15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vægdesign på gangen – nyttige dekorationstip til gangen

Vægdesign i gangen -effektiv-belysning-væg-loft

Gangen er også et vigtigt område i hjemmet og bør ikke undervurderes af denne grund. Det er det første, du ser, når du kommer ind i hjemmet, hvorfor det er vigtigt, at det ikke kun er praktisk, men også indbydende. Men det er ofte sådan, at gangen er lille og derfor ikke byder på plads til dekorative møbler og dekorationer. Desuden skal pladsen hovedsageligt bruges til skoskabe og frakkekroge.

Vægdesign i gangen spejl væg-skydedøre-3d-træpaneler

Det skulle dog ikke forhindre dig i at dekorere din gang. Du har et stort område til rådighed til dette, som du måske ikke engang tænker på i starten. Vi mener væggen. Der hvor ingen jakker hænger, kan du bruge området på en række forskellige måder for at få en attraktiv Vægdesign på gangen at skabe en indbydende atmosfære.

Vægdesign i gangen fra forskellige materialer og farver

Vægdesign i gangen -blå-accenter-tapet-blomstermotiv

Tapet kan gøre underværker. Med det kan du gøre et værelse moderne eller rustikt, livligt eller elegant. Alt dette er muligt på grund af den brede vifte af farver og de mange forskellige mønstre, der tilbydes i dag. Tapet er et vidunderligt valg, når det kommer til entrévægdesign. Uanset om de er stribede eller med blomstermotiver, farverige eller enkle – kan du simpelthen ikke gå galt.

Vægdesign i gangen -3d-vægpaneler-bølge mønster-hvid

De moderne 3D -paneler er også meget effektive som vægdesign på gangen. Her har du valget mellem organiske og geometriske former, og der er også mange varianter til rådighed med hensyn til farver. Men paneler af træ kan også se meget attraktive ud og give gangen en varm atmosfære.

vægdesign-korridor-vægdesign-tapet-træ-optik-hvid-skænk

Du kan efterlade træet naturligt eller male det hvidt og kombinere det meget godt med et matchende tapet. For eksempel til vægdesign på gangen skal du kun fastgøre træpanelerne til den nederste halvdel af væggen og designe den øverste halvdel med et hvilket som helst tapet. Dette får gangen til at se meget mere hjemlig ud.

væg-design-korridor-vandrette-striber-grå-hvid

Hvis disse varianter er for besværlige til at du kan designe væggen på gangen, kan du stadig bruge den gode gamle vægfarve. Anvendelse er børnespil, og hele renoveringsarbejdet tager ikke meget tid, i betragtning af at der næsten ikke er møbler på gangen, der skal skabes fra rummet. Men vægmaling behøver ikke at betyde kedsomhed. Du kan vælge mellem sarte pasteltoner og levende farver, som også kan kombineres med hinanden, hvis du ønsker det. De stribede mønstre er meget moderne i år. Det kan du overveje, når du skal renovere og dekorere vægge på gangen.

Vægdesign på gangen med et vægspejl

vægdesign-korridor-spejl-væg-gul-væg

Vægspejlet tilbyder ikke kun en praktisk side, nemlig at du kan tjekke dit tøj igen, inden du forlader lejligheden. En anden fordel er dens dekorative ejendom, som betaler sig perfekt, når man designer vægge på gangen. Vægspejlet fås i forskellige størrelser og former samt med stel i en lang række designs. Et vægspejl især på den lille gang er en god idé, fordi det får rummet til at se større ud. I en mørk gang kan du smart bruge et større spejl ved at hænge det for at reflektere lyset. Ud over vægdesignet på gangen gør dette underværker.

væg-design-korridor-væg-spejl-uden-ramme-bikage mønster

Hvis du ikke er sikker på stilen til vægdesignet på gangen, er det bedst at vælge et enkelt, rektangulært spejl. Dette ser ikke kun godt ud, men passer også til enhver indretning, især hvis det ikke har en ramme. Såkaldte spejlfliser ser særligt moderne ud. De repræsenterer så at sige individuelle fliser og kan fastgøres i forskellige mønstre og overfladestørrelser.

væg design-korridor-konsol-bord-træ-vintage-bordlampe

Men hvis du vil fremhæve en bestemt stil, er den bedste måde at gøre det på med rammen. Du er også velkommen til selv at bygge og designe for at udstråle en individuel stil. En anden fordel ved rammen er, at den skaber en mere hjemlig atmosfære.

væg-design-korridor-sort-hvid-billeder-lampe

Det samme gælder også billedrammer, som er en lige så god vægdesignidé på gangen. Hæng dine yndlingsbilleder eller andre billeder op, der får dig i godt humør og positive tanker.

vægdesign-korridor-tapet-retro-mønster-sort-hvid

Previous Post
Fletning af hår – enkel tutorial til begyndere
Next Post
Yoga mod menstruationssmerter: Disse 6 yogaøvelser hjælper!