15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Strålende make-up styling i guld til nytårsaften

Nuancerer øjenskygge øjne Nytårsaften

 Leder du efter en ny make-up til nytårsaften? Så har vi lige noget for dig her, og det passer til både brunette, rødt og blondt hår. Overrask dine venner med en Make-up styling i guld til nytårsaften og glem alt om den enkle styling, du bruger i hverdagen.

Og sådan er makeupstylingen i guld udført:

Mode korte kjoler nederdel nytårsaften

1. Makeupen

Som med enhver makeup bør du starte med at anvende en fugtighedscreme. Dette bruges ikke kun til at fugte huden, men også for at sikre det Make-up styling i guld holder længere og ser mere naturligt ud. Lad cremen trække ind. Påfør derefter makeup. Til lejligheden og for at matche resten af ​​stylingen er det bedst at vælge lysreflekterende make-up. På denne måde får dit ansigt en ekstra glans og vil sikre, at du udstråler positiv energi hele aftenen.

Næste er T -zonen for det Make-up styling i guld din tur. Det betyder panden, området under øjnene, næsen og midten af ​​hagen. Du bør gøre dette område lidt lysere. For at gøre dette skal du blot bruge make-up i en lysere nuance eller en lyskorrektionsblyant.

Det er bedst at vælge rødmen til kinderne i en beige nuance med en gylden glans.

2. Og sådan er makeupstylingen i guld udført: Læberne

Læber guld make-up ideer nytårsaften

Tag en læbeforing og spor læbernes konturer. Du skal derefter bruge den til at sminke hele læberne. Dette har den fordel, at den faktiske læbestift holder længere. Når det kommer til valg af læbestift, har du en lang række valgmuligheder. Det eneste krav til det Make-up styling i guld er, at du vælger en nuance med en gylden glans. Så du kan vælge en nuance i pink eller i brun. Lyse røde farver med en gylden glans er lige så effektive. Det hele afhænger af din smag og type. Efter at have påført det, duppes det med en serviet eller lommetørklæde og påføres det en anden gang.

Hvis du er til Make-up styling i guld Hvis du vil have ekstra glans, kan du påføre læbestift en lipgloss. I dette tilfælde skal du dog have det med dig hele aftenen, da det ikke varer så længe. Men du kan genanvende det regelmæssigt.

3. Fremhæv øjnene

Makeup-tips ideer øjne nytårsaften

Især med øjnene er det vigtigt, at du skiller dig ud, skinner og tiltrækker andres udseende. Efter alt, som du ved, kaldes øjnene vinduerne for sjælen. Du skal også passe på øjnene Make-up styling i guld falde tilbage på den gyldne glans. For at gøre dette skal du vælge en gylden øjenskygge i en stærk farve, som du påfører hele det øverste låg, samt lidt under øjet og på det indre hjørne af øjet. Men selvom du ikke har en øjenskygge i en stærk guldskygge, men snarere er den bleg, er det ikke et problem. I dette tilfælde skal du bare anvende et tykkere lag.

Øjnene Make-up styling i guld kan vare længere ved at påføre en gylden eyeliner på forhånd. Først da kommer den gyldne øjenskygge. Tag derefter en brun eyeliner blyant. Du kan bruge det til at understrege dine øjne ved at anvende det på enden af ​​øjet. Til sidst tilføjes en sort mascara. Når du anvender det, skal du sørge for at adskille vipperne godt.

Foretrækker du mere ekstravagante ideer? Hæv derefter for det Make-up styling i guld Få dine øjenbryn til at skille sig ud med en glittergel. For at gøre dette skal du dyppe en øjenbrynsbørste i gelen og køre den gennem dine øjenbryn. Udover dette kan du også anvende en glitrende mascara efter den sorte mascara.

4. Neglene

Negle design ideer til at fejre nytårsaften

Som du sikkert allerede kan gætte, bør du også style dine negle i guld. Du behøver selvfølgelig ikke at overdrive. Så hvis du er tilbageholdende med at male dine negle helt i guld, kan du gå efter det i stedet Make-up styling i guld Påfør din yndlings neglelak og et lag klar lak med gylden glitter. Hvis du også vil pynte neglene, kan du bruge rhinestones, krystaller eller Swarovski.

5. Tøjet

Nytårsaften lang plisseret nederdel

Skulle du have besluttet dig, Make-up styling i guld For at bruge til nytårsaften skal du naturligvis også vælge tøjet i overensstemmelse hermed. Det skal matche ham med hensyn til både stil og farve. Vælg derfor et outfit fra enten brune, gule eller gyldne nuancer.

6. Smykkerne

Smykker ideer festaften

Du skal ikke overdrive det med smykkerne, som selvfølgelig skal være lavet af guld. Vælg det Make-up styling i guld enklere variant, f.eks. en tynd kæde med et smukt vedhæng og hængende øreringe.

Med dette Make-up styling i guld du vil tiltrække alles opmærksomhed, og du vil med garanti føle dig smuk. Vi ønsker dig en masse sjov kopiering og et behageligt nytårsaften!

Nedenstående stilarter fås hos LuLu:

korte kjoler nytårsfest ideer

Korte kjoler i guld

Kjole Lulu moderne stilfuld horz

Cocktailkjoler til nytårsaften

Nytårsaften designerkjoler

Chic og legende – glitter i guld

Kjoler ideer smykker guld halskæder

Smykker i guld

Fest cocktail kjoler ideer kort feminintmoderne stilfulde designideer

Neglelak design ideer strimler

Previous Post
Køb vinterjakke til mænd – vælg den rigtige frakke til mænd
Next Post
Strækning – eller hvordan du kan opnå din drømmekrop ved at strække