15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Frisk badeværelset op med billigt tilbehør

ideer-badeværelse-design-marmor-badekar-gyldne-rør-mosaik-gulv

Den tid, vi bruger på badeværelset, skal være kreativ og regenererende for os. Derfor er badeværelsesdesign vigtigt, og i mange tilfælde fortjener det en vis innovation. Her er nogle ideer til, hvordan du gør din Opfrisk badeværelset og sætter op igen.

Opfrisk badeværelset med tapet

badeværelse-design-med-tapet-fritstående-badekar-med-fødder

En fleksibel mulighed for at opfriske badeværelset er tapeterne. Brug vandtætte tapeter med unikke teksturer og mystiske designs! Dette vil helt sikkert få dit badeværelse til at se mere interessant eller helt sikkert ungdommeligt ud. Og hvordan ser dine hylder og skabe ud der? Skal de være det igen? Du har helt sikkert brug for nogle nye, slanke badeværelseshylder og eksklusive skabe. Pust lidt liv i de trætte vægge, få dig farvestrålende, smarte badeforhæng og håndklæder!

Opfrisk badeværelset – se efter kontrasten!

Badeværelse-belysning-væg-håndvask-tapet-mønstret

Livet udseendet på dit badeværelse med mørke genstande, for eksempel lavet af træ, der står godt i kontrast til de lyse farver.

badeværelse-toilet-design-ideer-messing-håndklædeholder-rustik-bænk

Unik atmosfære med en sydlig følelse

Badeværelse-opdatering-bordplade-håndvask-mosaik-flise-blomst-mønster

Lyse nuancer og ting i muntre nuancer kan bringe en helt ny atmosfære til dit badeværelse. Vælg matchende fliser til badeværelsets interiør! Definer individuelle områder såsom området omkring håndvask eller brusebad, dette giver dit badeværelse en særlig flair.

Smarte elementer i badeværelsets interiør

ideer-badeværelse-opdater-fritstående-badekar-klinkegulv

De fleste badeværelser har glatte vægge, så brug et godt sted at hænge nogle vandtætte kunstværker op! Tilpas dit badeværelse med grafik, som du kan udskifte med andre kunstværker i et stykke tid.

moderne-badeværelse-opdater-gulv design-fliser-farver-diskret

Lys dit badeværelse op med specielle vinduesbehandlinger og vægmaling. Du kan bruge skodder, gardiner og speciel belysning til dit badeværelse.

Badeværelse-opdatering-møblere-skridsikre-tæpper-gulvmåtter

Brug af skridsikre tæpper er både funktionelt og et æstetisk valg. Pynt også dit spejlstel, som du kan se, har de små detaljer nogle gange en stor visuel effekt. Hvert nyt, elegant element i badeværelsesinteriøret bringer noget nyt med sig og viser din individualitet. Elegante opbevaringsfaciliteter og god organisering af dine badeværelsesartikler bidrager også til en hyggelig, afslappende atmosfære.

Badeværelse-opdater-billigt-tilbehør-dekorative-spejl-stel

Previous Post
Den moderne sideindgang – materialer og modeller på et øjeblik
Next Post
Den nye BMW X6 M Design Edition 2014 med et forbedret design