15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

TOP make -up trends for 2021 inspireret af Cannes Film Festival 2021!

Cannes er ikke kun et af de mest populære feriedestinationer på den franske riviera, men også mindst en gang om året et modeborg. Nemlig når Cannes Film Festival finder sted. Udover Fashion Weeks er Cannes Film Festival en af ​​årets vigtigste modebegivenheder. Så det siger sig selv, at vi er meget glade for hans comeback – efter at det blev aflyst sidste år på grund af COVID -19 -pandemien. Berømtheder fra hele verden gør deres bedste for at vise sig i deres fulde herlighed og fortrylle os med deres glamourøse udseende og outfits. Efter at have vist dig de nyeste sommerhårstrends fra den røde løber, har vi nu forberedt endnu en overraskelse til dig! Hvad med at krydre din makeup rutine lidt og tjekke nogle af de nyeste makeup trends for 2021, inspireret af Cannes Film Festival 2021?

Make-up trends 2021: den røde læbestift er tilbage på mode

Cannes Film Festival 2021 Makeup Trends Sommer Vælg rød læbestift

Selvom vores læber har været skjult for at bære masker i det forløbne år, er vores kærlighed til dem bestemt ikke blevet mindre! Tværtimod faktisk fordi prangende og lyse læbestiftfarver er meget populære i denne sæson. Et hurtigt kig på Cannes Film Festival 2021 får os til at indse, at rød læbestift uden tvivl er en af ​​de største make-up-tendenser for 2021. Det overrasker os heller ikke, for klassikeren passer til enhver kvinde og kan bruges til enhver lejlighed. Enhver, der nogensinde har haft en rød læbestift, ved, hvilken magt de har til straks at give ethvert look et ædelt præg.

Helen Mirren Hairstyles Makeup Trends 2021 Cannes Film Festival Looks

Dog er ikke alt rødt det samme, og derfor er det meget vigtigt at finde den nuance, der passer bedst til vores hud og hårtype. Kvinder med en kold hudton kan gå efter vinrød og lyserød, mens nuancer som jordbær, koral eller orange-rød er mere velegnede til kvinder med en varm hudundertone. Da den røde læbestift er et rigtigt blikfang i sig selv, bør du holde resten af ​​din make-up enkel og subtil.

Blanke læber er trendy

Glossy Lips Trend 2021 Cannes Film Festival 2021 Looks

Matte læbestifter har været alle raseri i de seneste år. Men disse tider er allerede forbi, og til sommer får vores læber lidt mere glans igen! Blanke læber er den nye, gamle makeup -trend fra 00’erne og gør et stort comeback i år! Stjernernes skinnende læber ved Cannes Film Festival 2021 fik alle fashionistas hjerter til at banke hurtigere og med god grund. Den blide glans sikrer et superfriskt look og får vores læber til at se betydeligt mere omfangsrige og fyldige ud. For at opnå en cool boost -effekt kan du anvende lipglossen lidt over kanten af ​​læberne eller fremhæve læberne med en kontrasterende læbeforing. Den eneste ulempe: For at vores læber skal fortsætte med at skinne, skal vi genanvende lipglossen flere gange i løbet af dagen.

Make-up trends 2021: glitter ædelstene til et strejf af glamour

Rhinestones øjenmakeupstendenser 2021 det smukkeste udseende Cannes Film Festival

Det, der før blev betragtet som kitschigt af stjerner som Gwen Stefanie og Britney Spears, er nu faktisk en af ​​de største make-up-tendenser for 2021. Glitrende rhinsten glitter i øjnene på modelegender og influencers og giver vores look et moderne og legende præg. Men i modsætning til tidligere er disse kun placeret diskret og strategisk, og vi må indrømme, at de ser overraskende gode og stilfulde ud.

Pink øjenskygge makeup trends 2021 Cannes Film Festival det smukkeste look

Hollywood -stjernerne er også hoppet på trendbanen og piftet deres look til Cannes Film Festival 2021 op med de fine rhinestones. De små udsmykninger har givet skuespillerinden Gemma Chans ellers klassiske outfit et moderne twist. Supermodellen leverede også et af hendes smukkeste looks i år, og rhinstenene supplerede hendes smukke kjole perfekt.

Statement eyeliner

Make-up trends 2021 sølv eyeliner make-up tips

Med maskebehovet har make-upens fokus i de seneste måneder uden tvivl været på øjenområdet, og øjenmake-up fik lov til at tiltrække lidt mere opmærksomhed. For dem der ikke er så vilde med prangende læbestifter, er følgende make-up trend for 2021 lige det rigtige for dig! Med en eyeliner ser vores øjne straks mere udtryksfulde ud og kan være perfekt iscenesat. Så skal den være blå, sølv eller lyserød? Med en statement eyeliner er der ingen grænser for kreativitet! Er du træt af det klassiske katteøje -look og vil du prøve noget nyt? Så ville du være i gode hænder med Puppy Eyeliner! Vi anbefaler, at du bruger et vandtæt produkt, så eyeliner forbliver på plads hele dagen og ikke udtværes.

Lyserød øjenmakeup

Make-up trends 2021 pink smokey eyes ansigtsmaling

Og lad os blive med øjenområdet. I denne sæson kan øjnene sættes i scene ikke kun med eyeliner, men også med øjenskygge. Glitrende lyserøde toner er særlig populære og tilføjer en vidunderligt frisk note om sommeren. Pink er ofte mærket som pige, men farvepaletten er så enorm, at der med garanti vil være noget for enhver smag og stil. Fra en blød pastellrosa til lys neonrosa er absolut alt muligt! Så vær ikke bange for at eksperimentere med de forskellige nuancer og give din makeup lidt mere karakter.

Grunge makeup

Grunge Makeup Guide Sommer Makeup Trends Cannes Film Festival 2021

Sort har ingen plads om sommeren? Ikke engang tæt på! Temaet grunge var allerede et stort hit i modeverdenen om vinteren og vil også være med os i denne sæson. Dramatiske øjne og mørke toner på læberne skabte en stor forandring fra det naturlige udseende og lyse farver under Cannes Film Festival 2021. Den mørke og lidt uhyggelige grunge -stil har noget charmerende og mystisk over sig og er bestemt en af ​​de største makeup -trends for 2021.

Eyeshadow Trends Summer Cannes Film Festival 2021 Looks

At lægge helt sort makeup på en eller anden måde er for meget for dig? Gør det derefter som den canadiske model Mikhaila “Coco Rocha” og fokuser på dine øjne, mens du får dine læber til at skinne med en neutral lipgloss.

Bella Hadid Makeup Cannes Film Festival 2021 Make-up Trends 2021

Previous Post
Lav dine egne øreringe: enkle DIY -instruktioner og masser af moderigtig inspiration!
Next Post
Seje skolemorgenmadsideer til snacks samt tips og tricks til den perfekte brødkasse