15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Gyserdragt til Halloween – 30 skræmmende ideer fra film og spil

rædsel kostume pennywise film halloween ideer mænd børn klovn

På Halloween vandrer spøgelser, vampyrer og andre uhyggelige skabninger verden rundt. Det er sjovt at klæde sig ud både for voksne og børn – men senest efter tredje år melder spørgsmålet sig igen – hvilket gyserdragt skal jeg vælge i år? Vi er glade for at komme til undsætning og give dig nogle ideer inspireret af klassiske gyserfilm. Så du vil helt sikkert skabe en sensation på allehelgensdag og vil med garanti efterlade et dybt indtryk på venner og bekendte. Bedst af alt er alle disse filmkarakterer let genkendelige. Lad dig inspirere af vores forslag!

Gyser kostume til Halloween – Pennywise

rædsel kostume pennywise halloween film ideer

Historien: Filmen “It” baseret på romanen med samme navn af Stephen King vakte en verdensomspændende sensation i 2017. Filmkarakteren “Pennywise”, en uhyggelig figur, der trækker småbørn ind i kloakkerne i den amerikanske by Derry, var særlig populær. Skuespilleren Bill Skarsgard blev udvalgt til sine træk til rollen.

Klovnens rædselskostume var inspireret af renæssancens tøj. Puffærmer, høje kraver og røde pomponer blev kendetegnende for den onde Pennywise. En rød paryk og den rigtige make-up afrunder Halloween-tøjet.

Til hvem det er egnet: Til mænd og børn.

Gyserdragt til Halloween – Jason Vorhees fra filmserien “Fredag ​​den 13.”

rædsel kostume maske gør dig selv halloween jason vorhees

Historien: Den psykopatiske seriemorder Jason Vorhees spiller hovedrollen i den amerikanske gyserfilmserie “Fredag ​​den 13.”. Hans motiver ligger i hans barndom – på det tidspunkt blev han kastet i en sø af andre børn, mens han boede på ferielejren. Mens hans mor søger hævn for hans påståede død i den første film, bliver han selv morder i de andre.

Gyser -kostumet til Jason er meget enkelt – beskidte bukser med huller og skjorte med revne ærmer lavet af linnedstof i khaki -farve, muligvis en hvid, blodig T -shirt. Derudover en maske (den er meget specifik og let genkendelig) og en machete.

Hvem kostumet er til: mænd og drenge.

Gyserdragt til Halloween – inspireret af filmen “Murderous Dreams”

rædsel kostume halloween kvinder gør dig selv freddy krueger

Freddy Krueger er navnet på den onde skikkelse, der kan manipulere teenagers mareridt, og som dræber mennesker med knivblade i søvne. Mens grænsen mellem virkelighed og drøm smelter sammen i filmen, bliver flere og flere mennesker såret. I sidste ende er det op til seeren at afgøre, om filmen bare er en drøm eller ej.

Freddys rædselskostume består af en brun fedora hat, en klingehandske, der er blevet morderens varemærke, og trøjen med vandrette røde og grønne striber. Outfittet er ret ligetil og kan let sættes sammen i det sidste minut inden gyser -temafesten.

Hvem kostumet er til: Både kvinder og mænd kan forvandle sig til Freddy for en nat. Selv uden en maske kan den onde figur genkendes af knivene.

Gyserdragt inspireret af filmen “Skrig”

rædsel kostume halloween ideer film skrig

Den amerikanske film “Scream” er blevet en klassiker af gysergenren. Det handler om en morder, der terroriserer indbyggerne i en lille by. Flere gange i filmen parodieres gyserfilmens regler, genrens regler reflekteres og omdefineres. Måske er det netop dér ​​filmens store popularitet ligger, som også i dag er meget populær blandt gyserfans.

Horror -kostumet på et øjeblik: En hættejakke eller blazer med en hætte i sort, masken og en blodig kniv danner et effektivt rædselensemble.

Til hvem det er egnet: alle der har det sjovt at klæde sig ud og har brug for et kostume til Halloween.

Gyser kostume fra filmen “Chucky – morderdukken”

rædsel kostume kvinder film halo Halloween chucky gør det selv

Historien: Filmen “Chucky – morderdukken” handler om seriemorderen Charles Ray, der formår at overføre sit spøgelse til en dukke efter døden. Historien om dukken Robert, der angiveligt blev forhekset af en voodoo -magi og angiveligt forårsagede skræmmende hændelser, inspirerede manuskriptet til filmen.

Kostumet består af jeansbukser, en blå-rød-grøn stribet skjorte / t-shirt / bluse. Outfittet kompletteres med en orange paryk og naturligvis make-up med ar og farvede kontaktlinser (blå).

Hvem er kostumet egnet til: kvinder, børn og piger.

Halloween kostumer til gyserfilmen “De fremmede”

rædsel kostume fremmede kostume maske halloween gør dig selv

Gyserfilmen “De fremmede” omhandler frygten for enhver husejer – indbrudstyve i normalt tøj og masker fanger et ungt par i deres fjerntliggende hjem. Terror, mord og alt det der følger – uden grund. Filmen blev meget godt modtaget af gyserfans i 2008, og der blev lavet en efterfølger i 2017.

Kostumerne: er meget velegnede til daglig brug. Det særlige ved filmen er, at morderne er helt normale mennesker. Kvinderne skjuler deres ansigter bag dukkemasker, manden – en selvfremstillet maske lavet af stof. Selvfølgelig bærer morderne knive og en øks som tilbehør.

Til hvem det er egnet: alle, der leder efter et Halloween -outfit, og som kan lide at lave kunsthåndværk.

Gyserdragt til kvinder – Samara fra filmen “Ring”

rædsel kostume ring samara kvinder halloween gør dig selv

Det onde spøgelse, der har skjult en forbandelse i videobåndet, og som hjemsøger alle, der har set det en gang og dræber dem på syv dage, kaldes Samara. Hun søger hævn og kan ikke finde hvile selv i døden. Den japanske film “Ringu” og genindspilningen “Ring” nyder stor popularitet – hovedsagelig fordi den japanske tro på spøgelser og døde adskiller sig markant fra de europæiske og amerikanske.

Kostumet: Siden Samara blev dræbt af sin far som ung pige i gyserfilmen, har hun en lang hvid natkjole på. Det mest skræmmende er måske hendes lange sorte hår, der falder over hendes ansigt. Også specifikke er deres hvide hænder, der rækker ud til den person, de vil fange. Virkelig skræmmende, ikke sandt?

Til hvem det er egnet: kvinder og piger.

Gyserdragt inspireret af filmen “Hellraiser – Gate to Hell”

rædsel kostume film hellraiser tor hoelle mænd

I filmen “Hellraiser – The Gate to Hell” opdager en mand ved et uheld en kasse, der åbner porten til en anden verden – zenobiternes verden. Frank, det er mandens navn, er inddraget i denne verden og skal blive der, medmindre han drikker blod fra andre mænd. Dette er ikke en vampyr, men en mand der desperat prøver at gå tilbage til sit gamle liv. Han understøttes af sin brors kone, som han har en affære med, og som for ham tiltrækker og dræber mænd i hans hus.

Gyserdragtet er udelukkende lavet af læder. Zenobitens maske tilføjer prikken over i’et til tøjet bestående af en læderfrakke med høj krave og læderbukser.

Hvem er det til: mænd og drenge.

Kostumer til kultserien “Saw”

rædsel kostume stiksav klovn kvinder mænd halloween

Filmen “Saw” blev optaget i 2004 på et stramt budget og er et definitivt bevis på, at en spændende historie kan fortælles med lidt kreativitet. Efterhånden som handlingen skrider frem, bliver det klart, at en seriemorder har bundet to mænd i et underjordisk vaskerum. For at overleve skal hver mand dræbe den anden. Historien er meget spændende og startede tendensen mod gyserfilm i små rum med kun få skuespillere.

rædsel kostume så halloween idé gør dig selv billig

Klovnens kostume, der er iført sort jakkesæt med rød sløjfe, har røde kontaktlinser og har malet to spiraler på kinderne, kan tinkeres på ingen tid. Ansigtet kan sminkes, ellers er tøjet temmelig krævende – alle har mindst sorte bukser og en sort blazer eller bolero i garderoben.

Hvem det er til: Mænd og kvinder kan efterligne looket.

Game of Thrones Børn i skoven inspirerede Halloween -kostume til kvinder

halloween kostumer kvinder gyserfilm

Skovens børn fra tv -programmet “Game of Thrones” er lave væsener med store øjne og runde ansigter. Ifølge legenden kommer de fra mennesker og lever i skovområder.

Især små kvinder kan selv lave sådan et kostume. Bare bind en kjole af linnedstof i khaki-farve med reb, påfør den passende make-up, og temafesten kan begynde.

Idé til Halloween -kostume – Draugr Deathlord fra Skyrim -spillet

rædsel kostume halloween idéer mænd draugr deathlord

I det populære spil “Skyrim” kæmper folk mod onde kræfter og … drager. Selvfølgelig bør kostumerne ikke skuffe – de er rigt ornamenteret, stærkt påvirket af skandinaviske legender og ser naturligvis uhyggelige ud. Perfekt til alle, der gerne vil lave et lækkert og unikt kostume selv.

Carrie fra filmen med samme navn bærer en hvid kjole og krone

rædsel kostume carrie kvinder laver halloween ideer selv

En 16-årig pige, der ikke forstås og accepteres af sine klassekammerater, søger hævn. Men det, der begynder som et teenagedrama, viser sig at være en virkelig interessant historie, spændingen stiger, og den får en blodig ende. En lyserød kjole med spaghettistropper, falsk blod og en krone – gyserdragtet er klar.

I fotogalleriet herunder finder du flere spændende forslag til kreative kostumer – du kan nemt lave de fleste af dem selv derhjemme. Det meste af tiden behøver du kun en maske eller makeup for at forvandle dig selv til den populære filmfigur. Lad din fantasi løbe vild og overraske alle med et vellykket Halloween -outfit!

Kraniet fra filmen “The Nightmare Before Christmas” bærer en t-shirt med et prikket mønster og en sort blazer

rædsel kostume skull suit ideer halloween

Forbandelsen – Kayako Saekis spøgelse hjemsøger de nye beboere i en hvid kjole

rædsel kostume film forbandelse hvid kjole

I kultfilmen “Purge” bærer morderne masker 

rædsel kostume rengøring masker film

Nonnen fra filmen med samme navn fra 2018

rædselskostume til at inspirere nonne -filmene halloween

“Black Panther” er inspireret af tegneserien, kostumet er ekstremt imponerende

rædsel kostume sort panter mænd halloween

Uhyggelige fortolkninger af film som “Alice i Eventyrland” er også tilladt på Halloween

rædsel kostume alice i eventyrland halloween par ideer

En måske lidt kendt, men meget interessant gyserfilm – “The Damnedas landsby”

rædsel kostume kvinder børn halloween skræmmende landsby forbandet

“Eduard med saksens hænder” er absolut klassiker 

rædsel kostume edward saks hænder gør dig selv

“The Addams Family” nyder fortsat stor popularitet, selv efter så mange år

rædsel kostume familie addams idéer halloween kjole op

Djævelen selv – make -up spiller klart hovedrollen

rædsel kostume dart vader sidste sekund idé kvinder halloween

Nintendo-inspirerede kostumer til børn 

rædsel kostume nintendo børn halloween kostumer

Halloween -kostume inspireret af den japanske tv -serie “Naruto: Obito Uchiha”

rædsel kostume japanske film naruto obito

Heksedragt inspireret af filmen “The Grand High Witch” med skuespillerinden Anjelica Huston

rædsel kostume heks asiatiske spil ideer

Den amerikanske film “The Strangers” har en efterfølger, der blev præsenteret sidste år

rædsel kostume de fremmede halloween maske ideer hurtigt

I Mexico er der en årlig festival for de døde – maskerne med blomster er karakteristiske og har inspireret mange gyserfilm

rædsel kostume maske day of the dead mexico

Skyrim -kostume lavet af læder, inklusive maske – sådan kæmper du mod drager!

skyrim cosplay computerspil halloween ideer

Previous Post
Regelmæssige og enkle yogaøvelser hjælper med brystløftninger uden kirurgi
Next Post
Rygstrækøvelser: Med følgende øvelser erklærer du krig mod smerter i ryggen!