15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Badeværelsesideer – 15 imponerende designs fra Cerasa

Badeværelse ideer rundt tæppe forfængelighed pink rundt spejl belysning

For at indrette badeværelset såvel som ethvert andet værelse i lejligheden perfekt er inspiration ofte nødvendig. Og da vi gerne vil hjælpe dig med denne vanskelige opgave, har vi vidunderlige og moderne Badeværelse ideer sammensat til dig, som kommer fra det italienske firma Cerasa og trodser elegance og luksus. Designene med hensyn til former og farver er meget forskellige og lader intet tilbage at ønske. Men se med det samme. Der er både mere hjemlige badeværelsesideer, som vi kender dem fra et badeværelse, såvel som dem, der minder om et wellnesscenter og inviterer dig til at slappe af i en længere periode.

Badeværelsesideer – røde skabe som blikfang i det minimalistiske badeværelse

Badeværelsesideer badeværelsesmøbler ideer skab rødt spejl

1. I dette eksempel på badeværelsesideerne er der to iøjnefaldende. På den ene side er der badeværelsesskabe i højglans rød. Til gengæld selvfølgelig det nedsænkede badekar, der mere minder om en pool. Både i kombination med det hvide højglansgulv giver badeværelset en moderne atmosfære.

Badeværelsesideer – hvide vægge og skabe i bærfarve

Badeværelse ideer bær farve badeværelsesmøbler skabe hvide vægge

2. Et hvidt badeværelse er også fantastisk til skabe i en bærfarve. Sådan er det i hvert fald i dette badeværelseidéeksempel. De blomsterpynt, der pryder konsollen og spejlet, er også smukke. Derudover er der igen et nedsænket badekar.

Badeværelsesmøbler med trælook – mere trendy end nogensinde

Badeværelsesideer badeværelsesmøbler træoptik ideer

3. Hvis du foretrækker trælooken, er denne variant perfekt til badeværelsesmøbler. Det kombinerer klassisk træ med moderne former, så et varmt udseende garanteres. Et langt, smukt tæppe fører til vaskeområdet. Det store vindue giver også masser af lys og lysstyrke.

Badeværelsesideer – hvidt og gult skaber et charmerende ensemble

Badeværelse ideer gul hvid natursten plader badekar forfængelighed

4. Badeværelsesideer – Her er skabene lavet af en kombination af hvidt og en venlig gul. Væggen er prydet med store, naturfarvede fliser, der passer fantastisk til resten af ​​interiøret. Mange moderne badeværelsesideer, herunder denne, inkluderer et badekar, der står midt i rummet. Så hvis et forsænket kar er for meget af det gode for dig, er dette en god mulighed.

Badeværelsesideer – Shaggy tæppe i sandfarve til en strandfølelse

Badeværelse ideer skab træ se shaggy tæppe

5. Et gulv som dette får dig til at føle, at du er på stranden. For at fortsætte naturtemaet blev der valgt skabe af træ i naturlige toner. Det gule badekar og det store vindue skaber en accent.

Badeværelsesmøbler med blomstermotiver er i

Badeværelse ideer lyserøde skabe hvidt kommode toiletbord

6. Badeværelsesideer – Blomsterpynten vises også i dette eksempel. Kombinationen af ​​hvid og vinrød højglans ser ekstremt elegant ud. Skabets lige linjer brydes op af et organisk formet spejl og en buet bordlampe.

Gør badeværelser uden vinduer praktiske

Badeværelsesideer sorte badeværelsesmøbler badekar ideer

7. Selv et badeværelse uden vindue kan være hyggeligt og afslappende. Beviset for dette er dette badeværelse, der i sit design minder om et wellness -center. Grunden til dette er de store fliser i behagelige naturtoner og selvfølgelig det nedsænkede badekar. Du skal blot oprette din egen wellness eftermiddag i dit eget hjem.

Ren minimalisme – enkelt badeværelse med farve accenter

Badeværelsesideer design minimalistisk stil vægskab orange

8. Badeværelsesideer – Se bare hvor elegant et enkelt design kan være. En lang konsol, hvis ende er vasken, og en hylde til opbevaring af plejeprodukter kan være tilstrækkelig. Så er der også et luksuriøst, nedsænket badekar. Hvad mere har du brug for?

Badeværelsesdesign med farve – gul som accent

Badeværelse ideer gul væg rundt spejl vægskab

9. Du kan også krydre et hvidt badeværelse med flot vægmaling for at gøre det varmere. I dette tilfælde blev farven gul valgt som en accent, som også pryder badekarret. Den ædle konsol og taburetten er lavet af mørkt, højglanset træ. En anden iøjnefaldende er det store, runde spejl, der gør make-up og frisør til leg.

Badeværelsesidéer – stenvæg fanger øjet

Badeværelse ideer lyserøde badeværelsesmøbler malerier tæppe natursten væg

10. Badeværelsesideer – En stenmur er den perfekte kulisse til lavendelkonsollen. Derudover pryder badeværelset en sort liggestol, sidebord og tæppe. Lige så effektivt: læne et stort maleri på væggen i stedet for at hænge det op. Resultatet er meget stilfuldt.

Du kan finde flere gode badeværelsesideer herunder:

Moderne badeværelsesdesign i hvid farve

Badeværelse ideer badeværelsesskab hvidt spejl to

 Badeværelsesmøbler af træ skaber en hyggelig atmosfære

Badeværelse ideer træskab spejl sæt forfængelighed bordplade håndvask

 Klassiske badeværelsesmøbler og tapet

Badeværelse ideer luksus badeværelse design designermøbler

Badeværelse ideer tæppe cirkulære motiver vægskab gyngestol

Badeværelse ideer vaskeskab bordplade håndvask spejl overlejring

Alle badeværelsesmøbler er fra Cerasa

Previous Post
Dynamisk arkitektur kombinerer tradition og modernitet
Next Post
Det magiske træhus fra Baumraum