15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kostumeidé med maske til Halloween – fejr 2020 trods Covid -19

År 2020 vil på alle måder blive påvirket af coronavirus. Og mens mange begivenheder, festivaler og helligdage måtte aflyses, nærmer det sig en meget populær begivenhed, som Covid -19 næsten ikke kan skade – Halloween. Da du alligevel forklæder dig selv på denne dag, har vi ikke noget imod at bære en maske, fordi du let kan skjule den under en Halloween -maske. Så hvis du leder efter en kreativ kostumeidé, er du kommet til det rigtige sted. Vi har samlet nogle gode forslag med masker, som du måske kan lide, og som du kan fejre Halloween som før.

Halloween kostume idé – skelet med engangsmaske

Kostumeidé til Halloween - skelet med malet åndedrætsværn

Du kan nemt integrere engangsmasken i dit kostume ved at male den. Skelettet er et meget populært kostume og i stedet for at lægge makeup på hele ansigtet som normalt, kan du i år simpelthen male beskyttelsesmasken i stedet. Alt du skal gøre for dette er at registrere en mund og næse. Du kan selvfølgelig selv bestemme, om det er smilende eller grimt. Lidt kan også vælges som et alternativ til munden. Du har et frit valg og kan gøre hvad du vil ud af denne kostumeidé.

 Køb kostumeidéer 2020

Kostumeidé 2020 til Halloween med maske - Spiderman og andre superhelte

Hvis du ikke føler dig så kreativ eller bare ikke har lyst til at lave et kostume selv, kan du selvfølgelig også bruge færdige kostumeidéer. Klassikere som superhelte eller karaktererne fra Star Wars er blot to af de mange varianter, der følger med en maske. Leder du efter ideer til kostumer til par? Selv da er superhelte en god idé, fordi de ikke længere kun er forbeholdt mænd.

Kostumeidé med Star Wars som tema - hjelme og en beskyttelsesmaske nedenunder som beskyttelse mod infektioner

Star Wars -masker er normalt lavet af plastik, og du kan komfortabelt bære den normale ansigtsmaske nedenunder. Masker til superhelte er for det meste lavet af stof, så de tjener som beskyttelse og forklædning på samme tid. Da disse masker ikke ligger helt i ansigtet, skal den normale åndedrætsværn også bæres nedenunder.

Halloween kostume idé – monster kostumer

Lav sjove masker selv og skjul beskyttelsesmaskerne nedenunder

Monstre er uden tvivl en del af Halloween og ikke kun meget populære blandt børn som en forklædning. Hvis du selv vil lave monstre som kostume, kan du lide at bruge simpel make-up til ansigtet. I Corona -tider kan der også syes en maske i stedet. Dette kan dække hele ansigtet, eller du kan finde et stof i den rigtige farve og lave en maske, der kun dækker mund og næse, som i eksemplet med skelettet. Resten af ​​ansigtet kan derefter tages op.

Det klassiske spøgelse med ark

Enkel kostumeidé med ark - tinker -spøgelse til børn og voksne

En virkelig enkel kostumeidé til Halloween, som du hurtigt kan lave selv, er det klassiske spøgelse, som du kun har brug for et ark, saks og snor til. Placer arket over den fremtidige støtte (midten af ​​arket er på toppen af ​​hovedet) og markér stederne for øjnene. Du kan derefter lave DIY -kostume ved at skære hullerne ud. Du kan også optage en mund, hvis du vil. Akrylmaling er f.eks. Velegnet til dette. Men du kan også arbejde med sort tape.

Instruktioner til at lave et DIY spøgelses kostume på Halloween på trods af den beskyttende maske

Hvis Halloween -kostumet skal bruges senere, kan du også binde lagen løst rundt om halsen med snor eller et gummibånd. På den måde forhindrer du på den ene side arket i at glide, og på den anden side kommer hovedformen til sin ret. Indersiden af ​​øjnene kan forsynes med et sort net. Dette får kostumet til at se mere uhyggeligt ud, og du kan ikke se dine øjne.

Dyrekostumer

Lav dyremasker selv af stof eller papir til Halloween 2020

Dyr er ikke kun meget populære som kostumer med børn og kan implementeres på mange forskellige måder. I Corona-tider skal du bare bruge masker i stedet for den klassiske make-up, og du slår to fluer i ét smæk. Dyremasker kan laves vidunderligt af stof og frem for alt er filt særlig let at arbejde med. Det er vigtigt, at masken dækker både din næse og mund. Du kan finde et par passende ideer til masker i denne artikel. Alternativt kan du konvertere de enkle åndedrætsværn og krydre dem til at bruge dem til din kostumeidé.

Paraply i stedet for beskyttende visir

Kostumeidé til Halloween med en gennemsigtig paraply - tinkermanet med belysning

Nogle mennesker foretrækker et beskyttende visir, fordi det er lettere at trække vejret under end under en maske. Sådan et visir ser ikke ud til at være særlig velegnet til et Halloween -kostume, medmindre du forklæder dig selv som en læge. Brug en gennemsigtig paraply i stedet! Dette kan vidunderligt omdannes til en vandmand. Hvis du også bruger lys til dette, vil kostumeidéen til kvinder være perfekt til Halloween.

Skær strimler ud af poser og folie, brug snor, bånd eller endda glitter eller andre materialer til at lave tentaklerne, tilføj en LED -streng med lys, og du er færdig. Den perfekte idé til simple Halloween -kostumer, som du endda kan genbruge til. Selv en ødelagt paraply kan genbruges på denne måde i stedet for at ende i skraldespanden. Vi anbefaler en paraply, der går under skuldrene, fordi den mere ligner en vandmand og også giver bedre beskyttelse. Derudover skal der stadig bæres en beskyttelsesmaske.

Kostume ideer til Halloween med hjelm

Hjelm til Covid -egnede kostumer på Halloween - astronauter og andre ideer

Astronauter, brandmænd, motorcyklister – det er blot tre eksempler på kostumeidéer til mænd, kvinder og børn, som du kan bruge hjelm til. Sådanne hjelme kan købes færdige, men du kan også selv lave en af ​​papirmache. Se vores opslag om kostumer udendørs for at få instruktioner om, hvordan man laver et astronautkostume med hjelm.

Kostumeidé med beskyttende visir

Original kostumeidé med et selvdesignet beskyttende visir

En maske er ikke noget for dig, fordi du ikke kan trække vejret godt, eller fordi brug af en maske ikke anbefales i din helbredstilstand, men du stadig vil deltage i en Halloween -fest i 2020? Tag derefter et simpelt beskyttelsesvisir og mal det efter dine behov. Hvad mener vi med det? Tag farver og design bare visiret, som om du ellers ville lægge makeup på dit ansigt. En hurtig og let kostumeidé!

Du kan male dyremotiver, prinsessemotiver, superhelternes typiske mønstre og motiver og meget mere omkring øjenområdet og dermed fuldføre det valgte kostume og også overholde reglerne for beskyttelse mod Covid-19. Du kan endda fastgøre andet tilbehør såsom horn (f.eks. Til et enhjørningskostume) eller ører og sjove næser til det beskyttende visir. Hvis du laver visiret helt selv og ikke kun ønsker at redesigne et færdigt, kan du også skære det ud direkte med øreformer.

Idé til Halloween -kostume – snekugle

Beskyttelse mod infektioner med en snekugle som kostumeidé

En snekugle ser ikke kun sjov ud, den giver også beskyttelse mod virus uden at du skal bære en maske. Lav bolden som en kostumeidé af folie, når du har forberedt en stencil ud af papir. Når du har lavet kuplen, kan du hænge guirlander med hvide vatrondeller eller pomponer i, som du kan efterligne sne med – ligesom en rigtig snekugle. Hvis du ikke vil have det til at være så vinterligt, kan du også vælge andre varer til guirlanderne (slikmajs, uhyggelige gummidyr, glitter, edderkopper osv.).

Instruktioner til en snekugle med folie og skum

Du bruger derefter skum til at skabe landskabet. Uanset om du vælger Hawaii som tema, et vinterlandskab eller et uhyggeligt Halloween -landskab (f.eks. En kirkegård, en heksekrukke eller et Dracula -slot) er selvfølgelig op til dig. Skær en cirkel med et hul til hoften, og skær derefter de nødvendige elementer ud, farvelæg dem med spraymaling, og lim, når malingen tørrer. Sæt bolden på den på samme måde og tag kostumet på. Hvis den ikke sidder godt og glider, kan du også vedhæfte et par stropper. Enkle bånd eller snor er meget velegnede til dette.

Kostume ideer DIY – mumie med maske

Integrer en beskyttelsesmaske i mumiekostumet og bandagerne

Uanset om du sætter mumiekostumet sammen fra ægte bandager eller blot fra toiletpapir, vil et lyst farvet åndedrætsværn næppe blive bemærket og hurtigt blive til en del af forklædningen. På denne måde beskytter du dig selv og dine medmennesker mod mulig infektion og har det sjovt på samme tid.

Du vil inspirere teenagere, børn og voksne med sådanne Halloween -kostumeideer og gøre masken mere behagelig for dem. Især hvis du selv vil lave billige og enkle kostumeidéer, er mumien vidunderligt velegnet. I øvrigt er kombinationen af ​​hvide og beige bandager meget effektiv, hvis den ensfarvede version er for kedelig for dig.

beskyttelsesdragt

Covid-19 beskyttelsesdragt med maske som forklædning til Halloween med Corona-øl

Den perfekte kostumeidé om emnet “Covid -19” – en beskyttelsesdragt passer ikke kun til den aktuelle situation, men giver også den bedste beskyttelse til en fest. Kombineret med en beskyttelsesmaske, handsker og briller får du en fantastisk forklædning, som du kan kombinere med Corona -øl for også at hentyde til Corona -året.

Valg af det rigtige stof

Sy selv en beskyttelsesmaske til en sikker Halloween -kostumeidé

Nogle gange er det nok at vælge det rigtige stof til den beskyttelsesmaske, der skal matche kostumet. Så kan du selv sy en maske med et simpelt symønster. For eksempel kan du ovenfor se en kostumeidé til pirater. Stoffet til masken har kranietmotiver, som er typiske for pirater, og det gør den perfekt som tilbehør, hvis du selv vil lave Halloween -kostumer.

På samme måde ville for eksempel et stof med en regnbue være egnet til et enhjørningskostume, et ankerstof til et sømandskostume, politimærker på stoffet til en politibetjent osv. Bare tag et kig rundt i en stofbutik. Du finder helt sikkert et stort udvalg der og finder det rigtige stof.

Kostumeidé 2020 - fejr Halloween på trods af Covid -19 med en piratmaske

Previous Post
Blodtypekosten – fakta, fordele og ulemper og tips om ernæring
Next Post
Halloween mad – 26 ideer og opskrifter til børnefest