15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

3 tips til at flytte hus og flytte med succes til Berlin

Tips til flytning af huse-planlægning-opsætning af kasser

Dit ønske er gået i opfyldelse: Du har fået et spændende job i Berlin! Efter at have fejret denne succes starter planlægningen imidlertid: du skal finde et sted at bo og derefter forberede dig på at flytte til storbyen. Med følgende tips til flytning af hus kan intet gå galt. Som et første skridt bør du passe på at lede efter en lejlighed i den tyske hovedstad.

Tips til flytning af hus – 1. Find en lejlighed

Tips til flytning af hus-berlin-leje-køb-leve

Ifølge Undersøgelse af Hamburgisches WeltWirtschaftsInstitut (HWWI) og den private bank Berenberg I Berlin bor 85 procent af befolkningen til leje. Men huslejen har været stigende i en årrække: i 2014 var nettolejen pr. Kvadratmeter mere end fordoblet. Men ejerlejligheder er også blevet dyrere: I 2014 skulle der bruges 21 årlige nettoleje til købet. At bo i metropolen er derfor generelt omkostningskrævende. På sigt er det dog mere værd at investere i dine egne fire vægge.

Leder du efter den perfekte beliggenhed

Tips til flytning af hus-flytning-berlin-perfekt-placering

Du er også forkælet med valgmuligheder, når det kommer til boligområdet. De forskellige bydele er præget af forskellige boligpriser og situationer. Grundlæggende bør du overveje afstanden til arbejdet. For selvom vejnettet er veludviklet og offentlig transport er tilgængelig, kan der ofte forventes en lang rejse.

Urban: Friedrichshain-Kreuzberg er et livligt, ungt distrikt. På grund af den store efterspørgsel fortsætter lejepriserne med at stige, hvorfor det er mere værd at købe et hus på lang sigt.

Landdistrikter: Reinickendorf og Lichtenberg-Hohenschönhausen er mere støjsvage og overbeviser derfor med lidt lavere omkostninger til lejede og ejerlejligheder-men tendensen er stigende.

Alsidig: Uanset om det er landligt eller bymæssigt-i Tempelhof-Schöneberg, Charlottenburg-Wilmersdorf, Pankow, Neukölln, Mitte, Marzahn-Hellersdorf, Treptow-Köpenick, Steglitz-Zehlendorf og Spandau er der noget for enhver smag i livet. Priserne er lige så forskellige som boligstrukturer.

Dyrere distrikter: Charlottenburg-Wilmersdorf, Pankow (især tæt på byen, for eksempel i Prenzlauer Berg-delen), Buckow og Rudow-distrikterne i Neukölln, Steglitz-Zehlendorf, Mitte-Mitte og Tiergarten-distrikterne i Mitte, Köpenick-distriktet i Treptow-Köpenick

• Billigere distrikter: Tempelhof-Schöneberg, distrikter Gesundbrunnen, Bryllup og Moabit i Mitte, Spandau, distrikt Treptow i Treptow-Köpenick, Marzahn-Hellersdorf. Derudover kan du ingen steder købe så billig ejendom i nærheden af ​​byen som i Neuköllns nord og i Britz -distriktet

Tips til flytning af hus – søger lejlighed

Tips til flytning af hus flytte-berlin-lejlighed søg-online

Når du har besluttet dig for et boligområde og en situation, kan søgningen efter det rigtige sted at bo begynde. Der er mange ejendomsportaler på Internettet til dette formål, hvor den interesserede kan filtrere for eksempel efter distrikter og distrikter samt priser: Hvis du har besluttet dig for at købe en ejerlejlighed, er det f.eks. Muligt at poste tilbud til Bor i Berlin med Ziegert Immobilien at finde. På denne portal kan du også angive antallet af værelser, størrelsen og den maksimale købspris for at komme til dit hjem efter eget valg. Tilbuddene dækker både nye og gamle byggeprojekter, så der er noget for enhver smag.

Når du har fundet ejendomme, du kan lide, er det tid til at besøge. Som med ethvert sted at bo, bør du tage et meget omhyggeligt kig, for placeringen og indretningen af ​​lejligheden alene er ikke nok.

Tips til flytning af hus – 2. Planlægger at flytte

Tips til flytning af hus, planlægge, organisere, flytte tjekliste

Når du har fundet din drømmelejlighed, skal du Flytning planlagt og organiseret vilje. Ting som Dato for ændring af bopæl bør bestemmes så tidligt som muligt. En weekend er bedst, fordi den gør det lettere hjælper kan organisere. Det nuværende domicil er også en del af forberedelsen: Lejemålet skal opsiges og en ny lejer findes, du skal muligvis stadig slette det. Også om ting som Post, telefon, internet, el og gas du skal passe på dig selv tidligt nok. Men selv for dit nye bopæl skal du begynde at planlægge møblerne og købe møblerne i god tid. Forsikring kan ændres til det nye hjem, kan du også give dine myndigheder og kontorer ny adresse i Berlin. De har derefter brug for hjælpemidler til at flytte hus, for eksempel flyttekasser, bobleplast og værktøjer til demontering og samling. Med de rigtige værktøjer kan du for eksempel begynde at pakke flere uger i forvejen. Endvidere er transportere være organiseret: Lejer du et flyttefirma eller udfører du transporten selv? Hvor får du en varevogn fra? Når alle disse ting er blevet taget hånd om, kan dit træk begynde.

Tips til flytning af hus – 3. Indret din lejlighed efter de nyeste trends

Tips-flytte-hjem-flytte-leje-møblere-cement-flise-gulve

Væg- og gulvbelægninger: drama, glitter, mønstre, farver

Dramatiske strukturer og glittereffekter er i forgrunden med tapeterne – iøjnefaldende mønstre og farver er alle raseri i år. Flisemønstre, metaltoner i kobber og bronze, perler: vægbeklædningerne bliver mere og mere komplekse. Gulvbelægninger tiltrækker også opmærksomhed: farverige cementfliser med iøjnefaldende mønstre er trenden i 2016.

Møbler: glas, retro, grafik, komfort

Glasmøbler er alle raseri i 2016, ligesom smarte detaljer – for eksempel er der nye varer såsom skriveborde med stikkontakter, USB -porte og ladestationer. Retro -touch, som allerede var i 2015, bevares også. Overordnet set bliver farverne på møblerne imidlertid mere subtile igen – kun individuelle farve accenter er angivet. Grafiske effekter er også almindelige. Sofaer fokuserer på hygge, men er smalle og filigran.

Dekoration: boheme, neon, rust, ædel

Dekorationen forbliver også rustik i 2016 – ikke i landlig stil, men mere elegant i bohemestil. Neonfarver og rust er også populære: skåle og vaser er forsynet med rustpartikler for at opnå et nyt udseende. Dempede neonfarver er også meget trendy i år, især kalejdoskopisk boligtilbehør, der ser anderledes ud afhængigt af perspektivet.

Figur 2: © WDnet (Pixabay.com)

Figur 3: © karlherl (Pixabay.com)

Figur 4: © Unsplash (Pixabay.com)

Figur 5: © Humusak (Pixabay.com)

Figur 6: © olafpictures (Pixabay.com)

Previous Post
35 Halloween-makeup-tips til hele familien
Next Post
22 ideer til dekorative grøntsagshaver – fornøjelse for øjnene og ganen