15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Problemfri badeværelse – praktiske ideer til vægbeklædning og gulve uden fliser

badeværelse med parketgulv og badekar ved siden af ​​læder skammel stilfulde vandtætte materialer

Overflader uden “sømme” eller et sømløst badeværelse kan hjælpe med at få selv de mindste overflader til at se større ud end de egentlig er. Store vægbeklædninger og brusebadplader af plexiglas kan også puste nyt liv i ældre badeværelser og samtidig reducere den tid, der kræves til renovering. Når man omdanner gamle sådanne rum til moderne wellnessområder, bruger mange designere glatte overflader til et problemfrit badeværelse af denne grund. Dette giver derfor mange fordele, der adskiller sig fra klassisk flisebelægning. Så lad vores forslag i dette indlæg inspirere dig til at skabe et moderne og stilfuldt sømløst badeværelse.

Problemfrit badeværelse – fordele

moderne badeværelse ved siden af ​​soveværelset med teksturer og tapet i sort og hvidt

Store elementer på væggene og i brusebadet får små rum til at se større ud, mens sømløse overflader bidrager til et roligt og tiltalende design på badeværelset. Dette kan minde om et wellness -område. Brugen af ​​små fliser skaber også flere huller, som ofte bliver grimme efter et par år. Kalk og snavs klæber lettere til fugerne end på glatte overflader. I værste fald kan skimmelvækst også blive et stort problem på badeværelset.

mørk sten som accent på badeværelset med et fritstående badekar og træhylder

Tendensen inden for badeværelsesrenoveringer og nye badeværelser er derfor i retning af færre fuger. Vægbeklædning og bruserygpaneler af plexiglas eller Tadelakt er ridsebestandige belægninger. Mange specialister inden for dette område bruger derfor store fliser, terrasser, stenfyld, kalkpuds, betonciré (vokset beton) eller syntetiske harpikser som alternativer. Selvom flisernes størrelse især er begrænset af deres vægt, tillader akrylglas f.eks. Brug af sømløse elementer med en størrelse på op til 2 x 3 meter.

Fliser på badeværelset uden fuger

problemfrit badeværelse med praktiske ideer til vægbeklædning og gulve med eller uden fliser og glasskillevæg

Så en forudsagt badeværelsestrend for 2019 er at bruge store paneler i stedet for fliser på væggene for at eliminere behovet for fugemasse. Men kan du virkelig lægge dine keramiske fliser på vægge og gulv uden samlinger? Du ville arrangere disse, så mørtel er næsten usynlig. Det er dog næsten en myte, at det er muligt at lægge fliser uden fuger. Det er ikke altid rigtigt, at fliser ikke behøver at have samlinger imellem dem, selvom et sømløst badeværelse eller et sådant arrangement kan tyde på det.

baggård gæstehus med badeværelse Luksus Denne imponerende baggård skur bines Living Quarters Et badeværelse

Teoretisk set ville det være muligt at samle dem uden samlinger takket være en særlig teknik til trimning af kanterne, det vil sige at korrigere dem. I praksis bør dette dog ikke gøres. Det anbefales at bruge smalle samlinger på 1,5 til 2 millimeter. Problemfri lægning kan derfor betragtes som en traditionel metode, der refererer til minimale samlinger, ikke fravær af dem.

sømløst badeværelsesdesign som et stilfuldt og eksempel på et moderne minimalistisk badeværelse i hvidt med dobbelt håndvask

Overvej at købe rektificerede fliser for at installere et keramisk gulv med minimale samlinger. Deres karakteristiske træk er jævnt udskårne kanter, der fræses i rette vinkler, så fliserne passer perfekt sammen. Det er også vigtigt, at dimensionerne på sådanne fliser er identiske. Så der bør ikke være afvigelser, der nogle gange kan forekomme med uklippede paneler. Takket være disse egenskaber har rektificerede fliser fået mange følgere. Når de lægges på et gulv eller en væg, skaber de en næsten jævn overflade med meget fine fugemasser.

Vægdesign til et sømløst badeværelse

grå udsat betonlook på badeværelset med spejl og væg i hvide farver

Vægpaneler kan også nemt følge med i flisernes forskellige design. Produktsortimentet fås normalt i mange forskellige farver, mens du kan tilføje ethvert design til dit sømløse badeværelse. Disse spænder fra murværk eller trædesign til fotografier. Alle varianter har en ekstraordinær dybdeeffekt, hvilket bidrager til skabelsen af ​​en højglansoverflade. Materialerne bruges også ofte i køkkener som en højglans stænkskærm. Denne effekt opnås for sådanne produkter ved at påføre et ekstra højglans og farveløst lag på det farvede akrylglaslag. Denne kombination giver farverne mulighed for at fremstå endnu mere strålende.

lyseblå himmelblå i kombination med hvid i det lille badeværelse med bruseniche og vinduer

For et robust og letplejet sømløst badeværelse skal du dog sørge for, at dit design kan holde i lang tid. Kradsbestandige og glatte overflader, der er resistente over for kemikalier, er lette at rengøre. Derudover kan de modstå høj luftfugtighed og konstante temperatursvingninger i badeværelset. Ud over alle disse fordele repræsenterer vægbeklædning eller brusebagvægge af denne type et tidsbesparende alternativ til fliser.

flisefrit badeværelse med bruseniche moderne design med tapet og betongulv i jordfarver og kombination med træ

Gør-det-selv-brugere og specialister kan enten lime disse beklædninger direkte på de gamle fliser eller indsætte dem i et profilsystem. Så det er ikke absolut nødvendigt at fjerne de gamle fliser først. Dette kan være en opgave, der altid involverer meget støj og snavs. Et problemfrit badeværelse er generelt meget let at styre, da det kan skæres eller bores lige på stedet. På meget kort tid kan et gammelt badeværelse omdannes til et moderne wellness -værelse i dit eget hjem.

Tadelakt badeværelse

porcelæn til et sømløst badeværelse med luksuriøse designelementer og smagfuldt design

Marokkansk tadelakt på badeværelset er også en god idé til dit sømløse badeværelse. Denne antikke kalkpuds er den bedste mulighed for badeværelser, hvis du leder efter en unik, elegant og luksuriøs finish. Afhængigt af kvaliteten af ​​Tadelakt og dens anvendelse tilbyder materialet også meget holdbare overflader og er normalt helt selvrensende. Enhver form for fliseoverflade i badeværelset kan være meget moderne i disse dage. Om et par år vil disse overflader dog ikke længere være så aktuelle.

minimalistisk design med radiator og vandhane i metalkeramisk vask og stenspatel kalkpuds

De fleste af os ønsker at bruge nye funktioner hvert år og efterlade gamle tendenser i de sidste par år. Tadelakt er derimod absolut tidløs og vil have den samme effekt om 20 år. Ingen ville fortælle, om dit sømløse badeværelse blev lavet med det i 80’erne, 90’erne eller 2000’erne. Det vil altid ligne noget unikt og fascinerende.

farvekombinationer af brune vægpaneler og grå vægge med brusekabine i stuen

Selvom Tadelakt kan virke lidt dyrt ved første øjekast, beregner det faktisk ikke kvadratmeterprisen for mellemklasser og placeringsomkostninger. Det viser sig imidlertid, at det med de fleste tilbud er endnu mere rentabelt at bruge det til at dække et problemfrit badeværelse. Her er nogle eksempler på, hvordan dit badeværelse kunne se ud med materialet. Alle viste fotos er rigtige projekter, der er blevet oprettet af kunder og udnytter den ledige plads optimalt.

Flere muligheder for et problemfrit badeværelse

moderne-badeværelse-design-med-træ-lameller-og-mørk-sten-i-brusebad-kabine-og-gulv-

Brugen af ​​paneler, stenpuds eller poleret designerbeklædning i badeværelserne kan være meget forskelligartet. Så du har en bred vifte af muligheder, hvad angår typer af paneler eller overflader til et flisefrit eller sømløst badeværelse. Der er mange muligheder, der passer til en række budgetter og indretninger. Omkostningerne ved levering og installation af paneler kan faktisk være ganske sammenlignelige med fliser i prisklassen i mellemklassen.

grå nuancer væggips på badeværelset med to håndvaske spejle integreret gulvbelysning

Men bare fordi panelerne er sømløse, betyder det ikke, at de nødvendigvis vil være fri for skimmelsvamp. Af denne grund skal du først kontrollere specifikationen på tidspunktet for dit valg for at sikre, at du modtager et produkt, der opfylder dine design- og rengøringsbehov. Nogle produkter, du køber, er muligvis velegnede til fugtige forhold, men de kræver tilstrækkelig ventilation og sollys for at forhindre skimmelvækst. Når du klikker på billedet, deler designeren det nøjagtige produkt, som de brugte på væggene.

Materiale og farveindstillinger

Trægulv med lameller og tadelaktvægge til et sømløst badeværelse med et moderne design

Problemfri brusevægge og stengulve tilbyder forskellige farver og designs til enhver smag, indretning og budget. Næsten alle varianter er holdbare, lette at passe og ser også stilfulde, moderne og luksuriøse ud. Som regel bruges materialer som marmor, granit, fedtsten, kvarts, porcelæn og andre lignende sten til dette.

Badeværelsesvægge uden klinker af mineralsk marmor kalkpuds

rummeligt sømløst badeværelse med vægpaneler i kalkmarmor i nuancer

Tekniske marmorgulve er fremstillet af naturlige tilslag og fyldstoffer i kombination med et specielt termisk hærdet harpiksbindemiddel. Materialet er velegnet til et problemfrit badeværelse og tilbyder en økologisk løsning, der også er attraktiv og overkommelig. Væggene og gulvene med deres sofistikerede design giver dit hjem varig skønhed og værdi, mens det sømløse design gør det let at rengøre.

Problemfrit badeværelse med Beton Cire

luksus badeværelse uden samlinger med bade nicher i ryggen med moderne brusere ved siden af ​​køkkenet

Dette materiale er skabt ved hjælp af et cementbundet fint gips med et udsat betonudseende. Du kan lægge et tyndt lag af det på dine badeværelsesvægge og også forsegle det passende for at gøre det vandtæt. Denne type vægbeklædning bør dog udføres af en fagmand for at undgå uønskede resultater. Beton Cire kan også farves med forskellige pigmenter.

grå-væg-beklædning-lavet-af-beton-cire-til-minimalistisk designet-badeværelse-med-toilet

Oplev en helt ny følelse af velvære uden led med grundede overflader. Beklæd dem med vandtætte, åbne porer, let pleje, ensartede eller naturtro materialer, der kan skabe generøse dimensioner i rummet. Hver af disse belægninger er unikke og giver dit valg af farve og din personlighed en holistisk værdi.

Previous Post
Originale og skræmmende Halloween-makeup-tips til mænd, kvinder og børn
Next Post
DIY vinduesdekoration til sommer – 8 instruktioner til kreative smykker og fortrolighedsskærme