15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Valg af tapet til stuen – 17 ideer til moderne vægdesign

Stuen skal altid tilbyde beboerne eller gæsterne en behagelig atmosfære. Udover møblerne er hele interiøret og frem for alt væggens udseende af stor betydning. Tapet til stuer er en vanskelig forretning. Udseendet af et værelse afhænger ikke kun af dets møbler, men også af valget af vægfarver og design. Derfor har vi opsummeret nogle stilfulde ideer og tips til et moderne vægdesign til dig. Giv dit interiør et stykke individualitet med smukke kombinationer af tapet til stuen.

Uanset om dit opholdsrum formelt bruges, som en luksuriøs lounge eller som et hyggeligt familieværelse – tilbyder vores kollektion passende og moderne designs til enhver smag. Forskøn dine hjemmemure med ekstraordinære farver og teksturer for at skabe det perfekte rum. Skab en stemning i stuen, hvor du kan slappe af, chatte eller bare nyde dit ophold der.

Med det rigtige mønster kan tapeter til stuer skabe et helt nyt look og fremhæve visse funktioner i rummet. Se bare vores eksempler for mere inspiration og ideer.

Udstyr en niche med designtapet til stuen

tapeter til stueidéer vægdesign-eksempler-niche-blomstermønster

Brug prøve tapet til at få mest muligt ud af alle de originale funktioner i dit boligareal. Dette designtapet med blomstermønster fremhæver det smukke gipsarbejde omkring nichen. Den smukke retro-look sofa passer perfekt til stemningen. Grønne og lilla nuancerne filtrerer de bløde møbler for et enkelt, men sofistikeret farveskema.

Vælg grønt til havemotiver

tapeter til stueidéer vægdesign-eksempler-grøn-have-blad-motiv

Hvis du vil designe dit landsted med naturlige farver i et haventema, er grønne tapeter til stuer det bedste valg. Vælg f.eks. Et design med blomsterelementer eller scener fra flora og fauna. Gennemfør hovedtemaet med møbler, der f.eks. Indeholder en rustik sofa og puder med bladmotiver.

Baggrunde til stuer i stenlook

tapet-stue-ideer-væg-design-eksempler-sten-optik

Hvis du altid har elsket teglværket, kan du bruge en effekt som denne på din vægbeklædning. Disse stentapeter til stuen skaber en rustik og hyggelig følelse, som forstærkes af den grå betrækssofa.

Beige tapet til stuen

tapet-stue-ideer-væg-design-eksempler-beige

Med ædel beige tapet kan du tilføje et strejf af luksus til dit hjem. De vidunderlige motiver i dette eksempel er en kærkommen tilføjelse til ethvert rum. Forkæl dig selv med et vægdesign i høj kvalitet med tapet til stuer i kraftig vinyl og en smuk struktureret overflade. Fyld rummet med et vintage-inspireret design og et neutralt beige farveskema for komfort.

Vandret stribet tapet for mere plads

tapet-stue-ideer-væg-design-eksempler-vandret-stribet

Få en lille stue til at se stor ud med vandret stribet tapet. Neutrale farver og stribede teksturer er altid på trend og fungerer som en enkel baggrund for ethvert farveskema. Striberne i dette billede er brede, men deres bløde nuancer åbner rummet uden at blive hjemsøgt.

Vægdesign med 3D tapet til stue

tapet-stue-ideer-væg-design-eksempler-3d

En tredimensionel effekt på væggene vil forbløffe dine gæster eller familiemedlemmer. Du kan skabe en realistisk atmosfære i stuen ved hjælp af 3D fototapeter i dit eget hjem. Vælg usædvanlige mønstre eller fotos med buler, ornamenter, landskaber og alt, hvad der kan tilføre dit unikke udseende i din stue.

tapet-stue-ideer-væg-design-eksempler-3d-skov

Dekorer det rum, hvor du tilbringer det meste af din tid med spændende og stilfulde designs. På denne måde har du en fantastisk dekoration, der vil vare længe og vil blive beundret af hver af dine gæster. Der er nok fascinerende tapeter til stuer i 3D -design, der er en rigtig godbid for sanserne.

Kombiner grå med gule eller andre farver

tapet-stue-ideer-væg-design-eksempler-grå-gul-blomstermønster

Vælg moderne tapeter til stuer med blomstermønstre, og kombiner dem med grå, gule eller forskellige farveskemaer. Brugen af ​​neutrale og grå toner skaber en rolig stemning, der kan opleves af de lyse farver. Et par pudebetræk med matchende elementer fuldender det hele.

Design kaminhylden med monokrom tapet

tapet-stue-ideer-væg-design-eksempler-kaminhylde

Sort / hvide tapeter til stuer gør et øjeblikkeligt indtryk. I dette eksempel kan du se et smukt eksotisk tåredesign, der tiltrækker øjet til den rent hvide kaminhylde. Et stykke modigt tapet i det centrale område tilføjer en interessant dimensionel effekt til rummet. Det hele står i kontrast til det monokrome farveskema.

Brug brunt damast tapet til vægdesign

tapet-stue-ideer-væg-design-eksempler-brun-damast-tapet

Valget af farver og mønstre er meget sofistikeret i denne ekstremt sofistikerede og moderne stue. Det chokoladebrune damast tapet giver det klassiske interiør en charmerende og varm note, der virker beroligende. Den lille hvide sofa lyser op i stuen, hvilket får den til at se afbalanceret og elegant ud på samme tid.

Geometrisk tapet til stuen

tapet-stue-ideer-væg-design-eksempler-geometriske

Nuværende tapeter med geometriske mønstre er i øjeblikket en populær variant til vægdesign. Kombinationerne med usædvanlige geometriske former skaber en visuel attraktion i dit hjem. Talrige måder at bruge dem på er tilgængelige i dag.

Tapet til stue med blomster til et kreativt design

tapet-stue-ideer-væg-design-eksempler-blomster

Væggene i denne hammer-dekorerede stue er blevet pyntet med tapet dækket med store røde og hvide blomster. Farverne står fint i kontrast til hinanden ved at designe bladene i guld og beige. Den beklædte vægafdeling passer perfekt til de elegante gardiner i rummet.

Hyggeligt gult tapet til stuen

tapet-stue-ideer-væg-design-eksempler-gul

Dette er en virkelig solrig og smuk variant, der kan tilføje en lys ekstatisk accent til din stue. Den livlige karakter af dette pastelfarvede tapet bryder igennem rummets enkle udseende og giver det en interessant og charmerende attraktion.

Vægdesign med hvidt tapet

tapet-stue-ideer-væg-design-eksempler-3d-pejs

Den lyse dekoration af stuen ser elefant, udsøgt og luksuriøs ud. Vægdesignet med hvidt tapet forstørrer visuelt interiøret og slipper lyset ind. Det unikke ved denne farve ligger i, at den kan kombineres med alle andre nuancer. Almindeligt hvidt tapet er den ideelle baggrund for stilfulde møbler og enhver vægdekoration. Du kan også bruge en 3D -variant til mere tekstur og ekstravagance.

Vægdekoration med klistermærker

tapet-stue-ideer-væg-design-eksempler-klistermærker

Klistermærker er et alsidigt alternativ til tapet i stuen. Mal væggen med en farve efter eget valg, og tilføj prøveklistermærker i den passende position, så de matcher vægens design. Dette kan være meget lettere end at anvende tapet. De iøjnefaldende træsilhuetter blev dekoreret med fotorammer på dette billede – en ekstra mulighed for at personliggøre rummets udseende.

Flydende tapet

tapet-stue-ideer-væg-design-eksempler-flydende-tapet-væg

En anden interessant mulighed er det flydende tapet. I en hvid eller farvet blanding kan du tilføje dekorative elementer i form af silkefibre, perlemor, glimmer eller flis. Laget kan let påføres på mange overflader.

Previous Post
Blodtypekosten – fakta, fordele og ulemper og tips om ernæring
Next Post
Halloween mad – 26 ideer og opskrifter til børnefest