15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Flisdesign i badeværelset og køkkenet – dækker gamle fliser

Flisedesign i badeværelset tips-tricks-ideer-ombygning-væg

Renovering af badeværelset ved at rive fliser, møbler og VVS og tilføje nye er en dyr virksomhed. Heldigvis, hvis du ikke har penge til det, kan du også bruge andre muligheder for at få badeværelset til at ligne nyt. Vi har 13 teknikker og ideer til det Flisdesign på badeværelset at du kan prøve næste gang du renoverer, før du griber til mere drastiske foranstaltninger og fjerner fliserne. Du kan selvfølgelig også bruge idéerne i køkkenet.

1. Flisdesign i badeværelset med klistermærker eller folie

flisedesign i badeværelset selvklæbende-folie-klistermærke-patchwork-design-farverigt

Vandtæt, selvklæbende film tilbydes til fliser, som du kan klæbe over individuelle fliser på badeværelset samt mindre områder som køkkenets bagvæg. En stor fordel er, at denne variant ikke tager meget tid til flisedesign i badeværelset. Ud over eller i stedet for dette kan du også bruge klistermærker, hvis du er tilfreds med farven på fliserne, men vil krydre dem lidt.

Flisdesign i badeværelset – fordelene ved folierne

flisedesign i badeværelset folie-stick-original-idé-let-diy

Begge varianter til flisedesignet på badeværelset kan også fjernes lige så let og efterlader ingen rester, hvilket er særligt fordelagtigt i udlejningslejligheder. Hvilken af ​​de to varianter du vælger, er det vigtigt, at du renser de gamle fliser godt på forhånd, for fedtrester forhindrer fliserne i at klistre godt. Coat fliserne med en opløsning af lidt vand og en dråbe opvaskemiddel. På denne måde kan filmen let spredes ud uden dannelse af bobler.

2. Planlæg flisedesign i badeværelset – mal fliser

flisedesign i badeværelset turkis-pensel-flise-maling-tips

Du kan også male fliserne til flisedesign på badeværelset. Denne variant er i øjeblikket meget trendy. Fliserne skal også rengøres godt her, så den nye maling kan hæfte godt. Udover fliselak har du også brug for en primer, som er den første, der skal påføres fliserne. Det er bedst at bruge en skumrulle til dette og være særlig grundig i samlingerne.

Opfrisk badeværelset

flisedesign i badeværelset fliselak-diy-projekt-før-efter-badeværelse

Når det første lag maling er tørret, påføres et andet. En forsegler er også nødvendig i våde områder. Ved forsegling, efter flisedesignet på badeværelset, lad en uge hærde. Så praktisk og enkelt som tanken om at male fliserne på badeværelset lyder, har det en ulempe. Gulvet er mindre egnet til fliselak, da malingen flager hurtigere af på grund af bevægelse. Flisemaling er også vanskelig at fjerne med kemikalier og en trykluftstråle.

3. Gips fliserne

Flisedesign-badeværelse-tavle-maling-gips-gæster-toilet-idé

Hvis du vil slippe af med fliserne uden at fjerne dem, kan du også bruge gips. Med dens hjælp får du en glat væg, som du derefter kan male, som du vil. Det er bedst at bruge flise og overfladefyldstof til flisedesignet på badeværelset. Så vælger du selv farven Tavlefarven, som kan være meget praktisk i badeværelset såvel som i køkkenet, er i øjeblikket meget populær. Silikonsamlinger skal fjernes ved pudsning. Fyldstoffet kan ikke holde sig til det. Arbejd først med fugerne to gange og fordel derefter blandingen over fliserne.

4. Flise på flise

flisedesign-badeværelse-projektion-gipsvæg-bygning-marmor-paneler

Du kan også tape over fliserne ved blot at lægge nye fliser. Det sparer omkostninger ved at skære de gamle fliser af. Da du stort set “påfører” endnu et lag på vægge og gulv, er det tilrådeligt at bruge så tynde fliser som muligt. Hvis du vil bruge denne teknik til at designe fliser på badeværelset, bør du leje en flisebelægning, fordi forkert lægning hurtigt kan føre til skimmelsvamp.

5. Flisdesign i badeværelset – ideer med krydsfiner

flisedesign-badeværelse-krydsfiner-konsol-vask-bænk

Krydsfiner giver badeværelset et skandinavisk udtryk og er velegnet, hvis du kun er generet af en af ​​væggene, eller hvis du bare vil give lidt variation i badeværelset. Birkekrydsfiner er velegnet til dette. Og den er også meget let at vedhæfte, så dette flisedesign på badeværelset ikke nødvendigvis skal udføres af en specialist.

Naturligt udtryk i badeværelset og køkkenet

flisedesign-badeværelse-renover-krydsfiner-vægbeklædning-attraktivt

Mål blot væggen, der skal dækkes, og skær derefter krydsfiner i størrelse i isenkræmmeren. Derefter skrues specielle træprofiler til den respektive væg. Brug fugerne mellem fliserne, og i tilfælde af et flisebelagt område skal du blot bruge området over fliserne. Sæt derefter krydsfinerpladen på profilerne. Denne variant til flisedesign på badeværelset er også fantastisk til at skjule rør eller vandmålere. Men glem ikke at tilføje en luge.

6. Træpaneler i stedet for fliser

flisedesign-badeværelse-vægbeklædning-træ-beklædning-væg-klassiker

Brug badevægsbeklædning til at dække gamle og grimme fliser. Ligesom krydsfiner kan dette fastgøres til fliserne uden problemer og sikrer et attraktivt, klassisk look. Lad en specialist rådgive dig om dette flisedesign på badeværelset. De kan give dig tips om det rigtige materiale og montering.

7. Fliseideer i badeværelset og køkkenet – brug perforerede paneler

Flisedesign-badeværelse-perforeret plade-metal-lak-rød-køkken-flise spejl

En anden variant af krydsfinerpladen er et perforeret panel af metal til flisedesign på badeværelset, som du også kan male som du vil. Det ser ikke kun moderne ud, men er også praktisk, fordi forskellige redskaber kan sættes på tallerkenen. Dette gør det perfekt især til køkkenet, hvor det kan bruges som et køkkenstænk.

Praktisk vægdesign

Flisedesign-badeværelse-hvid-perforeret-tallerken-kage-væg-redskaber-hængende

Til dette formål hænges almindelige kroge simpelthen i hullerne. En god erstatning for køkkenskinnen! Det perforerede panel skæres til den ønskede størrelse for dig i isenkræmmeren og derefter skrues på de gamle fliser, som vi allerede forklarede med krydsfinerpanelet. Du kan naturligvis også få råd om montering i isenkræmmeren.

8. Gipsvæg til dækning af fliserne

Flisedesign-badeværelse-væg-projektion-flisebelægning-stimulering-bygning

Lige så effektivt til flisedesign i badeværelset, men også mere komplekse er gipsvægge, bag hvilke de gamle fliser er skjult. Denne idé er især nyttig, hvis der er planlagt en større renovering, hvor køkkenet for eksempel omdannes til et andet rum, og fliserne ikke længere ønskes.

Søjle som en accent lavet af gipsvæg

Flisedesign-badeværelse-fliser-skjul-fremspring-gipsvæg-moderne

Du har valget mellem to varianter til flisedesignet på badeværelset: Enten vedhæfter du gipsplader direkte på væggene ved hjælp af fliseklæb, eller du bygger først en studramme. Da der er meget fugt i badeværelset, skal panelerne vælges specielt der. Brug kerneimprægnerede paneler, der er bedst belagt med flydende forseglingsfolie. En specialist kan være behjælpelig her igen.

Få fliser til at forsvinde

flisedesign-badeværelse-hvidt-badeværelsesskab-lyseblå-vægmaling-gipsvæg

En anden fordel ved denne idé til flisedesign i badeværelset er, at væggen derefter kan behandles yderligere. Du kan pudse eller male dem som du vil og endda lægge tapet på dem. På badeværelset anbefales tørret latex. Ellers er der ingen grænser for din kreativitet.

9. Udskift fliserne med metal

Flisedesign-badeværelse-flise-spejl-metal-stål-væg-inspiration-industriel

Hvis du kan lide det industrielle look, kan du tage en metalplade og fastgøre den til det gamle flisespejl. Til flisedesign i badeværelset kan du enten lime pladen på de gamle fliser eller tilføje en anden interessant effekt med skruer eller riller. Det er bedst at bruge stål som materiale for at undgå rustpletter over tid.

10. Oliemaling til flisedesign i badeværelset og i køkkenet

Flisedesign-badeværelse-olie-maling-maleri-mønstre-gør-det-selv-beton-vask

Oliemaling er også en god løsning, når det kommer til at skabe flotte flisemønstre i badeværelset eller køkkenet. Ideen stammer fra Joey Provey, der brugte aftørringsteknikken til at behandle tre forskellige oliemalerier til interessante mønstre i sit køkken. Denne idé til flisedesignet på badeværelset og køkkenet skulle også have vist sig at være meget holdbar.

11. Vend blikket andre steder

flisedesign-badeværelse-væg-maling-renover-idé-blå-hvide-fliser

Nogle gange er fliserne stadig i perfekt stand, men bare for kedelige. Derefter kan du distrahere fra dem med forskellige dekorative elementer. Hvis for eksempel kun halvdelen af ​​væggen er flisebelagt, kan du ganske enkelt male den øverste, ikke-flisebelagte halvdel. Væg -tatoveringer, vægmalerier eller andre ting er også meget velegnede til at trække dit blik væk fra fliserne.

12. Tapetér fliserne

Flisedesign-badeværelse-tapet-vandtæt-mønster-idé-tilbage væg-køkken-design

Du kan ikke bare holde dig til fliserne. For at du kan tapetsere fliser med succes, skal du først sikre en glat overflade. Uanset hvor tykt tapetet er, vil fuger og flisemønstre i sidste ende vise sig på tapetet og ødelægge det. Så gips først væggen, der skal ombygges. En lettere variant til denne idé om flisedesign i badeværelset eller køkkenet er at skrue et krydsfiner- eller MDF -bord på fliserne som et underlag til tapetet. Vælg enten tapet til fugtige rum eller behandl det med et lag tapetbeskyttelse.

13. Forskønne fliser på badeværelset – idé med polstrede vægge

flisedesign-badeværelse-polstring-lastbil-presenning-rød-vandtæt-væg-badeværelse

Polstrede vægge som erstatning for flisedesign på badeværelset er virkelig smukt ekstravagante. Denne idé blev implementeret i en Berlin -lejlighed ved hjælp af en rød lastbil presenning. Det er en udførlig idé, men det er bestemt imponerende! Ligesom fliserne er presenningen vandtæt og let at rengøre.

Previous Post
Scarlett Johansson og Colin Jost er forlovede! Det er hendes tredje ægteskab
Next Post
Marmormøbler – tidløst elegante møbler af Iosa Ghini