15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Feng Shui farver og deres betydning i vores boligareal

Korrespondance-mellem-farver-og-nuancer

Den kinesiske Feng Shui -undervisning forsøger at opnå harmoni i menneskers liv gennem grundlæggende farver og deres derivater. Feng Shui -farverne i vores boligareal er grundlæggende i deres design og kombination. Ifølge den traditionelle idé skulle Feng Shui være i stand til at “få ånden til luft og vand til at skrå”. Lad os se nærmere på farverne og hvad de betyder.

Feng Shui farver med mening

BAGUA -kortet til at føle sig godt hjemme

I en verden fuld af farver bør alle have en vis farveforståelse. Da vi normalt har et eller to levesteder og arbejdspladser, er det nyttigt og tilrådeligt at finde harmoni i disse vægge, give mere ydeevne og føle lykke for at opnå succes. Der er BAGUA -zoner i et hus eller en lejlighed, som er skabt ud fra indgangsdøren eller kardinalpunkterne og er indgraveret i grundplanen. Med de ni kvadranter fyldt med Feng Shui -farver promoverer du de 9 boligarealer og optimerer dem til den tilsvarende anvendelse. Du kan specifikt fremme og understrege rigdom, berømmelse, partnerskab, familie, tai chi (sundhed), børn, viden, karriere, hjælpsomme venner. Ifølge kardinalpunkterne er dette Bagua -kompas en hurtig guide til valg og forstærkning af farverne i hvert enkelt rum.

Feng Shui grundfarver til vores opholdsrum 

Vælg-farven-til-væggene

Vægfarverne og deres kombination sikrer den rigtige stemning derhjemme. I Feng Shui-undervisning sikrer 5 grundelementer og deres tildeling i henhold til Yin-Yang-princippet (Yang for den aktive kraft og Yin for passiv vibration) det harmoniske design af vægfarverne i vores lejlighed. Man genkender følgende Feng Shui -farver og deres tildeling af elementer: Gul, okker og abrikos er jordfarverne og for det meste ansvarlige for energi, levetid, varme og komfort, de er også ladet med aktiv Yang -kraft; Brun, grøn, lyseblå og turkis er elementer af træfarve og står for pålidelighed, harmoni og fred, og de to sidste virker beroligende og afslappende og er passive yin -kræfter; Elementets vandfarve er sort karriere og erhverv, blå loyalitet, omsorg, tro og lilla sandhed, loyalitet, høje idealer og er passive yin -farver; Elementmetalfarver er hvide – i Kina er sorgens farve, i Vesten står for uskyld, renhed, godtroende og grå står for frygt, depression og selvfornægtelse, ifølge Yang -princippet; den største gruppe er elementet ildfarver med rødt- kærlighed, glæde og vækst, violet passion, lykkeligt samvær, pink-med-romantik og kærlighed, pink- står som et symbol på modernitet blandt unge mennesker og lavendel sikrer mild stimulerende aura . Orange og rød er meget aktive Yang -farver.

Kinesisk horoskop 2015 – årligt horoskop for hvert stjernetegn

Horoskop 2015 – årligt horoskop for alle stjernetegn

Hvilke tegn på stjernetegn går sammen – partnerhoroskoper

Billedrepræsentation af farverne med kardinalpunkter

the-Feng-Shui-farver-og-deres betydning

 De grundlæggende elementer med aktiviteter og effektercyklussens aktivitetHjemmet-til-Feng-Shui-farverneBlue sky væg indretning soveværelse

Lilla-og-gule-farver-i-sove-området

Soveværelse-i-grøn-kantede vægge

Køkken-spisestue-med-gardin-til-badeværelse

Grøn-i-køkkenet Feng Shui grundfarver

Interiør-i-grønt-med-nuancer-i-rødt

hvidt og grønt opholdsrum

varmt-lyse-farver-mørkere-sofabord

Vægmaling feng shui

Sort-brun-og-beige

rød-og-lys-vægge-i-stue-området

Pink-og-pink-i-stue-området-plante-i-potten

moderne-design-af-stuen-med-pink

Lysekrone-i-stuen-grå-vægge

i-orange-og-beige-opholdsstue-med-væg-indretning

Feng-Shui-væg-maling-møbler-i-rød-teknologi-i-sort

i lilla vægdesign

Væg-indretning-med-Feng-Shui-symboler-og-lyse-farver

Previous Post
Moderne polstrede møbler fra Alpa Salotti sofa designs med en feel-good faktor
Next Post
Lav dine egne julekort med knapper – 28 gode ideer