15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tips til forårsrengøring: rydde op, rydde op, lægge ned

Som hvert år er den store oprydning traditionelt dagens orden i foråret. Så skal det se så funklende rent ud som muligt i lejligheden. Men ofte er det ikke så let at finde ud af, hvor man skal starte, og hvordan man bedst gør det. Et godt sted at starte er at rydde op i rodet. Det er vigtigt at have den rigtige strategi til at slippe af med det gamle og ikke nødvendigvis give plads til det nye. Hvordan skaber du orden, så lejligheden eller huset er skinnende rent og hyggeligt igen i sidste ende? Fordi orden nu virkelig er tendensen igen, som du kan se fra forskellige oprydningsformater i fjernsyn eller online, f.eks. Med Marie Kondo. Vi giver dig nyttige tips til forårsrengøring.

Tips til forårsrengøring: Vær ikke bange for skraldespanden

Forår rengøring gjort let Smid gamle ting væk

Ofte, når trangen til at rydde op, du simpelthen har for meget af en ting. Men hvad er den bedste måde at gøre det på, især når det allerede er så svært at smide det væk?! Det bedste at gøre er at starte med at lægge de ting, du vil sortere ud i en bunke. Dette kan være beklædningsgenstande, men også dokumenter, tallerkener, smykker eller andre ting såsom make-up.

Forår rengøring gjort let Sorter tøj og gamle ting

Det er nok lettest med tøj og fade. Når du gør dette, skal du afsætte de ting, du bruger ofte, mindst en gang om måneden eller deromkring. Du beholder denne bunke. Start derefter en ny bunke, og tildel de genstande til den, som du bruger eller bærer mindst en gang om året. Det fortsætter sådan indtil afslutningen på de ting, du ikke længere har brug for. Disse ting skal helt sikkert bortskaffes. Med de andre ting bør du individuelt beslutte, hvor meget dit hjerte afhænger af dem.

Forårets rengøring gjorde det let Slip unødvendige ting ud

Skabe, der er for fulde, er bare unødvendig ballast, som vi kan skilles med, når vi rydder ud. At smide ting væk eller give dem til mennesker kan også lindre sjælen og ikke kun skabene.

Mange mennesker har meget svært ved at skille sig af med bestemte objekter på grund af forskellige minder og følelser forbundet med dem. Dette er dog mere undtagelsen end reglen.

Tips til forårsrengøring: Vær forsigtig med vigtige dokumenter

Forårsrensning gjort let Sortering af papirer

Rydning bør naturligvis ikke stoppe ved vigtige breve og dokumenter. Du skal dog være forsigtig og virkelig være særlig opmærksom, når du sorterer dokumenter. Først og fremmest skal du skilles med konvolutterne. Det er bedst at rive dem op eller, endnu bedre, at “jagte” dem lige gennem makuleringsmaskinen.

Tips til forårsrengøring Organiser alle dokumenter tydeligt i mapper

Du bør derefter omhyggeligt undersøge hvert dokument. Det betyder: tag hvert enkelt stykke papir i din hånd og kontroller, om det på en eller anden måde er relevant eller kan være på et tidspunkt. Uvigtige dokumenter bortskaffes, helst går de også gennem makulatoren, vigtigt papir skal omhyggeligt arkiveres. Her fx mapper, mapper eller andet Kontorartikler hjælpe med at holde orden i tingene og ikke miste overblikket over tingene.

Selvom de fleste fotos i disse dage kun kan findes på smartphoneens hukommelse, har mange af os stadig trykte billeder i skuffer, der heller ikke har et bestemt sted. Du kan enten sætte dem på et passende album eller give dem et sted i en billedramme på væggen, hvis de ikke skal bortskaffes.

Tips til forårsrengøring: tag nok tid, men ikke for meget

Tips til forårsrengøring Ungt par drikker vin efter at have slukket

Det vigtigste ved oprydning er, at du ikke føler for meget på én gang, men at du får gjort noget på samme tid. Det hele afhænger af dig. Tag f.eks. En fridag eller planlæg omkring fire timer hver lørdag og søndag den næste weekend for at dele arbejdet. En fast dato, du angiver, har en mere bindende og motiverende effekt.

Under oprydningen skal du sørge for, at du har det godt, og at du ikke mangler noget. Tag et glas vin med det, tag din yndlingsmusik på, og af sted. Du vil meget hurtigt bemærke, at dette vil hjælpe en positiv følelse ansætter dig.

Tips til forårsrengøring: Ikke alt til skraldespanden

Tips til forårsrengøring, hvad du skal smide, og hvad du skal beholde

Decluttering betyder ikke at smide det væk. Ofte finder du genstande, som du bare ikke kan være sikker på, eller som bare er for gode til at smide væk. Du kan afhjælpe dette med særlige kasser eller kasser. For eksempel er en kasse kun fyldt med ting, der skal doneres. En anden er beregnet til loppemarkedet. Den tredje del kommer i affaldssække. Det ville være ting, der er ødelagte, ikke længere brugbare eller forældede. Det, der er tilbage til sidst, kan blive. Så du kan være sikker på, at alt i sidste ende vil gå, hvor du vil have det.

Tips til forårsrengøring: Dette sker med de ordnede ting

Virkelig muck ud tips til forårsrengøring

Gamle og ødelagte sokker kan ende i skraldespanden. Du kan forvandle tøj, som du ikke længere har på, men stadig er i topform, til kontanter, for eksempel online via annoncer, børser, Ebay eller tøjcirkler. Møbler eller andre genstande sælges på loppemarkedet eller doneres simpelthen til en møbelbørs.

For at undgå genakkumulering af objekter bør du foretage en sådan clearing mindst en gang om året. De bedste tider er enten mellem årene for at starte det nye år uden ballast eller som grundlag for den kommende forårsrengøring.

Billeder: envato.com CC0

Previous Post
Originale og skræmmende Halloween-makeup-tips til mænd, kvinder og børn
Next Post
DIY vinduesdekoration til sommer – 8 instruktioner til kreative smykker og fortrolighedsskærme