15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Elektrisk foldecykel FIIDO D11 – kraftfuld foldbar e -cykel til mere sjov i byen

En ny generation af elektriske foldecykler kommer snart på markedet – FIIDO D11. Vil elcyklen være tilgængelig for mindre end $ 500 i 2020? Kommer den i tide til at være et alternativ til bilen? I øjeblikket offentliggøres den nye model i Kina på det officielle FIIDO -websted. Men med den multinationale elektronikgigant Xiaomi, der tilbyder den innovative e-cykel, kan du satse på, at den snart er tilgængelig overalt.

En kraftfuld elektrisk foldecykel

elektrisk foldecykel med bagpedalbremse og centralmotor samt innovativt design med ledet baglygte

Den igangværende COVID-19-pandemi har fået livet ud af hånden. De fleste mennesker rundt om i verden har haft forskellige økonomiske og logistiske problemer siden coronavirus -udbruddet. Derudover er det blevet ret svært at rejse alene uden at bekymre sig om sikkerheden. FIIDO har imidlertid bragt den sammenklappelige D11-e-cykel til de mennesker, der ofte rejser rundt i byen for at tjene til livets ophold eller skal køre der for lejlighedsvise og sædvanlige opgaver. Den innovativt udviklede elektriske foldecykel kan også bruges som en normal cykel til simpelthen at forblive sund og rask i vanskelige tider.

foldet elektrisk foldecykel med aluminiumsstel, der er let at transportere

Publikationsfinansieringsplatformen Indiegogo præsenterede allerede denne måned den elektriske foldecykel på verdensplan. Den nye praktiske bycykel er godt designet og ekstremt effektiv til at give en engagerende og intelligent rideoplevelse. Den bruger miljøvenlig teknologi og er emissionsfri med en rækkevidde på op til 100 km. Så dette giver mulighed for at omdefinere bycykeloplevelsen. Det smukke stel med en vægt på kun 12,9 kg byder på vidunderlig ydeevne og en ekstremt lang kilometertal, når batteriet i det aftagelige sæderør er fuldt opladet. Den er bygget af aluminiumslegering med enkel designæstetik og tilbyder en fantastisk køreoplevelse. Den ergonomisk designede cykel er fuldt egnet til daglig brug og tilbyder ubegrænsede muligheder.

Innovativt design og teknologi

kraftfuld e-bike bycykel med en afstand på 100 km, når den oplades med litiumbatteri

Det moderne minimalistiske design har givet FIIDO D11 “Red Dot Award”. Når 36 V 11,6 Ah batteriet, der er gemt i cykelrammen, er fuldt opladet, kan det tilbagelægge en afstand på 100 km. Det er perfekt designet til bycykling med den længste støtte til kørselsafstande. FIIDO D11 foldecyklen har en Shimano 7-trins gearkasse og 3 trin i knallerttilstand. Der er en LCD -skærm på styret, der viser batteriets opladningsniveau, den tilbagelagte afstand og hastigheden. Det er ikke den første e-bike “Folder” præsenteret af FIIDO, men det er bestemt den mest interessante med hensyn til værdi for pengene.

Foldecykel kompakt i bagagerummet på en bil foldet e-cykel fiido d11

Aluminiumslegeringsrammen er for eksempel udstyret som en mountainbike med ægte affjedring med støddæmpere på den bageste svingarm. Derudover sikrer dette mere komfort, selv på mellemstore til lange afstande på ujævne veje, som dem der ofte findes i Italiens historiske bymidter. Den elektriske foldecykel kan derefter foldes i tre positioner (styr, stel og pedaler) i en kompakt konfiguration muliggjort af magnetiske klip. Dette muliggør let transport eller opbevaring i bagagerummet på en bil.

Tekniske detaljer

snart kommer den nye fiido d11 e-bike model på markedet

To store fordele ved FIIDO D11 er muligheden for at folde den halvt, hvilket betyder, at den ikke fylder meget, og den store kilometertal på op til 100 km på kun en opladning. Den nye D11 e-cykel har et batteri med en kapacitet på 10Ah. Cellen er skjult i cykelstellet. Som du ved, er en af ​​de dyreste dele af en cykel batteriet, hvorfor produktet er beskyttet. Af denne grund vil den medfølgende nøgle blive brugt til at trække den indbyggede celle ud. Du kan tage den med dig overalt inden for 5 sekunder efter foldning. De vigtigste tekniske data og fordele opsummeres igen her:

kvinde med sammenklappelig elektrisk cykel nyder solnedgangen på stranden

  • 300 W -motoren tilbyder en hurtig hastighed på op til 25 km i timen.
  • Der er tre tilstande: helelektrisk tilstand, cykeltilstand og servodrev.
  • 10AH litiumbatteriet muliggør en rækkevidde på 30 til 60 km i rent elektrisk tilstand og en rækkevidde på 40 til 50 km i Power Assist -tilstand.
  • Den justerbare sædehøjde og styrhøjde passer også til forskellige køremåder.
  • Legeringselementet af aluminium står for ekstrem holdbarhed, hvorved en maksimal belastning på 120 kg er mulig.
  • Den elektriske foldecykel har effektive skivebremser på forhjulene og baghjulene for mere sikker opbremsning under kørsel.
  • Den har også en lys LED -forlygte og baglygte for ekstra sikkerhed om natten.
  • Foldningen gør produktet perfekt til let opbevaring og transport.
  • E-cyklen er ideel til byryttere, pendlere, korte ture, shopping og til daglig brug.

Så FIIDO D11 bliver en billig elcykel, der skulle komme på markedet i juni 2020. Den nye e-cykel tilbyder en fantastisk rideoplevelse med et ergonomisk design samt lang levetid og variabel hastighed. Interesserede kan forudbestille e-cyklen på Indiegogo-webstedet og få 38% rabat.

Previous Post
Moderne hovedkvarter for verdensberømte virksomheder med sejt kontordesign
Next Post
Rekordfyrværkeri i Dubai nytårsaften 2013 kostede 4,4 millioner euro