15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vinteren kommer – nyttige tips til, hvordan du forbereder dig

Hvert år forbereder vi os på den forestående vinter. Den rolige, mørke årstid har også sine fordele. Vi bruger mere tid i huset igen og foretager nødvendige reparationer. Nogle forberedende aktiviteter til vinteren er naturligvis også afgørende. Afhængigt af hvilken region vi bor i, har vi eller forbereder vores bil til vinteren. Der er også meget at lave i og omkring vores hus. Sidst men ikke mindst skal vi komme i stemning til vinteren.

forberede huset til vinteren få brænde til pejsen

Winterize vores hus

Inden vinteren overrasker os med frost og snestorm, kontrollerer vi, at alt er vejrbestandigt. Hvis det trækker gennem et vindue, lukker vi det af for at være på den sikre side. Vi må ikke forsømme vores tagrende. Hvis vi holder dem fri for blade og snavs, kan vandet løbe af uden problemer. Ellers risikerer vi, at vand trænger ind i murværket og beskadiger facaden. En kontrol for at se, om vores varmesystem fungerer, beskytter mod ubehagelige overraskelser. Hvis du har en svensk komfur eller en pejs i dit hus, skal du få brænde nok til hyggelig, hyggelig varme. Det er især vigtigt i den mørke årstid, at udendørsbelysningen fungerer. Vi bør også udskifte defekte lys indeni. Lysstofrørene bør kontrolleres især på værkstedet eller i hobbyrummet. Nu er muligheden for at købe billigere svage lamper online skal byttes med kraftige lysstofrør.

Forbered din have og dit hus til vinteren

Nyd haven om vinteren

Klassisk vinter er ikke nødvendigvis den tid på året, der trækker os ind i haven. Vores oase er alt for god til kun at blive brugt om sommeren. En vis forberedelse er imidlertid nødvendig for at planterne skal overleve den kolde årstid. Den bedste måde at beskytte rødderne på vores stauder og buske mod frost er med et lag oksemuld. Mere følsomme planter er glade for en vinterfrakke i form af specielle plantefluer. Vi har forberedt vinterkvarter til planter, der ikke er hårdføre, hvor de er beskyttet mod frost, men hvor de modtager nok lys. Det er vigtigt for alle planters overlevelse, at vi vander dem regelmæssigt, selv om vinteren.

Sæt fuglehuse udenfor om vinteren

Dyreelskere opretter en fuglefoder, så de fjerede venner kan finde mad om vinteren. Vi kan selv også bruge vinteren på terrassen og i haven. En sæsonbestemt dekoration med grantræer og eventyrlys eller dekorationsgenstande skaber en vinterstemning. Hvis luften er kold, kan vi nyde et slag eller gløgg ved en pejs, pakket ind tykt.

Nyd frisk luft udenfor på en sund måde gennem vinteren

Sund hele vinteren

Hus, bil og have er forberedt på den forestående vinter. Hvad med os selv nu? Vores biorytme har allerede ændret sig til den mørke årstid. Nu er det et spørgsmål om at komme os igennem sunde. Først og fremmest betyder det, at styrke vores immunsystem. For os betyder det ude i naturen, men godt pakket. Motion i den friske luft holder os sunde. Vi må dog ikke fryse og skulle forhindre udkast. Vandtætte, varme sko, åndbart tøj og hovedbeskyttelse beskytter os mod modbydeligt vejr. Når du kommer hjem, hjælper varme indefra med te, kaffe eller punch. At få nok søvn sikrer, at vores krop restituerer. Det burde ikke være et problem i den mørke årstid. Den ene eller den anden elsker hyggelige weekender som en sofa kartoffel. Hvis vi bliver fanget på trods af alle de forholdsregler, støtter vi vores krop i genopretning. Dette fungerer med almindelige hjemmemediciner og medicin.

Sund gennem vinteren med urtete

Previous Post
Sov godt og få søde drømme i en skal seng!
Next Post
Lav selv julepynt – 6 enkle håndværksideer