15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderniser huset og gør det til et smart hjem: Sådan er dit hjem forbundet!

hus modernisere køkken smart hjem

Madlavning, opvarmning, ventilation, sørge for den rigtige belysning – hvis du gør dit hjem til et smart hjem, kan du gøre dig godt tilpas. Netværksteknologien overtager (næsten) alt – og du behøver ikke engang at modernisere hele huset!

Smart hjem for begyndere: Det behøver ikke at være den komplette pakke

byggeteknologi digital kontrol smartphone

Smart hjem eller hjemmeautomatisering betyder dybest set ikke andet end, at “intelligent” bygningsteknologi autonomt udfører de ønskede handlinger på det ønskede tidspunkt. De enkelte enheder kommunikerer også med hinanden og kan styres med en smartphone, mens de er på farten. Begyndere kan starte med individuelle smarte hjemmekomponenter, det behøver ikke at være hele sortimentet.

modernisere husets smarte hjemmeautomatisering hjem

Nogle løsninger fungerer ganske enkelt med timere. For eksempel kan du hæve persiennerne om morgenen og sænke dem igen om aftenen. Dette er den enkle variant. Udstyret med en ekstra solsensor reagerer rulleskodder også på ydre påvirkninger som f.eks. Solstråling. De lukker derefter automatisk, så snart strålingen når en bestemt intensitet.

Skulle du modernisere dit hus snart du kan benytte lejligheden til at netværke en lang række forskellige enheder med hinanden. Hvad med dette for eksempel: Så snart du tænder lyset i soveværelset, tænder kaffemaskinen i køkkenet automatisk, mens varmelegemet forvarmer badeværelset. For at sikre, at alt fungerer gnidningsløst, er det bedre at hyre et specialistfirma til at installere mere komplekse hjemmeautomatiseringssystemer.

Hjemmeautomatisering for mere beskyttelse og sikkerhed

smarthusløsninger moderniserer lejligheder

Styringen af ​​bygningsteknologien via smartphonen giver bekvemmelighed og mere sikkerhed. Alt du skal gøre er at installere en tilsvarende app. Er kaffemaskinen virkelig slukket? Skal ovnen forvarmes til aftenpizzaen? I princippet kan alt dette afklares og initieres fra ethvert sted.

Der er også mange måder at beskytte dig selv mod indbrudstyve og farer såsom brand med smart hjemteknologi. Moderne røgalarmer lyder ikke kun højt, når der er brand, de hæver også skodderne på samme tid for at frigøre flugtveje. Hvis der gøres et indbrudsforsøg, tænder specielle glasbrudssensorer lyset i hele huset, udløser et alarmopkald til politiet og informerer dig på din smartphone. Når det kommer til sikkerhed, er det tilrådeligt at spille det sikkert og ansætte eksperter til at oprette de smarte hjemmeløsninger.

modernisere hussikkerhed indbrudssikring

Billeder CC0 Pixabay.com

Previous Post
Scarlett Johansson og Colin Jost er forlovede! Det er hendes tredje ægteskab
Next Post
Marmormøbler – tidløst elegante møbler af Iosa Ghini