15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Opret et ideelt bryggers og mestre husstanden endnu bedre – tips og inspiration

Kombination af skabe og reolsystemer til vaskerummet

Uanset om du har et separat værelse til rådighed og ønsker at oprette et bryggers der eller ønsker at bruge det sidste ledige område i din lejlighed optimalt til dette formål, er nogle tips og ideer bestemt altid velkomne. Bryggerset, der normalt bruges til vask og hængning af vasketøj, adskillelse af affald og opbevaring af rengøringsredskaber og vaskemidler, er et vigtigt og meget praktisk rum. Det skaber orden, forudsat at det er korrekt konfigureret. Dette kan være en udfordring, især når der er lidt plads. Men med vores tips og ideer vil du indrette det perfekte bryggers og på denne måde styre din husstand endnu bedre og lettere.

Opret et lille bryggers

Moderne bryggers indrettet med marmor bagvæg og hævet vaskemaskine

Hvis du vil stuve og rumme så mange ting i et lille rum, som det er normalt for husrummet, kan der hurtigt opstå utilsigtet kaos. Drømmen om et ryddeligt og praktisk vaskerum bliver derefter hurtigt knust, og huslige gøremål er slet ikke sjove. Af denne grund er der et par ting at huske på, når du opretter bryggerset:

Hvide møbler til vaskerummet og grå laminat

 • Udnyt pladsen til opbevaringsplads maksimalt.
 • Arranger møbler i en U -form i bryggerset. Det ser ryddeligt ud, og hvert skab, hver skuffe og hver arbejdsflade kan nås let og hurtigt.
 • Rumhøje skabe er den ideelle løsning, når der er lidt plads. Hvis der ikke er tilstrækkelig plads på gulvet, skal rummets højde bruges. I overskabene, som er sværere at nå, kan du ganske enkelt opbevare ting, der bruges sjældnere. Disse kan være tæpper til vintertøj om sommeren (eller sommertøj om vinteren) eller vaskeskåle, køkkenredskaber osv..
 • Opbevar vaskemaskinen og tørretumbleren i gulv til loft skabe og placer dem oven på hinanden, hvis der ikke er nok plads til at sætte dem op ved siden af ​​hinanden.

Design vaskerummet i et smalt rum

Ideer med en række skabe og løbere til smalle rum

Hvis pladsen er for smal til et U-formet møblerarrangement, kan en enkel række skabe også bruges som vaskerumsmøbler, som du kan opsætte bryggerset med. Med denne begrænsede plads er gulv til loft-skabe endnu mere et must for at give nok opbevaringsplads til alt hvad du har brug for. Undgå at placere enkelte genstande som støvsugeren, vasketøjskurven, strygebrættet eller tøjhesten i rummet, da dette ikke kun ser kaotisk ud, men også fylder værdifuldt. Prøv i stedet at lægge alle disse ting i skabene og gem dem væk. Selv vasketøjskurven kan finde plads i et indbygget skab.

Opsæt et bryggers i en U-form og et skab med et vasketøjssystem

Skabe til sortering af vasketøj er også meget praktiske. Disse har åbninger, hvorigennem vasketøjet let kan transporteres ind i skabet (hvori der er en kurv eller anden beholder). På den ene side er dette ikke synligt, og du spilder ikke tid på at åbne skabet først. Den irriterende sortering af snavset vasketøj er ikke længere nødvendig, fordi det på forhånd smides i det relevante rum efter farve. Så hvis der er plads nok til denne variant, bør du helt sikkert overveje vasketøjssorteringsskabet, når du opsætter bryggerset.

Opsæt et bryggers i nærheden af ​​køkkenet

Høj vaskemaskine og tørretumbler i et hvidt indbygget skab

Hvis du har et værelse tæt på køkkenet eller et frit område, som du kan ombygge, kan du også oprette et bryggers der. Normalt er det også opsat lige dér. På denne måde læser du også selv køkkenet af, hvor du tidligere skulle opbevare al maden i dåser og glas samt drikkevarerne. Du skal blot kombinere vaskerummet med et spisekammer og omorganisere din husstand på denne måde.

Pantry og bryggers kombineres med skabe og hylder

Men da de mange dåser, flasker og mad hurtigt kan virke kaotiske, anbefales aflåselige skabe til spisekammeret, og hvis du vil opsætte bryggerset i stedet for hylder. Det er dog vigtigt, at der er nok revner og huller i skabene, så luften kan cirkulere. Alternativt kan du også opbevare maden i kurve eller kasser og disse igen på hylder. Det ser også meget pænere ud end produkter direkte på hylden. Hvis rummet er stort nok og virkelig tæt på køkkenet, kan du også sætte køleskabet (eller et andet) herind og dermed få mere plads til køkkenet.

Praktiske ideer til indretning af bryggerset

Et indbygget skab med en høj vaskemaskine og et udtræksbord til vaskekurven

 • Forhøjet vaskemaskine og tørretumbler – Hvis vaskemaskinen og tørretumbleren er installeret lidt højere i skabet, gør det naturligvis lettere at arbejde med dem. Det er ikke uden grund, at flere og flere husmødre vælger en høj komfur, hvilket giver den samme fordel. Du behøver ikke at bøje dig ned hver gang for at læsse og aflæse de to maskiner.
 • Opbevaringsplads til en hævet vaskemaskine -Hvis du installerer maskinerne i en hævet position, er en udtrækshylde (udtrækshylde) integreret i skabet virkelig meget nyttig til vasketøjskurven. Hvis du har en indbygget garderobe specielt fremstillet, skal du sørge for at medtage en sådan udtrækshylde. Visuelt ligner det en skuffe. Hvis du trækker det ud, vises der et enkelt bræt, hvor du kan placere vaskeskålen eller vasketøjskurven, så du let kan fylde dem med det færdige vasketøj. Til dette formål bør den udtrækshylde ideelt placeres direkte under vaskemaskinen / tørretumbleren.
 • Strygebrættet til vaskerum integreret i skabet – et strygebræt, der enten er integreret i skabet eller fastgjort til væggen og hurtigt kan foldes ud, hvis det er nødvendigt, er meget praktisk og pladsbesparende. Dette sparer dig for meget plads, når du møblerer bryggerset og holder det ryddeligt. I stedet for en foldbar model kan du også bare få lavet et skab med høje sektioner, hvor du kan sætte strygebrættet oprejst og gemme det væk.

Praktisk fold-out tøj hest til tørring af vasketøj

 • Sammenfoldelig tøj hest – Uanset om du har en tørretumbler eller ej, er der altid brug for et tørrestativ. Da dette kan tage meget plads og ikke ser særlig godt ud, når det er på væggen, kan du også integrere dette i skabet. Et hængslet eller hængende design, der hurtigt kan tages ud af skabet, når det er nødvendigt og derefter forsvinder tilbage i skabet, er meget praktisk. Afhængigt af hvor meget plads du har til rådighed i skabet, kan stativets størrelse endda variere efter behov.
 • En vask – En vask er ikke et must, når du opretter et bryggers, men den kan også være meget nyttig. Der kan du hælde det snavsede vand ud efter aftørring, og du behøver ikke gå på toilettet. Du kan også nemt vaske dit tøj der i hånden eller vaske dine hænder hurtigt, hvis det er nødvendigt.
 • En bordplade – Bordpladen behøver ikke nødvendigvis at være stor, men et sted, hvor man kortvarigt kan lægge noget fra sig, er en fordel. Om du vælger den klassiske bordplade på et skab eller et lille separat bord til dette formål er op til dig og afhænger dybest set af rummets størrelse og planlægningen. Hvis der er lidt plads, kan du også bruge en forlængerhylde til dette formål, men denne gang skal den bygges højere. Hvis det ikke er nødvendigt, forsvinder det simpelthen i skabet.
 • Kasseholdere til drikkevarer – Hvis du opretter bryggerset til også at opbevare dagligvarer i det, er det værd at tænke på en kasseholder, hvor du bekvemt kan opbevare kasser med drikkevarer, så de ikke kommer i vejen.

Opsæt et bryggers med et brusebad og en seng til hunden

 • Affaldsseparationssystem – Ligesom et vaskerisystem er praktisk, er et affaldsseparationssystem også fordelagtigt. Så hvis du også har til hensigt at adskille dit affald i dette rum, skal du tænke på et sådant system, når du opretter bryggerset. Dette hjælper dig med at sortere og adskille affaldet.
 • Brusebad til hunden – Dyreelskere ved, hvor ubehageligt det er at tage et bad på badeværelset. Det er normalt nødvendigt at rengøre rummet bagefter. Hvad med at opsætte et lille brusebad specifikt til hunden i bryggerset i stedet? Dette er en god idé, forudsat at du ikke inkluderer mad der kan blive våd eller beskidt.
 • Et tv – Strygning især kan tage lang tid. Af denne grund vælger nogle husmødre (eller mænd) et fjernsyn, som de lægger i vaskerummet. Og hvis du alligevel lige er begyndt at planlægge, kan du bestemt også planlægge et rum i den indbyggede garderobe. Dette gør strygningen meget mere behagelig. Alternativt kan en radio simpelthen placeres i rummet.

Hvad du bør overveje, når du planlægger

Kurve og kasser skaber orden på hylder i et lille bryggers

For at udnytte pladsen bedst muligt og indrette et perfekt bryggers skal du overveje et par ting. Da du vil vaske tøj og tørre vasketøj i dette rum, er fliser det bedste valg til dit gulv. I forhold til laminat eller parket er disse kendt for at være fugtbestandige. Linoleum er også en mulig og letplejet variant. Da rummet normalt er ret lille, er hvid eller en anden lys farve bedst til væggene. Lyse farver får et lille værelse til at se mere rummeligt ud, så selv det mindste værelse ikke virker så trangt. Men hvis det er for sterilt for dig, kan du tilføje et par farve accenter hist og her og dermed oprette et mere hjemligt vaskerum.

Stort vaskerum med passage til haven til hurtig ophængning af vasketøjet udenfor

Inden du går i gang med flisebelægning, bør du tænke grundigt over, hvor mange vandforbindelser du har brug for, for det kan indebære yderligere ledninger og rør. Maskinernes placering og vasken skal være klar, før bryggerset opsættes. Det samme gælder for strømtilslutningerne. Alle enheder kræver elektricitet, men rigelige stikkontakter anbefales også. Nogle gange vil du trods alt gerne kunne tilslutte strygejernet, muligvis støvsugeren og bestemt også nogle andre enheder.

Vægnicher kan bruges til vaskemaskinen eller skabe

Selvom et vindue ikke nødvendigvis er et påkrævet element ved indretning af et bryggers, er det meget fordelagtigt. Ikke kun fordi det gør rummet meget lysere og venligere, men fordi du altid kan ventilere det godt på denne måde for at undgå fugt og skimmelsvamp som følge heraf. Især hvis du stryger der i lang tid, vil du helt sikkert have et behageligt stueklima og slippe af med dampen.

Opsætning af bryggerset – ideer

Indstil et bryggers med et tv, tapet og en høj tørretumbler

Nu hvor vi har givet dig nogle nyttige tips, vil du helt sikkert have nogle gode bryggersideer til inspiration. Derefter kan du se på følgende billedserie. Der finder du interessante forslag til, hvordan du kan indrette et perfekt husrum på en meningsfuld måde. Du skal blot kombinere dine yndlingsideer med dine egne innovative løsninger og begynde at planlægge med det samme. Derefter kan du oprette dit eget bryggers til at styre din husstand med lethed og sjov fra nu af.

Lille bryggers med vaskemaskine, vægskab og vask

En vask kan være praktisk i bryggerset

Planlæg høje sektioner til strygebrættet, støvsugeren og vasketøjskurve i skabet

Bryggers uden vinduer med masser af hylder til opbevaring

Lyst bryggers med glasvinduer og skydedøre

Indret og design bryggerset med tapet og mobile vasketøjskurve

Opsæt et bryggers ved siden af ​​køkkenet eller badeværelset til nærliggende rørforbindelser

Opsæt et bryggers med gulv til loft skabe til masser af opbevaringsplads

Indret bryggerset med en tøjstang, en foldet tøjhest og et hjørneskab

Husholdningsrum indrettet i landlig stil med hvide møbler

Entré med stort vindue og hvide skabe

Husholdningsrum, vaskerum og spisekammer er praktiske og organiserer husstanden

Grå skabe i landstedstil og fliser som gulv

Opsæt et åbent bryggers med indbyggede skabe og bordplade

Design et pænt vaskerum med tilstrækkelig opbevaringsplads

En lille bordplade som opbevaringsplads og en stor vask til rengøring af huset

Indstil et stort bryggers til vask, strygning, sortering af affald og dagligvarer

Et system med åbne hylder er klart og billigt

En serveringsvogn er meget nyttig til opbevaring af vaskemidler

Vaskemaskinen kan gemmes i skabet

Lås husrummet med en skydedør fra en stalddør

Tilstrækkeligt lys er meget vigtigt i vaskerummet, hvor der også bruges strygning

Udfoldeligt strygebræt og tøjhest som en pladsbesparende idé

Vasketøjskurve på hjul gør vasketøj lettere

Gør et hjørne af rummet til et bryggers

L-formede skabe i vaskerummet med vindue

Skab med udtræksrum betyder, at rengøringsmidler eller dagligvarer er klar til hånden

Praktisk idé til strygebrættet for at spare plads

Pladsbesparende tøjhest at folde på væggen og vasketøjskurve på hjul

Planlæg fordelingen af ​​rummet i skabet godt for at kunne opbevare alt

Lille bryggers med opbevaringsplads og skab

Industriel stil vaskerum i gråt med udtræksbord og murstensvæg

Previous Post
Originale og skræmmende Halloween-makeup-tips til mænd, kvinder og børn
Next Post
DIY vinduesdekoration til sommer – 8 instruktioner til kreative smykker og fortrolighedsskærme