15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderne badeværelsesmøbler – en fantasiverden lavet af glas

pyntede badeværelsesmøbler i glas

Moderne badeværelsesmøbler, at vi er vant til at se påvirke ideen om en permanent, luksuriøs livstilstand og et behageligt sted at slappe af. Grunden til at designerne foretrækker nogle virkelig geniale forestillinger, der nogle gange kan være forbundet med den snobbede livsstil, er fordi deres mening forklarer, at badeværelset ikke længere bare er et sted at tage et brusebad efter en lang arbejdsdag eller at børste tænder om morgenen . Badeværelset er en særlig præmis i huset, som er kendetegnet ved sine egne budskaber og ideer.

Moderne badeværelsesmøbeldesign lavet af glas

badeværelsesmøbler designglas

Moderne badeværelsesmøbler Design er diversificeret med mærkelige ornamenter, usædvanlige former og ekstravagant farve. Materialerne er ikke kun plast eller stål. Moderne designere og producenter holder sig til de imponerende marmorelementer og træmøbler. En af de nyeste tendenser inden for moderne design af badeværelsesmøbler er forbundet med glasets elegance.

Badeværelseshylde af glas – moderne badeværelsesmøbeldesign

badeværelse-hylde-glas-moderne-badeværelse

En fantasiverden lavet af glas på badeværelset er et meget smukt og populært koncept for moderne badeværelsesmøbler. Glasmøbler kan virke lidt ustabile og skrøbelige for dig, men du skal indrømme, at det ser smukt ud. Et excentrisk spejl i en ekstraordinær form er ikke nok til at skabe denne fantasiverden lavet af glas i dit badeværelse. De formodes at tilføje andre interessante glaselementer til moderne badeværelsesmøbler Tilføjelse af ideer – her er nogle anbefalinger til dig.

moderne badeværelsesdesign med brusekabine i glas og diskret belysning

moderne-badeværelse-design-glas-brusebad-kabine-subtil belysning

Prøv at starte med et lille dekorativt glasbord i hjørnet af badeværelset, hvor du kan arrangere alle dine dyre kosmetiske produkter til en sund og smuk krop. Denne utrolige effekt kan også opnås med nogle geniale montre, så deres transparente overflade minder dig om, hvilke af de kosmetiske produkter der er brugt op. Glashylder med guldmotiver er en af ​​de mest populære moderne badeværelsesmøbler  til et badeværelse i en minimalistisk eller højteknologisk stil.

Abigail

smukt moderne badeværelsesmøbeldesign lavet af glas

vidunderligt-moderne-badeværelse-møbler-design-lavet af glas

Glasvask – moderne badeværelsesmøbeldesign

glas-vask-moderne-badeværelse-møbler-design

Glashylde i det moderne badeværelse

glas-hylde-moderne-badeværelse

moderne brusekabine i glas

moderne brusekabine i glas

Gul hylde i badeværelse

badeværelse-hylde-gul-glas

  orange-farvet-glas-hylde-glas brusekabine

Previous Post
To-etagers loftslejlighed i Kina
Next Post
Volkswagen imponerer med sin nye, aggressive VW Golf R Evo 2014