15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ideer til væggen – kreative muligheder for bare vægge

væg design idé mønster skur blå hvid grå farver stol

Hvis du har en loftsrum eller bor i et stort gammelt værelse som dette, betyder det ikke, at du skal håndtere masser af store tomme rum i dit hjem. Tomme vægge kan virke skræmmende i starten, men i sidste ende er de et godt lærred til ethvert vægdesign. som Ideer til væggen du kan vælge, hvad der er interessant for dig. Hvis du er kunstfan, er der ikke noget bedre end en stor væg for at illustrere dette: Hvis du især kan lide lyset og rummet, kan du vælge en spejlvæg med det samme.

Ideer til væggen – håndmalet billede 

ideer væg soveværelse seng tegning parket beige

Selvfølgelig kan du altid vælge et godt vægdesign med ideer til væggen fra mønstre på tapetet eller med et håndmalet designdesign. Uanset din beslutning er der mange muligheder og ideer til, at væggen får en stor blank væg til at se levende og interessant ud.

Ideer til væggen – spejlvæg

ideer til vægspejlet stue canape glas sofabordsstol

En spejlvæg er en af ​​de mest originale vægideer og er den perfekte måde at løse tomvægsproblemet på. Ja, du har flere fordele på én gang: For det første gør du væggen til et stort spejl! For det andet skal du fordoble din plads, i det mindste visuelt! For det tredje, da spejle reflekterer lyset, befinder du dig i en hyggelig, hjemlig atmosfære.

Dekorative farvedesign som ideer til væggen

væg tegning træ blade birdhouse spisebord stole lampe idé

En stor blank væg er som et stort hvidt lærred. Det betyder, at en dekorativ maler kan sætte et stort vægmønster der. Dette vægmønster vil helt sikkert være lidt større end alle tapetmønstre, det vil blive skabt præcis til dit værelse! Store! På denne måde kan du ændre atmosfæren i atmosfæren! Vil du opnå netop det med ideerne til væggen??

Vægidé lavet af akrylmaling

ideer til vægtræet akryl spisestuestol creme

Og der er en ting mere, vi gerne vil tilføje her: du skal altid huske på, at et bestemt mønster kan være en god vægdesignmulighed, men en anden er mere en scene, da den repræsenterer noget konkret.

Vægideer – Et forstørret fotografi

ideer til vægbillede tapet strand palme stue

I stedet for at bruge mønstre som ideer til væggen, hvorfor så ikke prøve et kæmpe foto? Med et smukt fototapet kunne du perfekt fylde en stor tom væg! En scene i ren natur bringer en følelse tæt på naturen til dit interiør! Eller et stort natligt bybillede kunne understrege den urbane note i indretningen.

Fototapet med skov tema

væg fototapet skovsti spisestue idé parketgrå

Vil du også have et skovfotografi? Dette er endnu en måde at skabe en afslappet stemning derhjemme.

Tapet som ideer til væggen

væg tapet design mønster vintage stil møbler stue

Der er så mange forskellige typer tapeter i disse dage, fra det konventionelle til det ekstravagante. Tapetet var og er stadig en fantastisk måde at få et stort tomt værelse til at se godt ud. Tjek damastmønstrene herunder som ideer til væggen! Dette er en traditionel måde at løse problemet med tomme vægge i dit hjem.

Elegant væg tapet i mørke farver

væg tapet elegante mørke blomster pink sofa lænestol gardiner

Tegninger og skitser som ideer til væggen

væg design idé skitser tegninger billeder ramme

Du kan nemt designe en tom væg med en samling interessante tegninger og opfindelige skitser. Men hvis du går efter denne type vægideer, skal du også tænke på god belysning! Din kunstsamling kræver god belysning for virkelig at vise sig. Du skal også bruge lidt tid til at indsamle tegninger og skitser, men efter at du har gjort væggen på denne måde, vil du helt sikkert være meget tilfreds med dig selv! Fordi dens virkning er uimodståelig og har en meget personlig karakter.

Ideer til væggen – billedrammer i forskellige farver og former

ideer til væggen gangen billeder ramme sofabord

Andre dekorationsideer til væggen ville være forskellige farveskemaer eller dem i sort og hvid! Du kan opnå et godt look med dine egne sort / hvide fotografier i forskellige rammer!

Ideer til væggen – en polstret væg

idé hovedgærde polstring væg læder seng soveværelse vindue

Især til et soveværelse er polstring en praktisk og smuk måde at dække en tom væg på. Forståeligt nok eliminerer denne løsning behovet for et sengegavl. Hvordan finder du disse ideer til væggen?

Betrækningen giver en væg en blød tekstur, den passer til næsten enhver form for vægdesign, fra traditionel til moderne.

idé soveværelse vægbetræk hovedgærde rustik tæppe lænestol

væg idé pige børneværelse pink motiv romantisk

idé tapet blomster grå væg skammel lysekrone anstændigt design

Previous Post
Arrangering af barokmøbler på en moderne måde – 55 attraktive ideer og tips
Next Post
Dockingstation lavet af drivved som en DIY -idé med 15 varianter