15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Indretning af et nyt badeværelse: det rigtige design til enhver situation

badeværelsesindretning badeværelse-møbler-sæt-moderne-design i høj kvalitet-enhver-situation

Badeværelset har længe været mere end en flisebelagt “våd celle”. Dagens badeværelse får større betydning som et afslapnings- og opholdsrum, der fokuserer på brugerens individuelle behov. Badeværelsesmøbler i høj kvalitet, lysspil og eksklusivt design kendetegner moderne badeværelsers udseende. Uanset om det er en renovering, renovering eller en helt ny bygning, er indretning af nyt badeværelse en betydelig investering i fremtiden og skal derfor overvejes nøje. Derfor har vi samlet nogle af de bedste badeværelsesindretningstips i dag. Fra den lille pool til familiepoolen viser vi dig, hvordan god planlægning kan bringe dine personlige ønsker sammen med de rumlige forhold.

Indretning af badeværelset: tilpas dit drømmebadeværelse til rummets situation

Indretning af et nyt badeværelse badeværelse-møbler-sæt-moderne-dobbelt-håndvaske

Det fremtidige drømmebadeværelse skal ikke kun tilpasses den eksisterende rumsituation, men skal også være tilpasset beboernes behov. En familie med børn har brug for et andet badeværelse end singler eller par. Når du planlægger badeværelsesmøbler, skal du sikre dig, at det integreres perfekt i hverdagens rutiner og kan tilbyde hver bruger de vigtigste funktioner individuelt, såsom masser af opbevaringsplads, det rigtige lys eller en stor spejloverflade.

Udover funktioner er materialer, overflader og belægninger også meget vigtige, fordi badeværelsesmøbler skal kunne modstå fugt, vand og damp. Det er bedst at stole på traditionel mærke kvalitet og vælge et badeværelsesmøbler af høj kvalitet fra en markedsleder for sanitetsprodukter, som f.eks. EAGO Tyskland. Ud over topkvalitet, æstetik og brugervenlighed lægger producenten også stor vægt på et rimeligt forhold mellem pris og ydelse. Top kvalitet betaler sig!

Håndvask som det vigtigste designelement

nyt-badeværelse-møblering-forfængelighed-opbevaringsplads-rund-vask-toscana-160cm

Små badeværelser er mellem 3 og 6 m² store, mellemstore badeværelser er mellem 6 og 10 m². Fra 10 m² taler man om et stort badeværelse. Møblerne bør derfor primært tilpasses badeværelsets størrelse og layout.

Forfængelighed spiller en stor rolle som det vigtigste designelement i et badeværelsesmøbelsæt. Skabe, dekorationer, armaturer og lys er koordineret med dette. Så før du begynder at lede efter de perfekte møbler til dit badeværelse, skal du først måle de egnede områder til din håndvask og lignende. Vær opmærksom på bredden, dybden og højden.

Opret et lille badeværelse

lille-badeværelse-møblering-badeværelse-møbler-sæt-hvid-milano-60-45cm

Et lille badeværelse er en særlig udfordring. Hver centimeter tæller her. For virkelig at føle sig hjemme i det lille badeværelse, bør møblernes størrelse være den rigtige. Og lagerplads bør heller ikke mangle. Hængende badeværelsesmøbler uden gulvkontakt er en god løsning til små badeværelser. Disse er monteret på væggene, ser moderne ud, får badeværelset til at se større ud og har et andet plus: Dette gør badeværelset endnu lettere at rengøre.

Fleksible møbler med flere funktioner er meget populære og nyttige, især i små rum. Spejlskabe og håndvaske med integrerede bundenheder kan spare værdifuld plads uden at skulle forlade bekvemmeligheden.

Indret et mellemstort badeværelse

badeværelse-møblering-miami-100-cm-opbevaringsplads-badeværelse-møbler-sæt-grå-spejl-skab

Ifølge Foreningen for den tyske sanitetsindustri den nuværende statistiske gennemsnitlige størrelse på et tysk badeværelse er 7,8 kvadratmeter. Dette gør mellemstore badeværelser til den mest almindelige badeværelsestype. De giver mere designfrihed og flere muligheder for opbevaringsplads: For eksempel kan forskellige sideskabe kombineres med eksisterende badeværelsesmøbler.

Et ønske, der også kan gå i opfyldelse i et mellemstort badeværelse, er dobbelt håndvask. Der er dobbelt håndvask modeller, der er mellem 120 og 150 meter brede. Så du kan opsætte et dobbelt vaskeområde i et lille rum.

Opsæt et stort badeværelse

badeværelse-møblering-stort-badeværelse-møbler-sæt-milano-160cm-dobbelt håndvask

Der er plads nok i det store badeværelse. Du kan tænke lidt mere generøst og forkæle dig selv med flotte statister, som folk med et lille badeværelse kun kan drømme om. Ud over den dobbelte håndvask kunne et spabad, sauna eller dampbad også overvejes til dette. En fornuftig rumstruktur løser problemet med ubenyttet plads i midten af ​​rummet og får det store badeværelse til at fremstå mere hjemligt.

Konklusion: folk vil have et mere hjemligt badeværelse – uanset hvor stort det er. Med moderne badeværelsesmøbler og sanitære produkter er fokus på det afbalancerede samspil mellem design, innovation, kvalitet og funktionalitet. De rigtige møbler er tilgængelige til ethvert krav, ethvert krav, enhver rumsituation og ethvert budget. Gør dit badeværelse til en oase af velvære!

Previous Post
Køkkenindretning og rumlig fordeling
Next Post
Udformning med blondeblusser til attraktive DIY -dekorationer