15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

3 tips til vinterpleje – hvordan du beskytter din hud

Tips hudpleje i vinter effekt kold tørhed

Vores hud er den første beskyttende barriere mod de hårde vejrforhold om vinteren, og derfor lider den mest af klimaforandringer. Selv iført handsker og varmt tøj er ikke nok til at undgå tør hud. Hvilke virkninger har nogle typiske vinterfaktorer på vores hud, og hvordan kan vi beskytte dem? Vi giver dig nogle tips til Hudpleje om vinteren.

Tips til vinterpleje

1. Overdriv det ikke med opvarmning

B2 radiator moderne håndklædeholder køkken blå grå

Selvom vejret udenfor er meget koldt, må du ikke overophede dit hjem. Luften i rummet bliver tør og fører til dehydrering af huden. Luft værelserne regelmæssigt ud og brug masser af væske efter råd fra eksperter. Kold, vind og tør varmeluft belaster vores hud.

Hudpleje om vinteren

2. Undgå lange varme brusere

Hudplejetip om vinteren undgå for varme dampbrusere

Undgå lange og varme brusere. I vintersæsonen lyder et varmt bad som den perfekte idé, men det varme vand kan udtørre huden og gøre det udsat for eksem. Det varme brusebad anbefales absolut ikke til patienter med eksem, psoriasis og andre hudproblemer. Et langt ophold i badet anbefales ikke, selv om vinteren. Jo længere du er i et lukket og dæmpet rum, jo ​​mere tørrer huden ud.

3. Sæber, der ikke tørrer huden ud

Tips hudpleje i vintersæbe mild følsom hud

Vi kan ikke stoppe med at vaske vores hænder, men vi kan bruge en mild, lugtfri sæbe, der ikke tørrer vores hud ud. Det vil beskytte hudens naturlige beskyttende barriere. Det anbefales at bruge sæber, der er specielt designet til følsomme og allergikere.

Tips til ordentlig hudpleje i vinterkvindens hudbeskyttelse

hudpleje vinter tips hvad der har brug for hud koldt

Previous Post
Er Acai Berry Body Detox og vægttab skadeligt?
Next Post
Lav søde kastanjedyr med disse 14 kreative håndværksideer til unge og gamle