15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Oprydning af garage og kælder: tips til opbevaring og organisering

I mange husstande fungerer garagen og kælderen dybest set som opbevaringsrum. Fra vinterdæk til elektroniske enheder til kasser med gamle plader eller cd’er – alt det, der ikke er nødvendigt, kan gemmes der. Jo flere genstande der kommer ind i dette rum, jo ​​mere rodet bliver det. Med den rigtige organisation kan du hurtigt få alt i orden. I dette indlæg giver vi tips til, hvordan du rydder op i din garage og kælder og opbevarer dine ejendele pænt.

Opbevaringsmuligheder til garage og kælder

Oprydning af garagen Tips til at holde orden i tingene

Afhængigt af hvad du vil gemme, og hvor meget plads der er til rådighed, kan du vælge mellem forskellige lagringsmuligheder. De mest populære muligheder omfatter hele opbevaringssystemer samt pladsbesparende varianter såsom hængende hylder og hjørnehylder. Da tunge genstande ofte gemmes i kælderen eller garagen, skal du være opmærksom på en høj lastkapacitet på det valgte reolsystem. Ellers kan hylderne synke eller endda vælte under den tunge vægt.

Opbevar tunge genstande korrekt

Kraftige metalhylder til at holde dit hjem ryddeligt

Den mest bekvemme og sikreste måde at opbevare personlige ting på er tunge hylder. Det er særligt stabile reolsystemer, der uden tøven kan belastes med tunge belastninger. De er et godt eksempel Kraftige reoler fra toom, som tilbydes i forskellige versioner og derfor passer ind i alle rum. Med hensyn til materiale og størrelse er der flere varianter at vælge imellem, med en optimal løsning til ethvert formål. Hylder lavet af træ er for eksempel visuelt meget attraktive og har en hjemlig karakter. Men hvis du leder efter et opbevaringssystem til rum, hvor luftfugtigheden er højere, er modeller af galvaniseret metal eller plast bedre.

Ryd op i kælderen med træhylder

Hvilke tunge hylder er der? Ud over materialet adskiller disse hylder sig også i størrelse og konstruktion. Du kan vælge pladsbesparende hjørne- eller hængende hylder eller stole på en klassisk reol. Hvad montering angår, tilbydes kraftige reoler som både skrue- og boltehylder, med den anden mulighed, der muliggør hurtigere montering uden værktøj.

Hvad vejer en kraftig hylde?? På trods af deres imponerende bæreevne vejer tyngdekraftstativer ikke meget og kan let transporteres eller flyttes. Afhængigt af materialet og størrelsen er gulvets og strukturenes samlede vægt normalt mellem 10 og 30 kilo.

Pladsmangel i garagen: brug loft og væg som opbevaringsplads

Tips til organisering i garagen

Nogle gange bliver skrammel i garagen så stort, at bilen ikke længere passer. Dette er ikke kun irriterende, det er også forbudt og kan føre til Straffe fra bygningsinspektionen at lede. Så du skal sørge for, at dit motorkøretøj altid er i garagen. Hvis der mangler plads, kan du installere hængende systemer til vægge og lofter og dermed udnytte den ledige plads optimalt ned til den sidste centimeter uden at blokere adgangen.

På den måde skaber du mere orden i kælderen og garagen

Rydder op i opbevaringsrummet, smider tips til mere ordre

Hvis du vil have styr på dit lagerrum, skal du planlægge mindst en dag til arbejde. Her har vi samlet et par praktiske tips, der skal hjælpe dig med at organisere.

  • Ryd først rummet, bortskaf unødvendige genstande og sorter resten i kategorier (f.eks. Havearbejde, sportsudstyr, værktøjer osv.)
  • Rengør grundigt kælderen / garagen efter at have hugget ud.
  • Vælg et passende reolsystem.
  • Opbevar små genstande tematisk i opbevaringskasser, papkasser eller kasser, og mærk dem.
  • Placer altid tunge genstande på de nederste hylder og må ikke overstige hyldernes vægt.
  • Dækker ubrugte sæsonartikler såsom snowboards eller grill.
  • Planlæg plads til nye varer.
  • Hold garagen og kælderen ryddelige efter oprydning.

Ryd op i garagen, hvilke opbevaringsmuligheder der er

Previous Post
Originale og skræmmende Halloween-makeup-tips til mænd, kvinder og børn
Next Post
DIY vinduesdekoration til sommer – 8 instruktioner til kreative smykker og fortrolighedsskærme