15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Stenbeklædning til væg: lys kalksten indvendig og udvendig

Stenbeklædning til væg kalksten have græsplæne moderne husarkitektur

Dette moderne hus er beliggende på et hjørnegrund i et typisk område fra 1930’erne i centrum af Eindhoven, Holland. Det består af en bygning og strækker sig over kun et beboelsesniveau, som er helt orienteret mod den indre gård med en rummelig græsplæne. Interiøret er planlagt til at være åbent og meget minimalistisk. Den ene side af huset, der er orienteret mod det grønne, består udelukkende af glas. Både inde og ude er de lodrette overflader dækket af en smuk stenbeklædning til væggen, som er lavet af kalksten.

stenbeklædning væg bygning kalksten glas væg pool græsplæne have

Det enetages hus har en minimalistisk struktur og er kun opdelt i få områder. De fleste af dem har mindst en væg udelukkende lavet af glas. Fra stuen kan du gå direkte udenfor og nyde den friske græsplæne eller den udendørs pool. Høje hække, der indrammer ejendommen som et grønt hegn, giver optimalt privatliv.

Stenbeklædning til væg kalksten glas væg græsplæne udendørs pool

Bemærkelsesværdigt er det flade betonloft, hvor små åbninger og ovenlysvinduer i interiøret er store iøjnefaldende. Det indvendige gulv er også udført i lys beton og harmonerer perfekt med stenbeklædningen til væggen. Lys, kornet kalksten med en poleret overflade er fokus for rummets design, som delvist også er rettet udad gennem glasvæggene. Indretningen er holdt enkel og minimalistisk. Farverne er lyse og neutrale. Detaljer som skabsfronter og etc. lavet af natur eg giver et hyggeligt præg. Vindueskarmen fungerer vidunderligt som rummelige siddeområder, hvor du kan nyde læsestof i dagslys eller se den friske grønne indre gård i fred.

Stenbeklædning til væg kalksten moderne hus gulv til loft vinduer have

De hvælvede lodrette glasoverflader og ovenlysvinduer samt de reflekterende accenter og nicher, som æstetisk supplerer både en praktisk anvendelse og det overordnede koncept, tilføjer husets særlige karakter. Stenbeklædningen til væggen, der udelukkende består af store plader, formidler naturstenens solide udseende og fremkalder en minimalistisk atmosfære, der på ingen måde fremstår steril eller livløs. I modsætning hertil skaber naturstenens naturlige struktur og farve en hyggelig stemning. Den indirekte belysning får den imponerende overflade til at skinne og sætte den i rampelyset.

Stenbeklædning til væg kalksten glasvæg udendørs pool privatlivets skærm

stenbeklædning væg bygning kalksten vindue buet dør spejl

stenbeklædning væg kalksten udvendigt spejl lys moderne design

stenbeklædning væg kalksten lyst træ naturbeton gulvvæglampe design

stenbeklædning væg kalksten lys forekomst af let betongulv minimalistisk

badeværelse moderne mosaik fliser giraf mønster brusebad glas væg

moderne husarkitektur husplan gengivelse

* et projekt af De bever Arkitekter

Previous Post
Foldeservietter – 15 instruktioner, der er enkle og effektive
Next Post
Lav din egen lanterne – 26 kreative og enkle kunsthåndværksprojekter for børn