15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Queen of Hearts make -up til Halloween – En enkel guide med makeup

Hjertedronning udgør alice i eventyrland gør det selv resultat

Halloween handler om at vælge det rigtige kostume. Den rigtige make-up hjælper, så du kan sætte dig selv i skoene. Hvis du endnu ikke har præsenteret dig selv i en Queen of Hearts-make-up, finder du gode makeup-ideer og en håndværksidé til tilbehør (kronen) her. Med et par undtagelser baserede langt de fleste håbefulde Dronninger af Hjerter deres blik på den onde dronning fra Alice in Wonderland. Bogkarakteren blev først introduceret i 1865 i Alice’s Adventures in Wonderland, nu allestedsnærværende kendt som Alice in Wonderland. Den engelske forfatter Charles Lutwidge Dodgson udgav romanen på det tidspunkt under det nu velkendte pseudonym Lewis Carroll.

Slip ind i en Queen of Hearts-make-up til Halloween

dronning af hjerter make-up alice i eventyrland gør det selv resultat

Mens mange unge og nogle ældre piger identificerer sig med Alice, gør dronningens måde og disposition hende til en af ​​historiens mest mindeværdige karakterer og et sjovt kostume til Halloween -fester. Som tidligere nævnt bruger de fleste mennesker den gennemsnitlige dronning af hjerter som inspiration til deres Halloween -kostume.

Herzkönigin make-up make-up konturerer de nedre øjenlåg og understreger øjenvipper

Andre, derimod, baserer deres look på tegningen af ​​hjertedronningen i et kortspil, hvilket fører til et helt andet kostume. Så i dette indlæg vil vi fokusere på varianten fra Alice in Wonderland af Tim Burton. Det er langt den mere populære af de to, og det er sjovt at glide ind i den excentriske Queen of Hearts-make-up, sminke sig og klæde sig sådan ud.

Instruktioner til Queen of Hearts make-up

Hjertedronning anvender hvid make-up med en make-up-svamp påført ansigtet

De unikke detaljer omfatter det smukke blå omkring øjnene og det søde lille hjerte på læberne. Den måde, du kan anvende læbestiftet på, er meget kreativ og på samme tid let, selv for de uerfarne. Det er netop den røde hjerteform, der er mest mærkbar som et kreativt højdepunkt i makeup. Hvad angår ansigtet, kan du skabe et geisha -look med den hvide base samt et meget let strejf af rødt på kinderne.

dronning af hjerter kostume make-up make-up blå farve anvende øjenbryn

Så smør først hele dit ansigt med hvid make-up maling ved at sprede det jævnt med make-up svampe. Derefter kan du male dine øjenbryn og anvende blå maling over dem.

dronning af hjerter kostume make-up makeup tegning sorte øjenbryn

Tegn derefter de ekstra sorte øjenbryn, der er typiske for Queen of Hearts-make-up. Konturér derefter det nederste øjenlåg og understreg igen øjenvipperne med sort maling.

dronning af hjerter kostume make-up makeup læber hjerteform maling læbestift rød farve

Du kan opnå den særlige hjerteform på læberne ved at bruge læbestift eller rød maling i form af falsk blod eller en anden make-up farve.

dronning af hjerter kostume make-up make-up sort fødselsmærke typisk funktion pensel

Herefter følger det uundværlige lille og sorte fødselsmærke under et af øjnene, som du kan male med en pensel. Derudover kan du også tegne små hjerter med rødt på dit ansigt.

klippe krongul pap saks græskar lys spidse linjer

Du kan lave kronen til Queen of Hearts-make-up ved at skære formen ud af et stykke gult pap. Prøv at få lige linjer og punkter, mens du gør dette.

hjerternes kroningens dronning forbinder enderne med tape

Skær “ædelstenene” til kronen af ​​rød pap i form af to røde cirkler og et diamantformet stykke. Lim derefter de ekstra elementer på kronen.

dronning af hjerter kostume make-up make-up blå anvende farve øjenbryn røde læber fødselsmærke

Forbind de to ender med tapen. Tag kronen på og fordyb dig i den magiske krafts verden!

Previous Post
Moderne lysekrone belysning
Next Post
Tinker vinduesbilleder til efteråret – 20 ideer og skabeloner