Hvis noget føles behageligt blødt og hyggeligt, så kan det indgå i møbleringskonceptet. Strømmende stoffer som bomuld, organza og silke i kombination med hæklet eller strikket tilbehør fremkalder en oase af komfort og inviterer dig til at slappe af. Dekorer dit hjem med talrige puder og hyggelige tæpper og gør dig virkelig behagelig!

Legende mønstre supplerer det romantiske look

det romantiske look levende-pastelfarvet-dekorationer-puder

Den dygtige brug af legende mønstre er et af de vigtigste stilmidler, hvormed man kan understrege den romantiske stil. For at udseendet skal se moderne ud, skal du finde en harmonisk blanding af dekoration i nostalgiske designs og trendy grafiske tryk. Delikate blomstermønstre og klassiske millefleurs -mønstre passer for eksempel fantastisk til pigge, prikker og striber. Begræns dig dog til én farvefamilie, det vil sige, at den valgte grundfarve skal findes i alle elementer i rummet.

Realiser den romantiske stil ned til mindste detalje

romantisk-look-retter-køkken-blomster-pink-polka-prikker

For at leve romantisk behøver du ikke nødvendigvis at købe helt nye møbler. Selv små tilbehør, husholdningsartikler og fade i sarte pastelfarver såsom Miss Étoiles bringe et strejf af romantisk stil ind i dine egne fire vægge. Disse flotte detaljer giver hurtigt hvert værelse den ekstra portion romantik, du leder efter, og fuldender det dejlige indtryk. Smukke kaffekopper med prikker, tekander og småkageglas er alt for smukke til at skjule og kan finde et passende sted på den åbne køkkenhylde.

Den rigtige belysning til den romantiske stil

den romantiske stil stue-moderne-grå-sofa-hvid-pink

Effekten af ​​belysningen i rummet skal heller ikke undervurderes. Stilfulde bordlamper med en buet bund eller en overdådig lysekrone kan fremkalde en sublim atmosfære i ethvert rum. Selv små arrangementer med duftlys og lanterner i forskellige størrelser på sofabordet vil fortrylle alle sanser og understrege det romantiske belysningskoncept perfekt. Stol på din intuition og forvandl dit hjem til et romantisk paradis for velvære!

Previous Post
Håndværksideer til børn – smukke julekort til familien
Next Post
Frisurer til hatte – 25 ideer til smukke frisurer