15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderne badeværelser: en oversigt over de smukkeste designideer til 2020

I dagens travlhed leder vi efter et tilflugtssted, hvor vi kan slappe af fra hverdagens stress. Moderne badeværelser er blevet en oase af ro og sindsro, hvor vi kan slappe af og genoplade vores batterier. Behersket, enkelt, fokuseret på det væsentlige og alligevel luksuriøst: Sådan bliver badeværelset præsenteret i 2020. En bred vifte af fliser og møbler kan findes på markedet, så alle kan designe deres drømmebadeværelse efter deres egne ønsker og ideer. Vi giver dig et overblik over de nyeste trends inden for badeværelsesdesign og forklarer, hvordan du kan implementere dem i dine egne fire vægge.

Moderne små badeværelser med mørke gulve og brusekabiner med indirekte belysning

 Ja, selv små badeværelser kan gøre et stort indtryk, hvis de er designet efter de nyeste trends. Moderne badeværelser er i dag designet puristisk i grå, sort og hvid. Højkvalitets storformatfliser af granit og marmor giver et strejf af luksus til rummet. Det populære vægdesign uden fliser er minimalistisk og tager bagsædet og forlader scenen for slående møbler og wellness -udstyr. Et brusekabine med en skillevæg udført i glas ser særligt elegant ud og kan endda implementeres på et begrænset rum. Det pladsbesparende hjørnebadekar findes også i den moderne badeoase, og en sauna forvandler rummet til et privat wellness-område. Subtile detaljer af træ løsner det moderne boligareal og tilføjer et hyggeligt præg.

Moderne badeværelser i dag: små, men pæne

Moderne badeværelser med mosaik med bruseniche -tendenser i sort og hvid og indirekte belysning på loftet

Lille men flot: moderne små badeværelser er alt andet end kedelige. Selvom den puristiske trend fortsætter, forsøger indretningsarkitekterne at pynte rummet med subtile accenter. Med eksotiske pendellamper, tilbehør i guld og indirekte belysning kommer et nyt, spændende look ind på badeværelset. Fordi et lille rum har mindst en stor fordel: du har brug for færre fliser og mindre forfængelighed, spejle og glasskillevægge. Du kan investere de sparede penge i materialer af høj kvalitet. Vores tip: Lad dig ikke afskrække af mørke farver, for hvis de bruges korrekt, kan de gøre en forskel.

Moderne små badeværelser og billeder af granitgulvene og marmorvægge og indirekte belysning

Få mest muligt ud af rummet ved smart at fordele badeværelsesmøblerne på en pladsbesparende måde. Det er bedst at lave en skitse og markere placeringen af ​​vandforbindelserne på den. Lad en specialist rådgive dig på baggrund af skitsen. Du kan også bruge en online rumplanlægger til at visualisere forskellige designideer og finde den bedste position til møbler og inventar. Det næste trin er at finde de matchende fliser. Det er bedst at lægge gulv og vægge med storformat, højglansfliser. Et mørkt gulv og lyse vægge får rummet til at se mere rummeligt ud. Sæt et stort spejl på. Det vil afspejle lyset og få selv et mini -badeværelse til at se meget mere rummeligt ud. I små badeværelser er der normalt næsten ikke ledig plads til et badekar, men du kan sætte bruseren i rampelyset. Brusekabiner passer harmonisk ind i moderne badeværelser. En væg af klart glas kan effektivt adskille bruserummet og samtidig skabe en problemfri overgang mellem de forskellige områder.

Design moderne badeværelser med kun bruser Ideer i gråt og hvidt Design med nedhængte lofter og væggenheder

Designprincipperne for små moderne badeværelser med et overblik:

1. Godt gennemtænkt rumplanlægning spiller en afgørende rolle for et vellykket slutresultat.

2. Fliser i stort format lagt uden samlinger. Eventuelt kan du endda undvære vægfliserne og i stedet male, tapetsere eller pudse væggene.

3. Brusekabine med klart glasskillevæg.

4. Vægskabe med klare linjer og håndfrie fronter giver rummet et luksuriøst præg og fylder samtidig mindre end det klassiske underskab.

5. Små badeværelser skal være godt oplyste..

Moderne badeværelser er puristiske skønheder i grå, sort og hvid

Moderne badeværelser i gråt med granitvægfliser og fritstående badekar og rundt spejl og brusekabine med glasskillevæg

Farver spiller en mindre rolle i de puristiske badeværelser. Rød, blå eller selvlysende grøn er fortid. Grå, sort og hvid danner et simpelt ensemble, der giver badeværelset dybde og bedre fremhæver overflader af høj kvalitet og designer badeværelsesmøbler. En mørkegrå væg lader det hvide keramiske badekar og vasken skinne. Hvis gulvet er lagt med højglansfliser og væggene med fliser med en mat finish, er resultatet en særlig attraktiv kontrast. Beslag i rustfrit stål med et minimalistisk design afrunder udstyret effektivt.

Moderne badeværelser: granit tilføjer et strejf af luksus til rummet

Moderne badeværelser med granitfliser og brusebad med fritstående badekar af håndvask i kobber

Granit gør et rigtigt comeback og bruges meget i badeværelset. Naturstenen er meget populær for sin høje modstandsdygtighed og betragtes som et robust og letplejet alternativ til marmor. Granitfliser er skridsikre og kan lægges med eller uden samlinger. Ikke kun fliser er lavet af granit, granit håndvaske skærer også en smuk figur i det moderne badeværelse. Materialet fascinerer med et tiltalende korn og kan let kombineres med træ, kobber, guld, beton eller rustfrit stål. En rigtig allrounder, der er en af ​​trenderne for 2020.

Moderne badeværelser uden fliser: når badeværelsesmøblerne spiller hovedrollen

moderne badeværelser uden fliser vægdesign med maling og tapet et fritstående badekar af keramik og gulv af træ

Moderne badeværelser uden fliser nyder stigende popularitet. Flere og flere bygherrer vælger gulvbrædder og vægge og mod fliser. Træ blev tidligere anset for uegnet til brug i våde områder. Men nu er selv badekar lavet af det. Med god pleje og den rigtige behandling kan selv daglig kontakt med vand ikke beskadige det naturlige materiale. Badeværelset uden fliser ser mere åbent ud, er let at passe og kan harmonisk integreres i moderne opholdsrum. Det er den perfekte variant til moderne badeværelser i nye bygninger, hvor grænserne mellem de forskellige rum smelter sammen. Dette gør din personlige badeoase mere hjemlig.

Moderne badeværelser uden fliser vægdesign pudsede ideer til tørt område på badeværelset

Der er flere alternativer til badeværelsesvægfliser. I moderne badeværelsesdesign er væggene normalt malet med en vandafvisende maling, mens våde områder som brusekabine og badekar er beskyttet mod vand af vægpaneler af glas. Syntetisk harpiksgips er også ideelt som et alternativ til vægfliser i brusebadområdet. Materialet klæber godt til forskellige overflader, har stor elasticitet og betragtes som varmebestandigt og vandtæt. Væggene i badeværelset, som sjældent kommer i kontakt med vand, kan males i enhver neutral farve eller endda tapetseres. I mellemtiden kan du finde vaskbare ikke-vævede tapeter i butikker, der anses for at være særligt vandtætte.

Moderne badeværelser med skrå lofter: effektive designideer 

Moderne badeværelser med en sauna under et skråt tag Ideer til design uden fliser

Det er ikke let at designe værelser med skrå lofter. Mens en behagelig stue eller spiseplads normalt er indrettet nedenunder i stuen, og der kan findes en skræddersyet garderobe i nichen i soveværelset, er badeværelser ofte en stor udfordring. De fleste områder i vådrum kræver fuld frihøjde, som er 1,9 meter i Tyskland udgør. Hvad angår rumhøjden, er badekar ganske krævende, de kan installeres under et skråt loft uden problemer. Selv saunaer og bænke behøver ikke rummets fulde højde og kan rummes under skråningen.

Moderne badeværelser med skråt lofter skaber ideer med patchwork mosaikfliser og et brusekabine

Brusezonen stiller dog de højeste krav til rumhøjde – du har brug for mindst 2,50 meters rumhøjde for at stå behageligt i brusekabinen. Til badeværelser med skråt tag er brusebakker, der er installeret i flasker, ideelle. På denne måde kan du få mere ledig plads ovenpå og strække dine hænder under brusebad. Toiletter kræver også ståhøjde for at kunne bruges komfortabelt. Hvis der ikke er plads til toilettet på badeværelset med skråt loft, kan du flytte det til et andet rum.

Gør moderne badeværelser hyggelige: træ eller genbrugstræ

Moderne badeværelser med vaskeskab i træ og håndvask og badeværelsesbeslag i guldoptik og spejle med belysning og hvide granitfliser

Træ bruges mere og mere i moderne badeværelser. Dens attraktive korn tiltrækker automatisk opmærksomhed, og dens varme farve skaber en hyggelig stemning. Hvis det er godt forseglet, betragtes det naturlige materiale som vandtæt og kan holde i mange år i våde områder. Det er dog vigtigt, at du udlufter rummet regelmæssigt og tørrer vandstænk fra håndvask og gulvbræt tørt.

Et trævaske med en keramisk håndvask er tidløst elegant. Tilbehør i guld eller kobber samt moderne badeværelsesarmaturer og puristiske spejle passer harmonisk ind i det puristiske badeværelse. Med tiden udvikler træet en patina, som endnu bedre får det naturlige materiales særlige charme frem. Lidt misfarvning og brugsspor gør møblerne af gammelt træ så attraktive og bringer en middelhavsfølelse ind i dine egne fire vægge.

Moderne badeværelser med bruser: Sådan oplader du dine batterier om morgenen

Moderne badeværelser med brusekabine og brusekabine i gulvet. Vægdesign med fliser i blank hvid

I små badeværelser er bruseren et alternativ til badekarret. Bruserzonen kan designes efter personlige behov. For eksempel kan du montere brusekarret med en bund og dermed visuelt adskille brusebadet fra resten af ​​badeværelset. Dog er badeværelser, hvor brusekarret er indlejret i gulvet, særligt populære. Stænkbeskyttelse spiller også en vigtig rolle for komfort i et brusebad. Foldedøre, skydedøre og svingdøre tilbyder pladsbesparende løsninger, hvor pladsen er begrænset. Bruseren er visuelt adskilt fra resten af ​​badeværelset med fliser i en kontrastfarve.

Moderne badeværelser med hjørnebadekar og fritstående badekar: wellness-oase i dine egne fire vægge

moderne badeværelser i gråt design storformat vægfliser lavet af marmor og granit og brusebad ideer til vægdesign

Det fritstående badekar er en rigtig klassiker. Især i minimalistiske badeværelser skaber et ovalt badekar et doseret brud i stil og løsner den geometriske stringens i det rektangulære brusekabine og den puristiske håndvask. Sammen med et sidebord i træ danner det et attraktivt ensemble og inviterer dig til at slappe af efter en lang arbejdsdag. Selvom det fritstående badekar har så mange fordele, er der en stor ulempe, som du absolut ikke bør overse: dets vedligeholdelse. Badekar er lette at passe, har en smudsafvisende overflade og kan rengøres hurtigt. Men området omkring badekarret er normalt svært at nå og er svært at rengøre. Skimmelsvamp eller snavs kan bygge op der.

Moderne badeværelser med flisebelagte hjørnebadekar og synlig beton på gulvet Ideer til badeværelsesdesign

Et hjørnebad er derfor altid at foretrække. Det fylder mindre, og området omkring badekarret kan let rengøres. Derudover kan hjørnebadet dækkes med mosaikfliser og dermed sætte accenter i rummet. Designet er et praktisk valg for dem, der har store vinduer på badeværelset, og som vil nyde den smukke udsigt. Et hjørnebad skal ikke nødvendigvis installeres i hjørnet. I større badeværelser kan den eksempelvis monteres på en halvhøj flisebelagt væg. Uanset om det er puristisk elegant og helt i hvidt eller moderne i antracitgrå: hjørnebadet er en allrounder, der kan iscenesættes på forskellige måder.

Moderne badeværelser med sauna: ren afslapning

Moderne badeværelser med sauna og brusekabine side om side. Designideer i neutrale farver. Pendellamper med krystaller

Moderne badeværelser tilbyder en wellness -atmosfære. Derfor er en sauna simpelthen en del af grundudstyret for flere og flere bygningsejere. Saunaområdet er designet som et brusekabine og defineret som et separat område. Saunaens ydervægge er lavet af klart ægte glas, interiøret – beklædt med træ. På den måde smelter det harmonisk ind i det overordnede billede og giver det puristiske rum en umiskendelig feel-good karakter.

Moderne badeværelser præsenteres i en neutral farvepalet og med minimalistiske badeværelsesmøbler og fremstår enkle og reserverede ved første øjekast. Men ved nærmere eftersyn viser badeværelset sig at være en ægte oase af velvære, et personligt tilflugtssted, hvor vi kan slappe af fra hverdagens stress og jag. Med hensyn til møbler har moderne badeværelser meget at tilbyde. Vi opsummerer de vigtigste tendenser for dig igen: Grå, sort og hvid danner det trendy farveensemble til det moderne badeværelse. Tilbehør i guld-, kobber- og badeværelsesmøbler af træ tilføjer variation. Granit er trendmaterialet for 2020: Naturstenen pryder vægge, forfængelighed og endda badekar. Når det kommer til gulv og vægdesign, vælger flere og flere mennesker et badeværelse uden fliser. I stedet er væggene pudset, malet eller papireret. Et brusekabine, hjørnebad og sauna afrunder wellness-programmet.

Design et moderne badeværelse med et skråt loft

moderne badeværelser med skrå lofter og fliser i neutrale farver møbler med bidet og badekar

Moderne badeværelse med brusekabine med glasskillevæg, dobbelt forfængelighed, vægskab og badekar

Moderne små badeværelsesbilleder træloft brusekabine lille badekar

Trendy farveduo: sort og hvid skaber spændende kontraster i badeværelset

Moderne badeværelser i sort og hvidt skaber ideer med et brusebad og et smalt badekar

Træ skaber en hyggelig stemning i det ellers seje puristiske badeværelse

Design moderne badeværelser med gammelt underskab i træ med marmor og sort forfængelighed

Puristisk skønhed: badeværelse beklædt med natursten 

Moderne badeværelser med brusekabine og naturstenfliser på væggen, regnbruser og håndvask i træ med håndvask

Brusekabine med trægulv og trækabinetter på badeværelset

Moderne badeværelser kun med bruser og trægulv og træmøbler og hvide storformatfliser designideer og billeder

Design badeværelset helt i gråt

Moderne badeværelser i gråt med vægge beklædt med natursten med et fritstående badekar uden bundenhed

Fritstående badekar foran vinduet

Moderne badeværelser i dag med store vinduer med fritstående badekar og dobbelt håndvask og stort spejl

Previous Post
Originale og skræmmende Halloween-makeup-tips til mænd, kvinder og børn
Next Post
DIY vinduesdekoration til sommer – 8 instruktioner til kreative smykker og fortrolighedsskærme