15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Praktisk tilbehør til picnics og hyggelige udendørs grill

ideer til tilbehør-picnic tæppe-klassisk ternet rød-hvid

Forbered dig på en stilfuld sommer. Med dette tilbehør til picnic og grill bliver grillen endnu mere stressfri og sjov. Her er hvad du skal bruge:

1. Et højteknologisk kødtermometer

Højteknologiske kødtermometerredskaber moderne til picnics og udflugter

Alle ved, at et kødtermometer er et must for perfekt kogt kød. IGrill ($ 80) overgår det almindelige kødtermometer med sin Bluetooth -funktionalitet og en app, der hjælper dig med at få den rigtige temperatur til forskellige typer kød.

2. Tilbehør til picnic: En vinpose til to

Praktisk tilbehør til picnic -vinpose til to flasker af stof

Ved en picnic ved du aldrig, hvor længe du vil nyde det store udendørs. Derfor er denne todelte vinpose en fordel. Den har plads til to vinflasker, som er godt isoleret og beskyttet af den, og det komfortable håndtag gør den let at bære. Vinsækken er som Tilbehør til picnic at finde. Pris: ca. 18 euro.

3. Tilbehør til picnic og grill: en attraktiv flaskekøler

Picnicgrill attraktive flaskekøler metalben

Denne flaskekøler er særlig attraktiv på grund af sine interessante ben. Hold dine yndlingsdrikke kølige i denne bevægelige isfyldte beholder. Pris: ca. 70 euro.

4. En håndrulle til hotdogs

Håndrulle til hotdogs tilbehør-grillværktøjer

Med denne håndrulle til din grill kan du forberede perfekte hotdogs. Med bare et par sving får du lækre hotdogs ligesom du kender fra butikken. Glæd dine gæster og børn.

5. En 2 i 1 picnic taske – det praktiske tilbehør til picnics

2-i-1 design picnic taske tilbehør-til picnic grill udendørs

Transportér din Tilbehør til picnic med denne dejlige taske, der kan omdannes til et lille tæppe. Denne praktiske taske fås i forskellige farver og med et stilfuldt og moderne design. Pris: ca. 50 euro.

6. En solmusikafspiller

picnic udflugter i natur-hi tech solpanel musikafspillere

Hvad er en eftermiddagsgrill uden den rigtige musik. Denne musikafspiller sikrer, at du kan glemme alt om batterier, fordi den drives af solenergi. Den afspiller musik fra enhver enhed, der har bluetooth. Det er også interessant og gavnligt, at denne musikafspiller kan oplade dine enheder. Pris: 100 euro.

7. Naturvenligt bestik som tilbehør til picnicen

Bambus træ miljøvenligt bestik tilbehør til picnic

Hvem vil have deres fine sølvbestik med ud til en picnic? Dette bestik lavet af naturvenlig plast er løsningen. Det er 100% genanvendeligt og kan også vaskes flere hundrede gange, selv i opvaskemaskinen. 24 stykker koster omkring 6 euro.

8. Et stativ til ribben

En rist til ribben have tilbehør grill grill i rustfrit stål

Ikke hvert stykke kød kan simpelthen sættes på grillen. Nogle har brug for bestemt tilbehør for at få dem til at fungere. Dette grillstativ specielt til ribben sikrer den rigtige højde, så selv begyndere kan få dem saftige og møre. Pris: ca. 18 euro.

praktiske ideer til grilltilbehør til picnics

Previous Post
Arkitekthus med glasfronter åbner op for naturen
Next Post
Lav idéer til påske for unge og gamle – søde kaniner og andre motiver