15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

5 tips til optimal belysning på badeværelset

Belys badeværelset optimalt uden vinduesbeige flisebadekar

Enhver, der skaber en smuk og indbydende stemning på badeværelset, kan se frem til det, hver gang de besøger badeværelset. Så tidligt om morgenen har du mulighed for at føle dig godt og starte dagen med en livlig følelse. Hvordan kan du belyse badeværelset så optimalt som muligt, så det bliver hyggeligt i dette vigtige rum i dit eget hjem? Vi giver 5 tips til perfekt belysning af badeværelset.

Forskellige belysningsmuligheder i checken

Billede af et pænt oplyst badeværelse

Der findes nu forskellige lyskilder i butikkerne. Så der er z. B. LED -spotter, som du dygtigt kan iscenesætte et billede med. LED -lamper er også meget populære, når det kommer til at skabe en helt bestemt stemning i et rum. Rør er velegnede til optimalt belysning af overflader, der er så lange som muligt. Særlige pærer kan skabe en meget specifik stemning. Disse fire lamper fås i forskellige styrker i butikkerne. Du kan skabe særlige atmosfærer med de kolde og varme lyskilder, som f.eks lightingdirekt.de kan findes, generere.

Badeværelse belysning moderne spots loft beige fliser

Tip 1: emnemangfoldighed

Tænk ikke bare i en retning! Du har mulighed for at installere passende belysning til hver aktivitet i badeværelset.

For eksempel:

• et særligt stærkere lys til at vække dig (til morgenbruser)

• et særligt, selektivt og lyst arbejdslys (til daglig make-up)

• et særligt dæmpet og hyggeligt lys (til afslapning i badekarret)

Diverse badeværelsesbelysning kan vise sig at være en rigtig allrounder. En lampe alene kan ikke gøre det. Hvad du kan lide er tilladt her. Dette skaber et team af lyskilder, som du kan styre og justere efter behov.

Badeværelse Belysning Green Wall Walk In Shower Hængende lampe Spejl Loftslamper

Tip 2: emnebeskyttelsesklasser

Især på badeværelset, hvor vand møder elektricitet, er det vigtigt at observere de forskellige beskyttelsesklasser for de enkelte lamper. Lysene skal beskyttes mod vand, når de installeres. Denne beskyttelse kaldes også “beskyttelsesklasse” eller “IP -klasse” for lyskilder. Jo højere IP -nummer, jo større beskyttelse mod vand.

Beskyttelsesklasse eksempler:

• IP 23 til indendørs lys

• IP 44 til et fugtsikkert armatur

• IP 68 til specielle undervandslys

Tip 3: Særlige anbefalinger til dit badeværelse

Det er bedst at installere et eller flere lamper på loftet som generel belysning. Hvis du vil, kan du også bruge enkle forsænkede lys på dette tidspunkt, men de ser normalt lidt kedelige ud. Særlige væglamper er altid en god tilføjelse til almindelig belysning. Det betyder, at spejle også kan sættes i rampelyset.

Tip 4: spots, spotlights og indirekte belysning

Hvis du har særligt værdifulde og attraktive møbler på badeværelset, har du mulighed for at sætte scenen med særlige spots og spotlights. På denne måde opgraderes visse dekorative genstande eller kunstgenstande og bliver et blikfang i rummet. Du kan skabe en helt særlig atmosfære på badeværelsesspejlet med indirekte belysning. Disse indirekte lamper ser også flotte ud på et spejlskab eller på håndvask.

lille badeværelse brusebad spots spotlights hvidt lys

Tip 5: generelle anbefalinger

Badeværelsesbelysning skal aldrig følge en bestemt formel. I stedet skal du starte med at lære om dine egne behov. På denne måde modtager du individuel belysning og føler dig godt tilpas på dit badeværelse hver dag. Det er bedst at lære dig selv og resten af ​​familien at kende. Hvad kan du lide at lave på badeværelset? Hvilken slags lys har du brug for til hvad? Hvordan kan lys støtte dig på badeværelset? På denne måde har du en positiv effekt på stemningen i badeværelset.

Billedkilder:

2. Shutterstock.com / Artazum – 215259730

1., 3.-6 / pxhere.com CCO -licens

Previous Post
Originale og skræmmende Halloween-makeup-tips til mænd, kvinder og børn
Next Post
DIY vinduesdekoration til sommer – 8 instruktioner til kreative smykker og fortrolighedsskærme