15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Badeværelsesmøbler af træ til et hjemligt design af badeværelset

Badeværelsesmøbler lavet af træhylder mere orden

det Badeværelsesmøbler af træ er en vigtig del af badeværelsesindretningen. Deres funktion skal ikke undervurderes. De tilføjer en varm atmosfære til det ellers bare og kølige værelse og tilbyder ekstra opbevaringsplads, som du kan bruge til at opbevare håndklæder, kosmetiske produkter, shampoo og andre ting. Selv i et lille badeværelse, bortset fra sanitetsartikler, bør et par møbler ikke mangle. På grund af det stigende ønske om at gøre badeværelset mere hjemligt og hyggeligt, er der næppe nogen mærkbar forskel mellem badeværelsesmøblerne og inventaret til resten af ​​huset. Varianterne er forskellige, og i denne artikel vil vi gerne introducere dig til et par moderne ideer, der vil skabe en behagelig atmosfære på badeværelset.

Badeværelsesmøbler af træ – organisationssystemer

Træmøbler badeværelse ideer indretning fritstående badekar

Hvis du er en meget ryddig person, kan du distribuere åbne hylder af badeværelsesmøbler i træ på badeværelset, hvor du kan opbevare håndklæderne. Der er også vidunderlig plads på en hylde til et par dekorationer, såsom vaser, figurer eller en smuk orkidé, som i øvrigt vil føles meget behagelig i et fugtigt rum som dette.

Badeværelsesmøbler af træ – vaskeskab

Vaskeskab badeværelsesmøbler af træ, moderne og stilfuld

Uanset om du kun har en håndvask eller to, kan disse bygges ind i et skab på samme tid. På denne måde er alle rør vidunderligt skjult af smukke badeværelsesmøbler, og du kan f.eks. Opbevare rengøringsmidler der. Hvis du vælger skabe, der står på ben, ser de ud til at svæve frit i luften og have et moderne look. Eller du kan vælge skabe i en minimalistisk stil, der er fastgjort til væggen. Skuffer er også praktiske. Du kan gemme make-up redskaber i det og have dem klar til hånden, når du står foran spejlet.

Badeværelsesmøbler i træ – siddepladser

Træbænk badeværelse design ideer naturlige materialer

Kunne du tænke dig at være i et wellnesscenter på dit badeværelse? Så kan du opnå dette takket være de rigtige badeværelsesmøbler blandt andet af træ, forudsat at du har plads nok. Sæt en behagelig liggestol, en canapé eller en dagseng op. Men en behagelig lænestol kan også være tilstrækkelig. Sådanne møbler får også dit badeværelse til at se meget mere luksuriøst ud. Slap af i din egen spa!

Badeværelsesmøbler af træ – hvilke træsorter er velegnede til brug?

Badeværelse træ ideer møbler brusebad fritstående badekar

Badeværelsesmøbler af træ er særligt smukke. Da disse udsættes for høj luftfugtighed i badeværelset, er det bedst at vælge tropisk træ. I sagens natur er disse på en bestemt måde ufølsomme over for fugt. Sådanne træsorter er for eksempel teak og bangkirai. Vær dog miljøvenlig og køb ikke møbler, der er blevet overudnyttet. Måske har du også hørt om det såkaldte termotræ til badeværelsesmøbler. Træet opvarmes kraftigt, så det bliver modstandsdygtigt over for fugt. Det betyder, at skimmelsvamp kan forhindres selv uden yderligere maling, hvilket betyder, at indfødte træsorter nu også kan bruges til at lave badeværelsesmøbler.

På trods af dette er korrekt pleje naturligvis et vigtigt aspekt, så badeværelsesmøblerne kan holde længe. Find ud af mere om dette på forhånd og vurder, hvor meget tid du kan give det. Du vælger derefter materialet til dine badeværelsesmøbler i overensstemmelse hermed.

Du kan få nogle vidunderlige badeværelsesdekorationsideer fra følgende eksempler på originale og praktiske badeværelsesmøbler.

Moderne badeværelsesmøbler i træ – overskabe og underskabe i bøg

Vaskeskab lavet af træ moderne møbler vaskeskab

En træbundenhed forbedrer badeværelset

moderne badeværelsesmøbler minimalistisk lavet af træ

Stilfulde badeværelsesmøbler med et tidløst, elegant look

Træskab badeværelsesmøbler badekar beklædt fritstående

Badeværelse som wellness -oase – med træmøbler

Træ badeværelsesmøbler moderne zen atmosfære design ideer

Badeværelsesmøbler lavet af træ toiletbord højskab

Badeværelse træmøbler væg hylder opbevaringsplads ideer

Badeværelsesdesign ideer træ underskab

Badeværelsesdesign ideer træmøbler

Badeværelse asketræ spejl møbler ideer

Previous Post
Dynamisk arkitektur kombinerer tradition og modernitet
Next Post
Det magiske træhus fra Baumraum