15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lav onsdag Addams kostume til Halloween – ideer og tips

Onsdag Addams gør-det-selv kostume-frisure

Hvis du leder efter et simpelt, men effektivt kostume til Halloween, er du kommet til det rigtige sted. Addams -familien er en populær serie for en excentrisk, spøgelsesagtig familie, der skildrer en satirisk vending af den perfekte amerikanske atomfamilie. I årevis har Addams familiemedlemmer været populære ideer til et karnevalskostume. De skræmmende figurer passer perfekt til Halloween. Tjek denne artikel for gode ideer og tips til et kostume til familiedatteren – onsdag Addams. Forslagene er velegnede til kvinder såvel som til mindre piger og er meget lette at efterligne.

Genskab onsdagens Addams -look til Halloween

Onsdag Addams christina-ricci-outfit-halloween-idé

Onsdag er næsten altid bitter, smiler aldrig og viser meget sjældent sine følelser. Hun fremstilles som en forfærdelig galning, men på en humoristisk måde. Hun ejer flere halshuggede dukker og foretrækker edderkopper som kæledyr. Hendes mest mærkbare træk er hendes blege hud, sorte tøj og to-pigtailed frisure. Den mest berømte fremstilling af pigen blev spillet af den amerikanske skuespillerinde Christina Ricci.

Lav onsdag Addams kostume selv

Onsdag Addams kostume-halloween-kjole-tilbehør

Udseendet af Addams Family -datteren er perfekt til et Halloween -kostume i sidste øjeblik, fordi det er meget let at efterligne. Du behøver ikke særlige, dyre kostumer, du kan endda finde passende tøj i din egen garderobe. Alt hvad du har brug for til et vellykket onsdag Addams kostume er opsummeret nedenfor.

Kjole og sko – tips og alternativer

onsdag-addams-outfit-kostume-kjole-sko

Mest af alt har du brug for mørkt, gammeldags tøj, sorte strømpebukser og sorte sko for at få onsdagens præcise outfit. Det er bedst at vælge en sort kjole med en hvid krave og hvide manchetter, der ikke har en stor spaltning. Den skal heller ikke være for kort, men skal nå lidt under knæene. Hvad angår skoene, har du et valg, så længe de er sorte og lukkede. Det er stadig tilrådeligt ikke at bære høje hæle, for onsdag er trods alt et barn.

onsdag-addams-simple-kostume-halloween

Hvis du ikke ejer eller vil købe tøj, kan du kopiere outfittet til Halloween med nederdel og trøje. I dette tilfælde er det imidlertid vigtigt, at begge stykker har samme farve og er lavet af et lignende stof. Kostumet skal give indtryk af, at det er en kjole. Den nemmeste måde at designe kjoleens krave og manchetter på er at bære en hvid skjorte under trøjen.

onsdag-addams-kostume-sort-kjole

Som et godt alternativ kan du endda bruge din lille sorte kjole til Addams Family -datterlook. Hvis kjolen ikke har ærmer, skal du bare tage en sort cardigan på. Du skal simpelthen krydre det med en hvid krave og hvide stofmanchetter, og kombinationen bliver hurtigt til onsdagens outfit. Tykke, sorte strømpebukser afrunder looket perfekt og holder dig varm i slutningen af ​​oktober.

Frisure instruktioner

Hvis du allerede har fundet den rigtige kjole eller et passende alternativ, så bør du nu tænke på hår og makeup. Hvert Halloween -kostume kan afrundes med en passende frisure, der er specifik for den valgte karakter. Onsdag bærer Addams aldrig sit lange hår åbent, men bandt det i to enkle pigtails. Deres hår er normalt sort, så kvinder og piger med blondt hår har brug for en matchende paryk. For at lave onsdagens fletninger selv skal du først dele en sidedel og dele alt dit hår i halve. Flet derefter hver halvdel til en lang fletning i bunden og bind med et hårbånd.

Makeup-ideer og tips

Godt klaret Halloween-makeup er en vigtig del af ethvert kostume. Normalt onsdag bruger Addams ikke makeup, fordi hun er en lille pige. Alligevel kan du genskabe din blege hud med et blegt fundament. Sort eyeliner og sort mascara skaber en god kontrast til lys hud. Hvis du vil gøre looket lidt mere gotisk, kan du vælge en mørk læbestift. Hvis du også vil designe dine negle til at matche Halloween, så er en ensfarvet, sort eller rød neglelak bedst i dette tilfælde.

Matchende tilbehør til kostumet

onsdag-addams-kostume-halloween-pige-fætter-itt

Den sidste hånd på et kostume er naturligvis tilbehøret. De afrunder det samlede billede og sikrer et perfekt udseende. Onsdag Addams er bedst egnet til uhyggeligt tilbehør, f.eks. En af deres dukker uden hoveder eller deres edderkoppekæledyr. Objekter, der ikke optræder i filmen, men stadig har en stor skræmmende faktor, er også velegnede som supplement til kostumet. En antik lysestage eller et stort kranium passer perfekt til det.

En anden mulighed ville være at lave en anden karakter fra filmen, såsom fætter Itt. Han er en behåret slægtning til familien Addams, der lejlighedsvis kommer på besøg. Da det ikke er et menneske, men kun består af hår, kan det let tinkeres som et supplement til onsdagens Addams kostume til piger. I vores eksempel er fætter Itt lavet af en kurv til Halloween -slik.

Tinker med fætter Itt

addams-familie-halloween-tilbehør-fætter-itt

Du skal bruge følgende materialer til projektet:

  • Halloween kop
  • reb
  • beige uld
  • robust tape
  • en sort tophat
  • sorte briller
  • varm lim
  • saks

Udskift kurvens håndtag med et tykt reb. Slap nu ryggen af ​​en stol op med ulden, træk den ned og skær derefter den ene ende af. Tape derefter den løkkede ende til kurven. På denne måde skal du dække hele kurven med uld, så det ligner fætter Itt. Sørg for, at tapen er skjult bag uld. Lim til sidst cylinderen ovenpå med varm lim og sæt glassene foran for at genskabe ansigtet. Det originale tilbehør er klar.

Addams Family kostumer til hele familien

addams-familie-kostumer-halloween-familie

Addams -familien er perfekt som en gruppedragtidé til hele familien. Forældrene kan klæde sig ud som Gomez og Morticia og børnene som onsdag, Pugsley og Pubert. Hvis andre familiemedlemmer også vil deltage, kan de vælge mellem Fester, bedstemor, Lurch eller endda fætter Itt. Vi håber du nyder at klæde dig ud til Halloween!

Previous Post
Moderne lysekrone belysning
Next Post
Tinker vinduesbilleder til efteråret – 20 ideer og skabeloner