15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Interviewtips – Efterlad et godt indtryk under interviewet

Du har arbejdet hårdt på dit CV, endte med at få det til den rigtige person og leder nu efter de rigtige interviewtips. Nu har du chancen for at præsentere dig selv med succes under interviewet, efter at dit ansøgningsfoto allerede har gjort et første indtryk på respondenterne. Her er nogle enkle retningslinjer, der kan hjælpe dig med at nå dit mål.

Interviewtips om dine svagheder

Elegant kvinde ved stolen med vellykket CV oprettet online

Et af de mest almindelige spørgsmål, der stilles i et interview, er relateret til kandidatens svagheder. Selvom de fleste af kandidaterne gør det oprette professionelt cv online og kombinerer dette med et meget prisværdigt motivationsbrev, de færreste svarer virkelig ærligt på spørgsmålet om deres svage sider. I stedet forsøger de at omgå problemet eller beskrive det på en positiv måde, som de fleste rådgivere rådgiver. Vi er imidlertid alle klar over, hvad denne taktik repræsenterer – nemlig en facade. En bedre måde er at anerkende svagheder, der ikke har noget at gøre med den stilling, du søger. Fortæl også arbejdsgiveren, hvad du i princippet kan gøre for at håndtere det. For eksempel er det ligegyldigt, at du ikke er særlig god til tallene, når du søger om at være grafisk designer.

Få succes med smilende tips under jobsamtale

Et venligt smil er også et af de vigtige interviewtip at følge. Dette er en let mulighed, som så få mennesker tænker på under interviewet. Den sandsynlige undskyldning for de fleste ansøgere er, at de er nervøse eller bevidst forsøger at fremstå som professionelle. Hvad mange mennesker ikke ved er, at et smilende ansigt kan frigøre spændinger i rummet og adskille dig fra det dystre flertal. Mest af alt angiver et smil, at du kan forblive sjov og venlig i vanskelige situationer. Dette er den type person, de fleste mennesker foretrækker at arbejde med.

Vær klar til ubehagelige spørgsmål

interviewer ved bordet og diskuterer spørgsmål om jobkandidat

Det er også vigtigt, forberede sig på spørgsmål, andre kandidater kan ikke lide at svare. Så forvent at skulle overveje nogle virkelig mærkelige emner på et tidspunkt i samtalen, især hvis du går til højtstående embede. Der er naturligvis en logisk forklaring på dette. Sådan tester interviewere din evne til at reagere hurtigt og tilstrækkeligt. Så vær forberedt på spørgsmål som “Har du nogensinde haft en chef fra Helvede?” Prøv at handle naturligt, når det ikke går godt. Nogle gange går det ikke godt, uanset hvor godt forberedt man er. Faktisk bryder nogle interviewere bevidst interviewreglerne for at se, hvordan kandidaterne reagerer. Frem for alt skal du huske, at en snublesten sandsynligvis ikke vil koste dig et potentielt job, når du er færdig med resten.

interviewtips forberedt på ubehagelige spørgsmål

En anden god idé ville være at indsamle oplysninger om intervieweren på forhånd, hvis det er muligt. Så prøv at finde ud af hvem du vil stå overfor. Tidligere oplysninger om dette kan være en stor hjælp for dig. I nogle interviews viser det sig for eksempel, at HR -chefen var en kollega til en tidligere kollega. Du kan dreje rundt om emnet uden at de behøver henvise til dig, fordi de kender din fælles vens standarder. Dette er imidlertid en teoretisk mulighed, der sjældent forekommer. Hver person og jobsamtale er unik, men de kan have en fælles hobby eller for eksempel studere på det samme universitet.

Flere kandidater til jobbet sidder og venter på et interview

Sidst men ikke mindst skal du understrege, at du vil passe godt ind i virksomhedskulturen. Kvalifikation er meget vigtig, der er ingen argumenter om det. Dette er dog ikke en klar faktor, og for meget erfaring er måske ikke altid en fordel. Faktisk kalder ledere det “overkvalificeret”. Selvom du opfylder kravene til den pågældende stilling, kan du stadig blive afvist. Forener det din tro og værdier med virksomheden? Vi ved alle, hvor vigtigt teamwork er i disse dage, så en dårlig medarbejder kan koste virksomheden meget.

Previous Post
Modulært husdesign til en ferie midt i skoven
Next Post
Fuldkropstræning + kardio – den trendy pund fitness træning