15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Udendørs spil til børn om sommeren – 12 gode ideer til spændende udendørs aktiviteter

udendørs spil til børn sommer vand sjove drenge

Der er ikke noget bedre for børn end at lege udenfor om sommeren, slukke dampen og tilbringe tid med venner. Børn har brug for variation og altid nye udfordringer. Hvis du leder efter nye ideer til, hvordan du kan holde unge glade, har du fundet dem her. Vi har valgt store udendørs spil til børn om sommeren, der garanterer masser af sjov. Dine kære er velkomne til at deltage i forberedelsen til følgende udendørs spil og aktiviteter og på denne måde også udvikle deres fantasi og fingerfærdighed.

 Udendørs spil til børn om sommeren – vandballon piñata

vandballon pinata have udendørs spil børn fødselsdag sommer

Sjov delt er sjovt to gange! Derfor finder du i dagens indlæg børnespil om sommeren til udendørs, der er velegnede til flere spillere. Nogle af dem kan naturligvis kun spilles af et enkelt barn og lover også spændende timer i den friske luft.

sommerlege for børn til udendørs vandballon pinata

Om sommeren er vand meget populært blandt børn, hvorfor vores første valg til sommerlige og sjove børns udendørs spil var vandballonen piñata. Til denne våde aktivitet kan børnene først forsigtigt trække åbningen af ​​ballonen over hanen og fylde flere balloner med vand. For at ballonen skal holde sin vægt, bør den ikke være fuld til randen. Ballonen knyttes derefter og hænges på en robust snor over børnenes hoveder. Det er bedst for de unge at tage deres badetøj på og smadre vandballonerne med en pind eller et paprør.

Sjove sommeraktiviteter – aflevering af vand

vandoverførsel plastik kopper børn spil udendørs fritid

Den længe ventede børns fødselsdagsfest finder sted i baghaven, solen skinner og fødselsdagsbarnet og hans æresgæster har akut brug for at køle ned? Jo flere spillere deltager i udendørsspillet “Overlevering af vand”, jo sjovere og mere forfriskende bliver det. Hvert barn får først en plastikkop og står bag det andet. Den første person i køen holder et krus fuld af vand. Formålet med spillet er at hælde vandet i den næste persons kop over hovedet. Umiddelbart efter tager den første person den bageste række.

Børns udendørs spil om sommeren – vandrutsjebane i haven

diy vandrutschebane fritid udendørs spil til børn sommer

Når vi taler om udendørs spil for børn om sommeren, må vi ikke bare passere den populære vandrutsjebane. Hvis vejret er det rigtige, og du har nok plads i haven, er vandrutsjebanen en særlig sjov aktivitet om sommeren. Til dette har du brug for en robust plastfilm, en lang slange til vanding af filmen og lidt blød sæbe eller børns shampoo. Find en passende, lige og ren græsplæne, der ikke skjuler nogen farer (sten, buler osv.). Rul plastfolien ud til den ønskede længde. Kom lidt blød sæbe eller shampoo på og sprøjt med vand. Så snart det bliver pænt og glat, står intet i vejen for at have det sjovt.

Udendørs spil til børn med vand – vandpistoler bilracer

bil racing vandpistol børn udendørs spil sommer sjove aktiviteter

På varme sommerdage bliver børn våde af stor entusiasme og kan lide at lege med vandpistoler. Et billøb med vandpistoler arrangeres på ingen tid og kræver ikke meget forberedelse. Der skal være mindst to spillere. Formålet med spillet er at bruge vandstrålen til at flytte små legetøjsbiler og komme hurtigere dertil.

plastik kop race vand stænk vand pistol

Du kan let ændre dette spil og skyde plastik kopper med vandpistolen. Så du er nødt til at slå huller i bunden af ​​en plastikskål og trænge den ind i et reb. Til sidst spændes rebet og opsættes et andet “spor” på samme måde. Nu kan vi starte. Fyld vandpistolen op og skyd ind i kopåbningen.

Kæmpe sæbe flaske med hula bøjler

kæmpe sæbeboble udendørs spil til børneaktiviteter vand

Kæmpe sæbeballoner fascinerer de unge og er en glimrende idé til sommeren. Denne sjove aktivitet bliver et absolut hit ved den næste havefest. En børnebassin i plastik, en hula hoop og vand-sæbeopløsning er nødvendige for dette store udendørs spil for børn. Bland 19-20 liter vand med 10 kopper opvaskemiddel og lad opløsningen stå natten over. Jo mindre skum du laver, jo bedre bliver de kæmpe sæbebobler omkring din kæreste.

Kaster kridtbomber

sjove farve kridtbomber børn udendørs spil

Kan du lide farverige sommerspil til børn udendørs? I stedet for at lægge billeder på asfalten, kan de unge bruge kridtet andre steder. Spillet “Chalk Bombs”, som har været meget populært siden sidste år, består af nylonposer fyldt med fint kridtpulver. Med sådan en farverig handling kan børnene forskønne baghaven.

Skattejagt på isblok

isblok skattekiste lav dit eget legetøj sommer udendørs spil

De sjove sommer udendørs aktiviteter behøver ikke at være konkurrencer. En skattejagt, der ikke kun giver gode gaver, men også masser af afkøling, ville være en glimrende idé. Til skattejagten i isblokken har du brug for plastbeholdere eller skåle, vand og små plastdyr, mønter, skaller osv. Fyld halvdelen af ​​beholderen med vand, og kom lidt legetøj i den. Læg beholderne i fryseren. Når det første lag er fastfrosset, tilsættes mere vand og legetøj og lad det hele blive til en isblok. Tag isblokken ud af formen. Bevæbnet med en sprøjteflaske varmt vand, en hammer og en børste kan dine små grave skatte op.

Kaste ringe

kast ringe flasker børn laver selv udendørs spil

Vores næste forslag til ideer er en stor fritidsaktivitet, der ikke kun fascinerer unge. Et sjovt familiespil til sommeren ville være at “smide ringen”.

Nødvendige materialer:

12 rene glasflasker

en frugtkasse

Valgte akrylfarver

pensel

Hamp eller jutetov til ringene

Varm limpistol

Selvklæbende tape i to farver

Spillet “kaster ringen” spilles i to hold. Vinderen er det hold, der har flere ringe rundt om halsen på flasken. I øvrigt afhængigt af deres alder kan børnene tage en stor del af forberedelsen til spillet ved at farve flaskerne og danne ringene.

Blind hul spil

smide poser udendørs spil til børn tinker

Et lignende kastespil er blindhulsspillet, hvor spillerne kaster så mange poser som muligt i hullet på brættet. Begge hold står til højre og venstre for blinde hulbrættet. Bestem afstanden til brættet, og lad førsteholdet begynde. Pointsystemet ser sådan ud:

3 point – en sæk, der går i hullet

1 point – en sæk, der lander direkte på brættet

1 point – en sæk, der sidder fast på kanten af ​​hullet

1 punkt – en sæk, der hænger på brættets yderkant og ikke rører jorden.

0 point – en sæk, der ramte jorden og derefter lander på brættet. Fjern venligst denne sæk fra brættet!

0 point – en sæk, der hænger på brættets yderkant og rører jorden

Holdet med det højere antal point kan starte den nye runde. Hvis du har tid og lyst, kan du designe tavlen af ​​pap eller sy de små poser af stof i to farver og fylde dem med ris eller sand.

Udendørs spil til børn til sommer – sjovt udendørs twister spil for grupper

twist otdoor spil til kider teenagere sommer fritidsaktiviteter

Udendørs spil til børn – vandballoner dart

balloner dart burst udendørs spil for børn sommer

Børns aktiviteter for udendørs – kæmpe sæbeboble slange

diy sok plastflaske sæbeboble slange udendørs spil til børn

sæbebobler slangematerialer børn spil diy

Previous Post
Bandana frisurer – 28 ideer til at udtrykke kvindelighed
Next Post
Skumrulning: hvad er det egentlig, og hjælper fascia -rulletræningen mod cellulite?