15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Design af en terrasse – 15 møbleringsideer til verandaer og udestuer

terrassedesign træmøbler farverige puder sidebord

Vi giver dig 15 billige indretningsidéer til, hvordan du dækker din egen Design terrassen og forvandle det til et muntert, multifunktionelt rum. På eksemplet med denne veranda, der trin for trin med selvfremstillede materialer og flere møbler blev en ø af ro, kan du lære nyttige tips og tricks og implementere dem derhjemme.

Lav en solrig terrasse

terrasse design solrig vinterhave idé blå kurvemøbler orienteret tæppe

Arranger terrassen med farvede møbler. Disse kurvemøbler i blå farve er en god idé. På den ene side sikrer de en hyggelig stemning og på den anden side lidt pepp. Det lyse laminat og det røde orientalske tæppe gør dem også særligt effektive.

Design din terrasse i en moderne skandinavisk stil

terrassedesign moderne lurvede accenter bænkgrå træpalme

Til din terrasse skal du vælge lyse og enkle træmøbler, som du kan skabe den skandinaviske stil med. På denne måde er du sikret en hyggelig atmosfære. Tilføj derefter en række lys i retrostil og nogle planter.

Middelhavs terrasse

terrasse design spisebord middelhavs sofa lounge stenmur

Eller måske er middelhavsstilen mere for dig? Vælg derefter naturlige nuancer, keramiske fliser og stenvægge til at designe din terrasse. Også her går kurvemøbler meget godt. Tilføj også shabby stil accenter, som det blev gjort med spisebordet.

Moderne terrassedesign i gråt

terrasse design moderne idé grå nuancer mønster væg idé

Hvis du vil have det mere moderne, har du også et stort udvalg af designmuligheder. Især rottingmøbler er et godt valg. Den grå farve ser meget elegant ud. Vælg dem til at dekorere terrassen i forskellige nuancer, og kombiner dem med hvidt. Design dit personlige feel-good-rum udendørs.

Men nu kommer vi til et helt redesign -projekt om emnet verandaen.

Et før og efter projekt

Opsæt verandaen - før efter efter sammenligning

Design af en terrasse – trin for trin mod et hyggeligt interiør

Opsæt terrassen på forhånd farver

Design terrassen  – mål det tomme rum

Dækket Design terrassen  kan være en vanskelig opgave – på den ene side er det et nyt rum, på den anden side ligner verandaen et åbent område på grund af den rigelige ruder og tilbyder næsten ikke noget privatliv. Under alle omstændigheder, før den fuldstændige transformation, var dette tomme rum allerede beboeligt – et gulvbelægning med fliser og et blåt loft gav accenter, mens de mange vinduer gav et godt grundlag for en solrig stemning. Med lidt maling på væggene og billige møbler fik det et nyt look. Under alle omstændigheder var det første trin at måle rummet og lave en præcis plan for, om de møbler, der allerede var tilgængelige, ville passe og frem for alt, hvor de skulle placeres. En skitse med det endelige resultat blev lavet, så senere arbejde gøres lettere.

Design terrassen Trin 2 – solrige farver

Design af terrasse - møbleringstip Valg af møbler

Sommerlige sorbetfarver krydrede rummet. Azure blå er den foretrukne farve til vintage veranda lofter, og orange fremhæver interiøret. For at verandaen havde et omdrejningspunkt i designet, blev der placeret flere mindre tæpper oven på et større. På denne måde blev der skabt et grafisk mønster, der tiltrækker opmærksomhed med sin form og farver. hvis du Design terrassen, det er vigtigt at have god isolering på gulvet – og gulvtæppet er en smart mulighed.

Design terrassen – opret et hyggeligt siddeområde

Terrasse design ideer-rattan møbler farveskema pastel

For hvert område, uanset om det er udendørs eller indendørs, er det vigtigt at have et passende siddeområde – hvor du kan slappe af, eller hvor der kan serveres kaffe til gæsterne. To billige sideborde danner et fleksibelt sofabord, der kan omarrangeres, hvis det er nødvendigt.

Design din terrasse – betræk dine møbler selv  farverige puder udskriver blomstermønstre

Husejerne havde et sæt indhegnede havemøbler, der manglede den nødvendige polstring. De dækkede puderne i duge, og servietter og håndklæder blev forvandlet til puder.

Design terrassen – sikre privatlivets fred

Privatlivsbeskyttelse terrassegardiner

WHO Design terrassen står ofte over for udfordringen med at sikre egnede fortrolighedsskærme. I dette tilfælde blev problemet løst på en meget interessant måde – på den ene side blev der hængt halvgennemsigtige persienner på vinduerne, og på den anden side fungerer flere grønne potteplanter som fortrolighedsskærme.

Design et terrassetrin – lav dine egne persienner

Lav dine egne terrassegardiner azurblå

Hvide vinylruller er blevet farvet for at ligne markiser. Så du kan efterligne dette look, kan du lime tape af forskellige farver og bredder, male dem med latex, fjerne tapen umiddelbart efterfølgende og lade persiennerne tørre.

Design af terrasse Hurtig og let bænk

Opsæt en terrassedesignbænk

Træbænke er anbragt under vinduet, hvilket skaber et ekstra sæde med den bedst mulige udsigt. En anden stor fordel – bænkene er lette at flytte og kan også fungere som hylder eller opbevaringsplads. Med et bord og flere puder kan du bruge Design terrassen. Brug det som et læsehjørne eller bare for at slappe af – valget er dit!

Design terrassen – vælg det rigtige stofmønster

Patio møbler-farverig pude farvepalet

Hjemmelavede hynder forvandler fuldstændig enhver bænk. Linnedstofferne tilføjer rummet farverige accenter og opfrisker interiøret.

Sæt buffeten op

Terrasse buffet sidebord

For mere komfort, og hvis den ledige plads tillader det, kan du oprette en buffet, hvor et enkelt bord er udstyret med kurve og flaskeholdere. Kopper og servetter, samt bestik og stel, skal naturligvis ikke mangle.

Previous Post
Originale og skræmmende Halloween-makeup-tips til mænd, kvinder og børn
Next Post
DIY vinduesdekoration til sommer – 8 instruktioner til kreative smykker og fortrolighedsskærme