15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lav selv Halloween -kostumer af lagner – ideer og tips

En stor Halloween kostume du kan nemt lave det selv af simple materialer, der allerede ligger derhjemme, såsom et gammelt lagner. Vil du gå til Halloween i år som et spøgelse, græsk gudinde eller engel? Så har du fundet det her! Ark er meget forskellige og kan let skæres, limes, syes, pakkes ind osv..

DIY Halloween kostume lavet af lagner – spøgelse

Gør-det-selv Halloween kostumer-spøgelse-kostume-seng-lagen-spøgelse

Spøgelsen er det klassiske Halloween -kostume og sandsynligvis et af de nemmeste at lave selv. Alt du behøver er et par enkle ting og en ven til at hjælpe dig. Hæng lagen over dit hoved og markér hullerne til øjnene og den passende længde. Når arket er nede fra dit hoved, skæres åbningerne til dine øjne ud. De skal være dobbelt så store som øjnene. Hvis arket er for langt, og der er risiko for at snuble over det, skal det skæres af.

Skræmmende spøgelse som et Halloween-kostume i sidste øjeblik

Gør-det-selv Halloween-kostumer-spøgelse-spøgelse-uhyggelige-sorte handsker

For en frynset effekt, skær pigge langs anklelinjen. Brug sorte handsker og sokker og mal dit ansigt helt sort, så du ikke kan se huden gennem den ovale mundåbning og øjenhuller.

Gør-det-selv-Halloween-kostumer-spøgelse-barn-sorte-øje-huller

Lav dit eget Halloween -kostume – spøgelseshund

halloween-kostumer-gør-det-selv-spøgelse-hund-sjov

Hunde er vores loyale ledsagere og får undertiden lov til at komme til Halloween -festen. Men du har også brug for et matchende Halloween -kostume. Med et sengetøj og samme teknik kan din firbenede ven blive en skræmmende zombiehund.

Lav hurtige Halloween -kostumer selv – tips og tricks

Lav selv kaktusdragt til børn & Voksne – instruktioner & tilbehør

Sådan laver du Svampebob Firkant -kostumer fra dagligdagstøj & kan sammensætte noget tilbehør

Græsk gudinde kostume lavet af ark

halloween-kostumer-gør-det-selv-græsk-romersk-middelalder-ark

Som en græsk eller romersk gudinde kan du overgå alle andre ved Halloween- eller Mardi Gras -festen. Dette kostume er super enkelt og perfekt til en antik temafest. I de følgende instruktioner kan du se, hvordan du pakker en romersk toga fra ark.

Græsk kappe

halloween-kostumer-gør-det-selv-instruktioner-toga-romans-wrap

Med et hvidt lagner er det super let at pakke en toga ind. Brug den med hvide shorts og en hvid spaghetti -top nedenunder. Hold arket som vist på det første billede ovenfor. Fastgør det højre hjørne af arket til toppen med sikkerhedsnåle – lige under den venstre spaghettirem. Tag derefter det venstre hjørne, sno det og stikk det bag den højre arm på bagsiden. Fastgør med en sikkerhedsnål og skjul den venstre spaghettirem i togaen.

Halloween kostumer – wrap kjole fra lagner

halloween-kostumer-gør-det-selv-roman-toga-kjole-græsk-sengetøj

Togaen er afsluttet med et gyldent smalt bælte. Andet matchende tilbehør til kostumet er gyldne armbånd og hårbånd. Du kan bære dit hår åbent eller halvt åbent.

Halloween kostumer – romerske guder 

halloween-kostumer-gør-det-selv-romersk-kappe-græsk-guder-hadess

I græsk myrhologi er Hades hersker over underverdenen og kaldes også dødsguden. Vi kender ham fra Disney -filmen Hercules, der udkom i 1997. Hades har blåt hår, der ser ud til at brænde som en ild, gule øjne, grå hud og bærer en sort tunika.

Lav selv engeldragt

halloween-kostumer-gør-det-selv-engel-kostume-sengetøj-amor-barn

Der er endnu en interessant figur i romersk mytologi, der bærer en toga. Amor er kærlighedens budbringer, der rammer hjertet med sine pile og derved vækker kærligheden hos mennesker. I græsk mytologi er Eros dens analog – søn af Venus og Mars. Du kan også lave englevinger som tilbehør til kostumet.

Amor, Cupidus eller Eros – kærlighedens budbringer

halloween-kostumer-gør-det-selv-toga-sengetøj-amor-engel-bue-pile

Cupidus er afbildet som en ung vinget dreng med gyldne krøller. Som søn af kærlighedsgudinden og krigsguden er drengen også lidt uartig, så dette kostume er perfekt til små drenge.

At lave en toga ud af ark

halloween-kostumer-gør-det-selv-kjole-engel-kostume-ark-pap-bue-pil-amor

Hvis du vil klæde dig ud som en Amur, skal du bruge en toga lavet af lagner, englevinger, en blond krøllet paryk og en bue og pile. Dette kan også skæres ud af pap.

Prinsesse Leia

halloween-kostumer-gør-det-selv-sengetøj-kjole-prinsesse-lea-barn-pige

Hver lille pige vil være en prinsesse eller i det mindste klæde sig ud som en. Prinsesse Leia fortryllede hele verden i den første Star Wars -film og er et interessant alternativ til klassiske Disney -prinsesser. Hun er en modig kongedatter og meget begavet med våben.

Lav kjolen af ​​et lagner

halloween-kostumer-gør-det-selv-kjole-sengetøj-lillebørn

Kostumet er virkelig let at sammensætte uden at sy. Fold først arket på midten og læg det på gulvet. Tag derefter barnets målinger, mens de ligger på arkene. Tegn formen på en kjole omkring pigen med en blyant – lad ærmerne stå og i bunden et par centimeter mere. Sørg også for, at stoffets kant skal limes indad som en søm. Skær derefter en åbning til hovedet ud.

Bæltet fuldender outfittet

halloween-kostumer-gør-det-selv-sengetøj-kjole-pige-bælte-barn-pige

Det mest interessante ved dette kostume er, at kjolen ikke var syet med tråd og nål, men blot limet sammen med malertape. Et sølvstofbånd (ca. 40 mm bredt) blev brugt til bæltet. Den fulde vejledning findes i slutningen af ​​artiklen.

Heavenly Angel Costume – Heaven and Hell Motto

kostumer-gør-det-selv-engle-børn-sengetøj

Et englekostume baseret på mottoet “Heaven and Hell” er også super let at lave. Fold arket i to igen, skær en åbning ud til hovedet og lav endnu en slids på hver side til et bælte. Halskanten kan se endnu bedre ud, hvis du kan sy et smalt elastikbånd.

En glorie tilhører det klassiske engeldragt

halloween-kostumer-gør-det-selv-halo-wire-hovedbånd

En glorie vil fuldføre engeldragten. Det kan let sættes sammen med wire, hovedbånd og glitterkrans og ser fantastisk himmelsk ud. Alternativt kan du også bruge sølv- og guldfarvede rørrensere.

Cape for superhelte

halloween-kostumer-gør-det-selv-småbørn-kapper-superhelte

Ud over heltemasken er kappen det vigtigste tilbehør til et superheltedragt! Hvis der er et gammelt farvet lagner derhjemme et eller andet sted, så kan du hurtigt tilpasse det til superheltetøjet!

rød kappe med hætte

halloween-kostumer-lav-dig-kappe-lille rød hætte-dekorere sengetøjet

Så superheltkappen er komplet, kan du lime et par applikationer på den ydre kapside. Disse skæres bedst ud af filt og limes på, men du kan også købe fede stryge-på applikationer.

Mumiekostume

halloween-kostumer-gør-det-selv-mumie-skrald-håndklæder-i stedet-lagner-

Til et mumiekostume til Halloween kan du erstatte gasbind med gamle ark. For at klippe stoffet asymmetrisk, brug en saks til at klippe 5 til 7 cm lange slidser i stoffets side, og riv derefter strimlerne langs de afskårne pletter. Det hvide stof skal også farves for autentisk at skildre det århundreder gamle mumieudseende. Teposer og fortyndet kaffe er bedst til dette.

Instruktioner til Princess Leia kostume Du finder her

Previous Post
Gør-det-selv Halloween-havedekorationer-enkle ideer
Next Post
Håndværk med balloner – 11 farverige dekorationsideer at lave selv