15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Michelin -restauranter i Tyskland – Opdag listen over eksklusive gourmetrestauranter

michelin restauranter tyskland restaurantguide fornemme gastronomilokationer adresser vendôme bergisch gladbach

Dækproducenten og restaurantguiden Michelin har annonceret antallet af stjerner for Michelin -restauranter i Tyskland. I år er der en ny stjerne blandt de mest berømte steder: atelieret for køkkenchef Jan Hartwig, en eksklusiv restaurant i Bayerischer Hof i München. Dette øger antallet af stjerner med tre yderligere til 11. Den tyske guide har i øjeblikket 300 Michelin -restauranter i forhold til 292 sidste år. Michelin tilføjede også fire nye to-stjernede restauranter og 29 nye en-stjernede restauranter. Disse omfatter for eksempel vegetarrestauranterne Seven Swans i Frankfurt og Cookies Cream i Berlin.

De bedste Michelin -restauranter i Tyskland for 2018

michelin restauranter tyskland restaurantguide fornemme gastronomilokationer adresserer grønne sovsplader

Som tidligere år repræsenterer Michelin-restauranterne i Tyskland i 2018 både store byer og små byer. Selvom der ikke er nogen 3 -stjernede Michelin -restauranter i Berlin, har Baiersbronn, en by i Schwarzwald, tre af dem. Andernach viste restauranter for første gang i år: den italienske trattoria Ai Pero og sushirestauranten Yoso.

michelin restauranter tyskland restaurant guide opskalere gastronomi lokale ofre fine dining forretter forret

Michelsens internationale restaurantguider kritiseres gentagne gange for deres mangel på variation. Organisationen har et ry for at favorisere fransk og japansk fine dining frem for andre køkkener. De kvindedrevne restauranter har også forsømt de kulinariske eksperter lidt. Ingen af ​​de elleve europæiske trestjernede restauranter i Tyskland drives af en kvinde. Nedenfor er dog en komplet liste over de klassiske tyske Michelin -restauranter.

Michelin -restauranter München – studie

michelin restauranter tyskland restaurantguide fornemme gastronomilokationer adresser atelier munich mad

Årets nye tilføjelse til denne liste ledes af køkkenchef Jan Hartwig, der tidligere blev tildelt årets kok af Feinschmecker 2016. Atelier blev grundlagt af den berømte belgiske kunsthandler Axel Vervoordt og beskriver sig selv som en luksuriøs restaurant med et enkelt design, der “spreder flair af sin skaber med en intim atmosfære”. “Alt er altid perfekt og aromatisk ned til mindste detalje,” siger kritikeren på Gastro Guide “Gault & Millau “.

michelin restauranter tyskland restaurantguide fornemme gastronomilokationer adresser atelier munich bayerischer hof hall

Kokken Jan Hartwig og hans team gør kulinarisk perfektion til en kunst. Designet af den belgiske kunsthandler Axel Vervoordt emmer af den luksuriøse og smagfulde flair i et kunstners atelier kombineret med en intim atmosfære. Jan Hartwig blev kåret til “Årets kok 2016” af magasinet Der Feinschmecker. Skjult bag en mobil væg af Dirk Vander Eecken finder du et hyggeligt privat værelse og en terrasse i Ahorn Amur, den rolige have.

Michelin -stjerner for Bareiss i Baiersbronn

michelin restauranter tyskland restaurantguide fornemme gastronomilokationer adresser bareiss baiersbronn farvet kød

Den lille by Baiersbronn har to restauranter med tre Michelin -stjerner og er blevet kåret som en af ​​de mest uventede Michelin -restauranter i verden af ​​New York Times. Den første af de tre restauranter med Michelin-stjerne i byen er Bareiss-restauranten på hotellet med samme navn. Ifølge webstedet kombinerer køkkenchef Claus-Peter Lumpp visuel tiltrækningskraft og fuldstændighed med sin underskrift for teknisk perfektion og aromatisk rigdom. Bareiss har vundet en række priser for sin mad og service og modtog sin tredje stjerne i 2007. Michelin -guiden beskriver køkkenchef Lumpp som streng, men med omhyggelig opmærksomhed på detaljer, hvilket har gjort restauranten til en af ​​de bedste i Tyskland.

Schwarzwald værelse i Baiersbronn

michelin restauranter tyskland restaurant guide opskalere gastronomi bestik tallerken kulinarisk skabelse

Den anden restaurant i den lille by Baiersbronn, der har modtaget den eftertragtede 3 -stjerneklassificering, er Schwarzwaldstube i Hotel Traube Tonbach. Restauranten har haft tre stjerner i mere end 20 år og beskriver sig selv som en “symfoni af superlativer”. Menuen byder tilsyneladende på en oplevelse en gang i livet, mens afdøde Harald Wohlfahrts kommando for nylig blev overtaget af hans protegé og restaurantens mere end ti-årige sous-chef, Torsten Michel. Heldigvis er der ingen tegn på et kvalitetsfald som følge af overgangen, da disse Michelin -restauranter stadig er i top i år.

michelin restauranter tyskland restaurantguide fornemme gastronomilokationer Schwarzwaldstube spisestue

Smagsoplevelserne i restauranten Schwarzwaldstube har gjort Hotel Traube Tonbach til et af de bedste steder i Europa, når det kommer til madlavning. Kokken Torsten Michel er en mester i smag. Hans kompositioner skaber et utroligt let og perfekt køkken – delikat, intens, fyldig og velsmagende på samme tid. Sommelier Stéphane Gass kombinerer hvert kursus med en fin vin fra Traubes fremragende kælder.

Bordet i Hamborg

michelin restauranter tyskland restaurantguide fornemme gastronomilokationer adresserer bordet hamburg kevin Fehling

The Table Kevin Fehling, der åbnede for bare to år siden, blev næsten umiddelbart vellykket og blev tildelt alle tre stjerner i sit første år. Kokken Fehling, som 40 -årig, er den yngste tyske kok, der har modtaget tre Michelin -stjerner i en alder af 34 år. Han tjente dette på en anden restaurant i 2011. I en temmelig usædvanlig ramme kan restauranten kun rumme 20 personer, så reservationer kan bookes måneder i forvejen. Michelin -inspektører beskrev restauranten som “måske årets mest gastronomisk spektakulære genåbning” og tilføjede de usædvanlige siddepladser.

restaurant Sonnora i Rheinland-Pfalz

michelin restauranter tyskland restaurantguide opskalere gastronomi sonnora dessert national dessert

Det kongeligt indrettede sted i den lille sydvestlige by Wittlich modtog sin første stjerne for mere end 30 år siden og har været tildelt tre stjerner siden 2000. Sonnora har specialiseret sig i fransk køkken og er stolt over at tilbyde gæsterne mad og frem for alt lokale produkter. På webstedet hævder teamet, at den rigtige stjerne er selve produktet. Af denne grund er Michelin -kritikere enige om, at produkterne er det ubestridte hjerte i dets tidløse klassiske køkken. Derudover præsenteres de så smukt og dygtigt på tallerkenen af ​​Clemens Rambichler. Efter Helmut Thieltges pludselige død overtog køkkenchefen køkkenledelsen på gourmetrestauranten.

michelin restauranter tyskland restaurantguide fornemme gastronomi sonnora indvendige borde lysekroner se ædle

Restauranten “Sonnora” er hjertet af Waldhotel, som Helmut Thieltges har hjulpet med at opnå international berømmelse i løbet af de sidste 40 år med sit klassiske gourmetkøkken. Med 3 stjerner i Michelin -guiden og 19,5 point i Gault Millau er restauranten en af ​​de bedste gourmetsteder i Tyskland. Chefkokken og Tysklands yngste 3-stjernede kok, Clemens Rambichler, og hans team laver mad til gæsterne på en kreativ og sofistikeret måde. Dette gøres i henhold til traditionen illustreret af mentor Helmut Thieltges med den højeste produktkvalitet, harmoniske kombinationer og præcist håndværk, som har højeste prioritet.

Michelin -restauranter – Overfart i Rottach-Egern

michelin restauranter tyskland restaurantguide opskalere gastronomi krydser hovedretskød

Bayers anden restaurant med tre Michelin -stjerner ligger i en lille by på Tegernsee nær den østrigske grænse. Restauranten er stolte over at bruge de bedste produkter fra alpine regionen, gøre dem til ekstraordinære menuer og bygge bro mellem rustikt og raffineret køkken, ifølge webstedet. Restauranten Überfahrt modtog sin tredje stjerne i 2013, og køkkenchefen modtog adskillige andre priser, herunder årets kok fra Gault Millau og Gusto Bavaria og årets kok fra Der Feinschmecker. “Få kokke viser så følsomhed, finesse og smag”, skriver Michelin, “præsentationen er i verdensklasse”.

michelin restauranter tyskland restaurantguide fornemme gastronomilokationer adresser krydser interiør moderne atmosfære

Kulinarisk ekspertise fuld af passion og perfektion – det er, hvad der venter dig i restauranten Überfahrt ved søen Tegernsee. Der inviterer teamet dig til at læne dig tilbage i de komfortable lænestole og slappe helt af, mens Christian Jürgens fremmaner det smukke landskab i Tegernsee i smagfulde, unikke kreationer på din tallerken.

michelin restauranter tyskland restaurantguide opskalere gastronomi krydsning rottach egern bayern appetitvækker

I fem år har køkkenchefen været en del af en eksklusiv gruppe på kun 100 kokke verden over, der har fået 3 Michelin -stjerner. Gault & Millau vurderede ham med fremragende 19,5 point. Oplev et køkken, der ikke kun er blevet tildelt de højeste priser af førende tyske rejseguider. Christian Jürgens er også kendt internationalt for sit kreative køkken. Udover hans høje niveau af perfektion vækker hans retter også følelser, hvor han kombinerer dybde, modet til at være uafhængig og den rigtige minimalisme.

Vendôme i Bergisch Galdbach

michelin restauranter tyskland restaurantguide fornemme gastronomilokationer adresser vendôme bergisch gladbach dessert

Nyd det fineste gourmetkøkken med de bedste repræsentanter for det såkaldte “nye tyske køkken” i restauranten Vendôme nær Köln. Butikken, der administreres af den 3-stjernede kok Joachim Wissler, er en af ​​de bedste Michelin-restauranter i Tyskland. Kokken tilbyder også en blanding af klassisk køkken, kreativitet og modernitet. I 2005 og 2013 blev magasinet “Der Feinschmecker” kåret til Wissler som “Årets kok” og i 2009 blev han kåret til “Bedste kok i Tyskland”.

michelin restauranter tyskland restaurantguide fornemme gastronomilokationer adresser vendôme bergisch gladbach mirror ambiente

Vendôme i Schloss Bensberg ved Kölns porte er indbegrebet af det moderne tyske køkken. Restauranten serverer provokerende og kreative retter. Ud over tre Michelin-stjerner blev restauranten Vendôme tildelt 19,5 Gault Millau-point og 5 Feinschmecker-F’er og er en af ​​Tysklands bedste Michelin-restauranter på listen over de 50 bedste gourmetsteder i verden i San Pellegrino.

Victor’s Fine Dining by Kristen konstruktion i Saarland

michelin restauranter tyskland restaurantguide fornemme spisesteder victors fine dining interiør asiatiske stilflasker

Restauranten, der drives af Victor og Yildiz Bau, ligger i et renæssanceslot og et hotel nær grænsen til Luxembourg og Frankrig. Da Christian Bau kommer fra Baden-Württemberg og Yildiz blev født i Istanbul, afspejler maden en international palet af klassiske vestlige og østlige elementer. Det betyder, at dit multi-retters måltid kan variere fra hummer klo sushi til and i fransk stil i samme besøg.

Gæstehus Klaus Erfort i Saarbrücken

michelin restauranter tyskland restaurantguide fornemme gastronomi klaus erfort gæstehus puristisk happening forretter

Klaus Erfort -gæstehuset inviterer dig også til at nyde en smagsoplevelse langs den franske grænse. Kokken Klaus Erfort og hans team fremkalder uforglemmelige kulinariske kreationer. Efter hendes mening er den ægte kulinariske kunst på tallerkenen. Den behagelige stemning omfatter også en terrasse med udsigt over haverne i engelsk stil.

michelin restauranter tyskland restaurantguide opskalere gastronomi klaus erfort gæstehus minimalistisk design haveterrasse

Takket være vinduerne fra gulv til loft kan du kigge på Klaus Erforts tempel og det klassiske franske køkken, inden du går ind i denne smukke hvide villa, skriver Michelin. Maden er upåklagelig og forberedelsen – bare perfekt.

At Aqua i Wolfsburg

michelin restauranter tyskland restaurantguide fornemme gastronomilokationer adresser aqua wolfsburg serverede forretter

Aqua Restaurant, der ligger i Ritz-Carlton Hotel, ligger dybt i Volkswagenland. Chefkokken på Aqua, Sven Elverfeld, er stolt over at kunne omdanne de mest banale hverdagsfødevarer til høj kulinarisk kultur. Det moderne, kreative design er en integreret del af hans udtryksfulde og smagfulde retter. Den elegante service er også uden bebrejdelse.

michelin restauranter tyskland restaurantguide fornemme gastronomi sonnora dessert hovedret kødretter

Materialerne og overfladerne inde i restauranten følger et naturligt tema. De metalgardiner, Sophie Mallebranche lavede i Paris, kombinerer perfekt med spejlvæggene. Dette skaber en diffus, skinnende effekt, der giver rummet mere bredde med et subtilt vandelement. En ny lysekrone sætter en markant accent midt i restauranten. Den franske producent CreaLumin udsendte dette.

michelin restauranter tyskland restaurantguide fornemme gastronomilokationer adresser ritz carlton aqua wolfsburg udvendig udsigt

Den moderne installation måler også imponerende to meter i diameter. Glaselementerne med organiske former af Brigitte Bonnave fra Lille belyses indefra med fine glasfibre. Disse fremkalder også billeder af imaginære skabninger i dybet. Et rundt bronzefarvet spejl danner et kontrapunkt på loftet og forvandler lysekronen til en flydende sky.

Previous Post
Den højeste statue i verden – Indien afslører officielt statuen af ​​enhed
Next Post
Brug af terrakotta blomsterpotter forskelligt: ​​20 ideer til hjem og have