15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lægning af Metro -fliser i badeværelset og køkkenet – farveideer til autentisk udseende

metro fliser metro-industri-metal-stål-sort-bruser-hvide vægge

Hvis du vil mærke storbyens flair inden for dine fire vægge, er det bedst at falde tilbage på de såkaldte metrofliser. Uanset om det er på badeværelset eller køkkenet, til væggen eller gulvet, er det ligegyldigt. Deres særlige charme skaber en blanding af retro, moderne og komfort og forstærker ethvert interiør. I de følgende linjer finder du ud af, hvad metrofliserne repræsenterer, samt nogle gode ideer til at designe dem med dem. Design dine værelser på en særlig charmerende måde!

Hvad er metrofliser?

metro fliser metro-hvid-sort-gulv-sekskant-sekskantet-design

Som navnet antyder, er metrofliser, også kendt som metrofliser, de klassiske væg- og gulvfliser, der engang blev brugt til at designe metrostationer. Da disse ikke længere bruges til dette formål selv, kan de endda kaldes retrofliser. For udover et strejf af storbyen skaber interiøret også følelsen af ​​at vende tiden tilbage.

metro fliser metro-træ-vask-skab-stilfuldt-klassisk-møblering

Det er en rektangulær form for fliser, der minder om fliser og har en skrå kant. Fliserne lægges forskudt som mursten, selvom designs med fliser oven på hinanden ofte kan ses og er lavet af keramik. De hvide Metro -fliser ser særligt autentiske ud. Hvide metrofliser kombineres også bedst med mørke fuger. Så er det bedst at efterligne stationsudseendet. Dette har også den fordel, at der ikke opstår misfarvning over tid, og rengøring er særlig let.

metro fliser metro-moderne-urban-hvid-beige-brun-retro

Med hensyn til farve er der imidlertid nu en lang række muligheder. Udover hvide fliser kan du også finde metrofliser i gul, grøn, grå og andre farver og bruge dem til design af vægge og gulve. De hvide modeller kan kombineres meget godt med gulvfliser i gråt, som også kan have en moderne stil. Der skabes en interessant kontrast, takket være hvilken begge farver fremhæver hinanden perfekt. Patchworkfliserne bør også nævnes her som en kombination. Vi vil gerne vise dig nogle farveideer til Subway -fliser herunder.

Hvide undergrundsfliser

metro fliser metro-sort-hvid-industriel-stil-vask-vintage

Den neutrale farve gør den særlig alsidig. Resultatet er et meget klassisk, enkelt og stilfuldt look. Når du har tilføjet de mørke led, kan en lang række farvekombinationer implementeres. I badeværelset kan for eksempel kun halvdelen af ​​væggen flisebelagt, mens det øvre område kan bruges til enhver farve som grøn, rød, blå eller lignende. Selv kombinationen med mørkegrå eller endda sort ser meget attraktiv ud og ikke mindre autentisk. Metrofliser er også vidunderligt velegnede som vægfliser til køkkenet.

metro-fliser-metro-bruser-accent-grå-gulv-fliser-moderne-loft

Alternativt kan du bare sætte accenter på badeværelset og kombinere dem med andre typer fliser. Brug for eksempel metro -fliser i brusebadet eller til at beklæde badekarret eller som et flisespejl i området omkring vasken eller toilettet, hvis du ønsker et badeværelsesdesign med metro -fliser. Metro -fliserne i køkkenet kan til gengæld kun skabe et flisespejl og dermed fremhæve køkkenskabene på en særlig interessant måde.

Metro fliser i sort og grå

metro-fliser-metro-sort-elegant-urban-accent væg-badekar

Sorte metrofliser er også meget attraktive, selvom den mørke farve helst kun bruges til accentvægge. Ellers bliver rummet bare for mørkt. Subway -fliser kan bruges på badeværelset til at fremhæve et badekar. Hvis det også er et retro -badekar, bliver effekten endnu bedre. Sorte modeller er også meget smukke som et flisespejl.

metro-fliser-metro-blank-sort-flisebelagt-spejl-hvid-skabe

Du har også valget mellem matte og blanke overflader. Det er bedst at bruge matte metrofliser til tørre områder eller områder, der ikke sprøjtes med vand. Kalkpletter og andet snavs er særligt let at se på det og lidt vanskeligere at rengøre. Og selvom Metro -fliser i Glatt gør vandsprøjt synlige lige så hurtigt, hvilket gælder for alle mørke flisefarver, er disse mere velegnede til fugtige områder eller dem, hvor sprøjt forekommer, da de er lettere at rengøre på grund af den glatte overflade.

metro-fliser-metro-grå-mørkegrå-brusebad-dør-glas-lille-badeværelse

Hvis sort er for mørkt for dig, kan du også blot vælge grå metrofliser som et alternativ. Metrofliser i mørkegrå eller lysegrå ser ikke mindre stilfulde ud og udstråler også en vis modernitet. Derudover er dette også en neutral farve, så du kan kombinere grå fliser med enhver anden farve til skabe, badeværelsestæpper, gardiner eller dekorationer.

Blå fliser

metro-fliser-metro-blå-nuancer-patchwork-fliser-blå-køkken-skabe

Fliser i blå er meget populære. Så det er ikke underligt, at Subway -fliserne nu også fås i denne farve. Udvalget af nuancer er meget stort og spænder fra mørkeblå til lyseblå til mere eksotiske varianter såsom turkise fliser. Dette muliggør ikke kun et varieret udvalg til enhver smag, men også interessante kombinationer af forskellige nuancer, som i dette køkken med et flisebelagt spejl.

metro-fliser-metro-væg-fliser-lægning-turkis-badekar-retro-parket

Men selv monokrome designs med Subway -fliser i køkkenet og badeværelset er ikke mindre attraktive og kan kombineres med forskellige møbelfarver. Især hvide kommer fantastisk til sig selv og giver vintage -fliserne en vis maritim stil, som kan forstærkes af passende dekorationer. Alt i alt skaber flisernes form et klassisk look, der er tidløst.

Væg og gulv i grønt

metro-fliser-metro-grøn-vintage-forfængelighed-konsol-spejl-skakbræt-gulv-sort-hvid

Uanset om Metro fliser i lysegrøn eller en mørkere variant – hvis du finder de neutrale farver for intetsigende, bliver du garanteret forelsket i de grønne varianter. Især mørkegrøn forstærker retroeffekten af ​​vægfliserne. Og mens vi nævner retro -stilen: Hvad synes du om kombinationen med det klassiske tavlemønster til gulvet i sort og hvidt? Bare enestående, ikke sandt?

metro-fliser-metro-mørkegrøn-hvid-køkken-disk-moderne-klassiker

Selvfølgelig er andre nuancer også egnede, idet lettere modeller fremstår lidt mere moderne end de mørkere. Så det hele afhænger af, hvilket slags resultat du sigter efter, og hvilken stil du vil opnå.

Gule og røde metrofliser til badeværelset eller køkkenet

metro-fliser-metro-attraktiv-rød-accent væg-ædel-møblering

Du kan også få lyse farver med rød eller gul. Disse bruges også bedst som accenter til enhver væg, bruser, køkken bagvæg eller lignende. Hvis du gerne vil designe et lille gæstetoilet med denne type fliser, kan du også turde bruge lidt mere farve. Afhængigt af om der er et vindue, kan du vælge en lysere eller mørkere farve.

metro-fliser-metro-gul-skrånende-tag-badeværelse-badekar

En meget flot farvekombination er også skabt ud fra begge farver. Uanset om du skifter enkelte fliser eller designer en rød og gul væg, er atmosfæren garanteret unik. Brug en neutral møbelfarve eller en farve lavet af metal eller træ.

Kombiner med træ eller metal

metro-fliser-metro-køkken-møblering-ideer-træ-rustik-hvid-køkken-ø

Når du lægger metrofliser, skal du vide, at træ er et godt materiale og en kombination. Så hvis du vil skabe en rustik stil, kan du gøre det på denne måde. Men ideer med metal er ikke mindre imponerende. Udover sort stål til den industrielle stil, går kobber også godt med det urbane fliselook, så metrofliserne kan bruges til forskellige møbleringsstile.

Previous Post
Foldeservietter – 15 instruktioner, der er enkle og effektive
Next Post
Lav din egen lanterne – 26 kreative og enkle kunsthåndværksprojekter for børn