15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tips til øjenmakeup, når du bruger briller

makeup-tips-øjenbriller-sort-stel-mascara-rød-lipgloss

Hvis du bruger briller, bør du vide, hvad du skal kigge efter, når du sminker dig, så din Øjenmakeup ser godt ud selv på trods af dioptrierne. Der begås ofte fejl, men du bør helt sikkert undgå dem, hvis du vil have dine øjne til at se smukke og frem for alt naturlige ud.

Hvad du bør overveje, når du bruger øjenmake-up i kombination med briller

pink-lipgloss-sort-eyeliner-øje-fremhævende-briller

1. Hvis dine øjne er dækket med en eyeliner som Øjenmakeup Hvis du vil understrege, bør du overveje følgende: Vælg en farve til eyeliner, der er en eller to toner lysere end rammen. Men hvis rammen på dine briller er meget lys, gør det modsatte, så vælg en nuance, der er en eller to toner mørkere. Mange kvinder mener, at de skal vælge en farve til eyeliner, der svarer til rammen, men det vil gøre øjnene næppe mærkbare gennem glasset.

Matchende farver på øjenskyggen

moderne-briller-med-dyr-mønstre-øje-make-up-ideer

2. Nu skal du ikke tro, at det er en meget mørk Øjenmakeup er gavnligt. Det betyder, at for eksempel en smokey eye -effekt ikke er et godt valg, hvis du har briller på. Bemærk, at brillerne kaster skygger på øjnene. Af denne grund bør du altid vælge lysere farver til øjnene.

design-briller-farvet-øje-make-up-tips-praktisk

Voluminøse øjenvipper under brillerne

3. Glem alt om Øjenmakeup ikke volumen til øjenvipper! Ja, du er normalt ikke vant til at bruge en volumiserende mascara, men i dette tilfælde bør du genoverveje. Som du ved, får dioptrier dine øjne til at se mindre ud. Du kan kompensere for denne negative effekt med mere voluminøse øjenvipper. Men overdriv det heller ikke! For at få dine vipper til at se så naturlige ud som muligt, skal du bruge brun mascara i stedet for sort.

Eyeliner-Eye-Makeup-Round-Glasses-Red-Lipstick

Moderne glasstel med runde linser

4. Brillenes ramme spiller også en stor rolle i makeup af eyeliner. Med en mere massiv ramme får eyeliner automatisk øjnene til at se mindre ud. Derimod fører en meget tynd ramme i kombination med en tyk eyeliner til Øjenmakeup få øjnene til at virke unaturligt store. I princippet skal du huske, at der ikke bør være kontrast mellem rammen og eyeliner.

briller-bærere-make-up-tips-eyeliner-understrege-øjenbryn

Skjul mørke rande

5. De mørke rande er også et problem i sig selv. Hvis du har briller på, er der også et par ting, du skal overveje her. Da glassene kaster en ekstra skygge, bør du undgå at bruge make-up på det nederste låg. Så i stedet for en kajal, brug den til det Øjenmakeup bare en korrektionspen, som ideelt set skal have en gullig farve. Dette er den bedste måde at dække de mørke rande på.

idéer-øjen-make-up-eyeliner-sort-brillebærere

6. Det er bedst at bruge dine læber som en accent frem for en accent Øjenmakeup at overdrive. Så hvis du bruger dioptrier briller, skal du vælge en levende farve til dine læber eller en blank lipgloss i en neutral farve.

øjen-make-up-lilla-nuancer-tips-briller-sort-stel

7. Det Øjenmakeup og brillerne – øjenbrynene, der betragtes som ansigtets stel, er en vigtig accent. De udvider brillerammen og former derudover ansigtet. Da de tiltrækker mindre opmærksomhed end øjnene, der er bag brillerne og er en vigtig accent, skal du sørge for, at de er velplejede og formede.

Øjne-understreger-make-up-tips-til-kvinder-iført briller

Instruktioner-til-øje-make-up-kvinder-med-briller-design-stel

briller-med-dioptri-design-lavet-tips-til-make-up

Previous Post
Moebius House – vidunderlig og innovativ arkitektur
Next Post
Håndværk ideer med kaffebønner – DIY stearinlys instruktioner