15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Spice up makeup med rhinestones for et glitrende look

Make-up med rhinestones glitrende-øjne-blå-øjenskygge

Leder du efter et dejligt, funklende look til den næste karnevalsfest, karneval eller bare til en festaften? Så er du kommet til det rigtige sted! Vi lægger gode ideer og tips til her Make-up med rhinestones Uanset om du vil opnå et ekstravagant look eller bare vil krydre den sædvanlige make-up, vil du helt sikkert være et blikfang i festen med lidt rhinestone.

Make -up med rhinestones – den perfekte tilføjelse til et karnevalskostume

Make-up med rhinestones mørkerød-sort-kunstige-øjenvipperoser

Rhinstenene har været brugt som en efterligning af diamanter i lang tid. De bruges mest som kostumsmykker eller som dekoration til tøj, sko og make-up. Dette kan bruges til at skabe bestemte former i ansigtet eller til at dekorere øjenlågene. De er en elegant tilføjelse til ethvert karnevalskostume.

Instruktioner til elegant øjenmake-up med rhinestones

Påfør make-up med rhinestones-lilla-øjenskygge-glitter-instruktioner

Lilla øjenskygger passer godt til blå øjne. Sorte rhinestones i tre forskellige størrelser, kunstige øjenvipper og en øjenvippelim bruges til at dekorere denne øjenmake-up. Først skal øjnene være sminkede. Påfør derefter små dråber af øjenvippelim på låget, hvor rhinesten skal limes. For at placere dem kan du bruge en rhinestone plukker eller klæbende pincet. Derefter skulle stenene sidde fast i en populær rækkefølge ved at skifte store og små. Når du er færdig med det, kan du drysse lidt glitter på det og holde på de falske vipper for de bedste resultater. Sådan får du det slanke festlook, der er perfekt til nytårsaften.

Røde rhinestones til et hjerte af hjerter ser ud

Make-up med rhinestones karneval-make-up-dronning af hjerter-rød-sort

Hvis du allerede har valgt det rigtige kostume, er det tid til at tage sig af en passende make-up. Du kan bruge røde rhinestones til at forme et ufærdigt hjerte fra din pande til dine kindben. Smink dit ansigt med øjenskygge i rødt og sort, tag rødme på, og udseendet af Dronningen af ​​Hjerter fra Alice i Eventyrland er klar.

Pink sukker kraniet maske til Halloween make-up

Make-up med rhinestones pink-sukker-kranium-make-up-halloween

En anden idé til Halloween -makeup er den populære Sugar Skull, som kan males direkte i ansigtet og dekoreres med forskellige typer af rhinsten. Farverne afhænger af den farvepalet, du har valgt. I det viste tilfælde fremhæves øjnene med sort, pink og sølv, mens store, lysere rhinsten limes til panden, kinderne og hagen. Med sådan make -up har du ikke brug for en særlig forklædning – en simpel sort kjole er nok.

Strass til ansigt og krop – et funklende look

make-up-rhinestones-ansigt-hals-rød-læbestift-tiara-karneval-look

Med rhinestones bliver du et blikfang, fordi de er særligt mærkbare. Glitter på dit hår, ansigt og tøj er den bedste måde at få opmærksomhed på. Men at lave et sådant look selv er meget tidskrævende, da hver rhinsten limes på individuelt.

Stick rhinestones på læberne for et flot fotoshoot

make-up-rhinestones-læber-rød-glitter-glasur

Denne idé til make-up med rhinestones som læbestift er kun velegnet til karneval eller fotoshoots. Det er bestemt ubehageligt at dekorere læberne med små rhinestones, men udseendet er perfekt til interessante fotos.

Smokey øjne og rhinestones på den nederste kant af øjenlåget

make-up-rhinestones-lavere-låg-rim-smokey-eyes-make-up

Hvis du vil have make-up med rhinestones til festaftenen, så er bare et par rhinestones nok. De bør ikke være accenten i din make-up, bare et supplement til det. En variant er at sminke Smokey Eyes, anvende mascara og stikke et par rhinestones på den nederste kant af øjenlåget. En anden idé til røgfyldte øjne med gnistre findes i følgende video:

Forberedelse til festaftenen – øjenmake -up med rhinestones

make-up-rhinestones-black-lidstrict-dekorere-party-look

Denne yderligere variant er til make-up uden øjenskygge. I stedet påføres eyeliner tykkere og dekoreret med sorte rhinestones. Igen et flot look, der bare har en rimelig glans.

Match neglelak med øjenmake-up med rhinestones

make-up-rhinestones-nød-brune-øjne-søm-design-stemme

For et perfekt festlook kan du koordinere øjenmakeupen med tøj og sømdesign. Heldigvis fås rhinsten i alle mulige farver, hvilket gør tilpasning meget lettere.

Subtil make-up med rhinestones

make-up-rhinestones-ice queen-vinter look-glitter-sølv-øjenskygge

Hvis du vil få udseendet af en isdronning til karnevalet, har du brug for en øjenskygge i grå eller lyseblå, små rhinestones i lignende farver og falske øjenvipper. Denne make-up er let at lave selv og tager kun lidt tid.

Spice ansigtsmake-up til karneval med rhinestones

make-up-rhinestones-karneval-maske-gør-det-selv-påfuglefjer

Rhinestone er også velegnet til at krydre ansigtsmake-up. Han anses for at være prikken over i’et, der fuldender den opstillede maske.

Sommerlook med lysegrøn øjenskygge og rhinestones

make-up-strass-blå-mynte-øjenskygge-naturlige øjenvipper

Til en fest eller karneval om sommeren foretrækkes lysere øjenskygge. Lyseblå, grøn og mynte er perfekte farver til fester på stranden og perfekte til et havfrue -look. Derudover kan make-up krydres med rhinestones for at få en glans.

Karnevalsmaske med strass og blonder

make-up-rhinestones-karneval-maske-maling-blonder-stick på

De smukkeste karnevalsmasker er en kombination af flere materialer. Som et eksempel præsenterer vi ideen til en maske med påklistret blonder, fjer og naturligvis rhinestones. Så du kan se smuk ud på karnevalet selv på et lille budget.

Spice øjenskygger med rhinestones

make-up-rhinestones-øjne-mousserende-øjenlåg-kunstige-øjenvipper

Makeup med rhinestones er en god idé til nytårsfesten. Komplet dit outfit med nogle rhinestones for et glamourøst udseende.

Øjenmakeup med rhinestones

make-up-rhinestones-forskellige-størrelser-smokey-øjne

Når du limer rhinstenene på, skal du være forsigtig, så de ikke forstyrrer øjnene. Stenens størrelse er lige så vigtig – jo større de er, jo mere ubehageligt vil det være for dine øjne.

Stick farvede rhinestones på kinderne

Make-up-rhinestones-farverige-stick-on-kindben-idé

Rhinstenene er en accent i enhver makeup. Derfor bør du kombinere farverne korrekt og ikke overdrive dem.

Make up your face with rhinestones and black kohl blyant

make-up-rhinestones-ansigt-make-up-glitter-hvidt-hår-blomst-falske øjenvipper

Dette Halloween -look er velegnet til kvinder, der ønsker at gøre et særligt indtryk. De geometriske former er lavet med sort kohl blyant og dekoreret med sølvfarvede rhinsten. Øjenlågene har en øjenskygge med glitter og fjer øjenvipper er limet på. Makeupen afsluttes med ombre læber, og en hvid hårblomst med fjer bruges som dekoration til håret.

Nem Halloween -makeup – krydder edderkoppespindet med rhinestones

make-up-rhinestones-simple-face-make-up-halloween-spindelvæv

Vil du hurtigt og let sminke dig til Halloween? Så er denne idé til et spindelvæv dekoreret med rhinestones perfekt til dig! Alt du behøver er en pakke falske øjenvipper, en sort eyeliner og nogle rhinestones. Dette er en god beslutning for dem, der ikke har meget tid til at forberede sig til Halloween.

Idé til make-up med rhinestones og kunstige øjenvipper

make-up-rhinestones-blå-falske-øjenvipper-glitrende-havfrue-make-up

Når det kommer til makeup med rhinestones, kan du være kreativ og komme med dit eget design. Vi håber, at du er blevet inspireret af vores ideer og make-up med rhinestones til dit næste festlook.

Previous Post
Bandana frisurer – 28 ideer til at udtrykke kvindelighed
Next Post
Skumrulning: hvad er det egentlig, og hjælper fascia -rulletræningen mod cellulite?