15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Pantone Color 2019 – Den blidt forfriskende “Living Coral” er den nye trendfarve

pantone farve 2019 levende koral 16-15469 trendfarve livsbekræftende koralrød gylden undertone

Hvert år holder eksperterne på Pantone Color Institute øje med nye farvepåvirkninger fra hele verden, før de afslører årets nye farve. Dette er bestemt et længe ventet øjeblik for mode- og interiørindustrien. Efter “Serenity” og “Rose Quartz” i 2016, “Greenery” i 2017 og Ultra Violet i 2018, er det tid til, at den nye Pantone -farve oversvømmer verden i al sin herlighed i 2019. Vores redaktion vil ikke gå glip af muligheden for at se nærmere på den nye trendfarve “Living Coral” og samtidig afsløre de forskellige muligheder med hensyn til mode, skønhed og indretning. Pantone 16-1546 Living Coral er blidt forfriskende, livsbekræftende og forfriskende. Overbevis dig selv!

Pantonefarve 2019 er “Living Coral” – koralrød med en gylden undertone

farve tendenser farveeksperter pantone farve 2019 levende koral natur inspireret

Det amerikanske farvefirma Pantone har allerede officielt annonceret årets farve 2019. Næste år dykker vi ned i livet under vandet med “Living Coral”. Denne farve er varm, optimistisk og giver en vis støtte og komfort i et konstant skiftende og dynamisk miljø. Det symboliserer det farverige økosystem i et fascinerende koralrev. I det kommende år 2019 lover denne farve meget mere end bare forskønne catwalks! Find ud af herunder, hvordan trendfarven kan bruges i de forskellige livsstilsområder.

pantone farve 2019 levende koral inspireret af naturen trendy farve forfriskende

Men hvorfor blev Pantone 16-1546 Living Coral valgt som årets farve? Pantone -farven 2019 er stærkt inspireret af den fortryllende undersøiske verden, som du er velkommen til at tage med hjem til dig. Living Coral er attraktivt og sofistikeret, men samtidig også diskret, varmt og hyggeligt. Årets nye Pantone -farve formidler de sædvanlige, energigivende aspekter af en farve, der forekommer i naturen. Den funklende og stimulerende skygge, der udfolder sin pragt i sit svært tilgængelige naturlige miljø, kan nu røres og berige dit outfit eller dit hjem.

pantone farve 2019 levende koral kvinder mode make-up teknologi æble

Prada, Maison Martin Margiela og Temperley London er blot nogle få af de store mærker, der allerede har valgt trendfarven 2019 Living Coral til deres forårs- og sommerkollektioner! Selv den californiske gigant Apple har iført sin nyeste iPhone -model i koralrød.

Årets Pantone -farve 2019 i indretning

pantone farve 2019 levende koral 16-1546 trend farve interiør vægmøbler

Tøv ikke med og antag Pantone -farven 2019 i det moderne interiør! Helt munter, med en stor gylden undertone og stærkt inspireret af den livlige undervandsverden af ​​koraller, kan koraltonen ædle ethvert rum, fra soveværelset til badeværelset til stuen og soveværelset.

indretning moderne møbler pantone årets farve 2019

Trendfarven giver indretningen et stimulerende præg og får det til at se særligt moderne ud. Forsøm heller ikke børnehaven. Living Coral skaber en glad atmosfære der. Det er helt op til dig, om du vil fordybe hele rummet i denne friske tone eller bare tilføje et par højdepunkter her og der.

årets pantone farve 2019 farvetrend forfriskende blødt forfriskende indvendige møbler lænestole

På grund af sin lethed vil årets farve helt sikkert inspirere et stort antal designermærker og stylister til de kommende sæsoner. Så vær klar til at se dem overalt i 2019! Du kan sikkert allerede forestille dig, at den unikke koralrød lettere kan bruges i interiøret end de dramatiske og provokerende Pantones Ultra Violet.

pantone farve 2019 lænestol moderne møbler levende koral forsigtigt varm

Living Coral lover at udfolde alle disse ejendomme i dit hjem på en mere naturlig, intim og luftig måde. Farven er hypnotisk og umiskendelig og inviterer dig til at skabe en accentvæg, der skaber en varm og hyggelig atmosfære uden at tage de eksisterende møbler eller dekorative genstande i baggrunden.

årets pantone farve 2019 års indretning dekoration trend farve hyggelig orange-rød

Hvis den behagelige koralfarve tiltaler dig, kan du kombinere den med forskellige farvepartnere. Parret med hvidt levendegør det hvert værelse. Det harmonerer perfekt med pasteltoner og kontrastfarver: fyrgrøn, olivengrøn, palisander, dyb grå, gråbrun og mørkeblå passer perfekt til Living Coral. Andre ideelle farvepartnere er mørkerøde, varme beige, nøgen- og cremetoner eller den berømte Marsala, der blev valgt som årets farve 2015.

pantone farve 2019 levende koral væg farve møbler interiør kombinationer farve partnere træ hvid

Hvad angår samspillet mellem farve og materiale, passer årets farve særligt godt med naturligt træ og resulterer i et harmonisk helhedsbillede, der fremstår helt afslappet og særligt moderne. Hvis du altid vil være opdateret, kan Pantone -farven 2019 Living Coral også bruges holistisk til et interiør fuld af karakter.

design interiør polstring væg loft design levende koral pantone farve 2019

Du kan virkelig bruge årets forfriskende Pantone -farve, hvor du vil. Fra det smarte runde tæppe i denne farve til en utrolig behagelig lænestol til den unikke rumindretning med nogle betagende detaljer i Living Coral, denne farve kan forvandle din lejlighed til et moderne, sommerinspireret sted for velvære.

Pantone farve 2019 Living Coral i skønheds- og modeverdenen

pantone farve 2019 levende koral koral rød gylden undertone udgør trends

Den varme orange-pink erobrer også skønhedsverdenen. The Living Coral minder om sommer og sol, og kan få enhver hudfarve til at skinne med blot et par penselstrøg. Årets farve i Pantone 2019 er perfekt til din forårsmakeup. Faktisk er det et stykke tid siden, vi har set en reel tendens mod orange-rød. Blush og øjenskygge påvirkes også af trendfarven. Læber i en rig koralskygge fremkalder et øjeblikkeligt friskt look og tiltrækker opmærksomhed. Læbestiften i denne nuance er udtryksfuld nok til, at resten af ​​make-up kan være subtil.

opitmistisk frisk levende colar mode make-up pantone farve af året 2019

Den fortryllende skygge ser ikke kun godt ud på læberne, men pryder også kinder, øjne og negle. Forårets look er især flatterende på solbrun hud. Efter make-up-eksperternes opfattelse ville en koralfarvet rødme være særligt effektiv til sommerfriskhed året rundt. Mange prominente kvinder har allerede turdet! Så hvad venter du på?

pantone farve skønhedstendenser neglelak levende koral trend farve

Den flotte Pantone -farve 2019 kan også gøre den kolde årstid varmere og mere tålelig på neglene, indtil foråret endelig er igen. Selvom de originale Pantone Living Coral neglelakker fra “Butter London” kun er blevet tilbudt i USA indtil nu, kan den behagelige koralskygge også findes i andre mærker. Forskellige skønhedsprodukter i Living Coral vil blive vist i løbet af det kommende år.

farveinstitut pantone farve 2019 levende koral forfriskende modetøj kvinder berømtheder

Livlig og forfriskende, årets Pantone -farve 2019 er allerede meget populær blandt fashionistas og beautistas i sociale netværk. I denne sammenhæng skal det nævnes, at koralskyggen altid har spillet en særlig rolle i modeverdenen. Faktisk har mange af stjernerne allerede turdet tilskrive den fremtidige trendfarve til deres tøjstil. Bella Hadid, Zoe Kravitz, Vanessa Hudgens og Hailee Steinfeld er blot nogle få af dem!

pantone farve 2019 levende koral farverig natur koralrev mode industri trend farve

Pantone -kunderne, der finder ud af, hvilken farve det vil være, inden trendfarven annonceres, kunne præsentere den trendy koralrøde på modeshows i foråret. Hos Brandon Maxwell, Hermès, Prada, Giambatista Valli kunne man allerede se appelsinen med den gyldne undertone. Calvin Klein, Altuzarra, Marine Serre og Moschino brugte også den livlige Pantone 16-1546 til deres efterårskollektioner 2018. Hvad angår den harmoniske farveverden inden for mode, kan den omgængelige og livlige farve parres med stærke røde, sarte rosetoner eller orange.

mode catwalk hip trendfrabe modeller levende koral pantone farve 2019

Disse farvepartnere ser virkelig livlige ud ved brug af print og mønstre. Årets Pantone -farve 2019 er også ideel som et trendy komplementært tilbehør til outfits i rose, orange og rød. Tone-to-tone looks er også særligt stilfulde og feminine. Også værd at nævne er den unikke kontrast mellem koral og den komplementære farve blå. Ligesom det blå havvand får koralreven til at skinne, lader en dominerende turkisblå såvel som mørkeblå farven Living Coral skinne.

pantone farve 2019 clutch levende koralblå kombination farve duo trend

Previous Post
30 gør-det-selv bryllupsgaveideer
Next Post
Julehåndværk med børn: 15 kunsthåndværksideer til populære motiver