15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Køb af en brugt mobiltelefon online: Hvad skal du være opmærksom på, når du køber?

Uanset om det er om aftenen på sofaen, ved frokosttid på en café eller om morgenen i bussen – er vores mobiltelefoner blevet vores mest loyale ledsagere i hverdagen. Det være sig at spille eller bare at browse, vi bruger alle hvert gratis minut til at surfe på nettet med vores smartphones. Mobiltelefoner er nu en skilling et dusin, og producenterne bliver ved med at overraske os med nye og fede funktioner. Men at købe en smartphone af den nyeste generation hvert år er ikke kun meget dyrt, det giver heller ikke meget mening. Det er derfor ingen overraskelse, at flere og flere brugere, der ønsker at spare nogle penge, vælger en brugt model. Selvom det er billigere at købe en brugt smartphone, kan det i nogle tilfælde vise sig at være en skuffelse. For at forhindre, at dette sker for dig, vil vi i denne artikel fortælle dig, hvad du skal passe på, når du køber en brugt mobiltelefon online!

Kontroller smartphonens batterilevetid Køb en brugt mobiltelefon online

Altid at have den nyeste eller dyreste smartphone bliver mindre og mindre vigtig for brugerne, og markedet for brugte mobiltelefoner har blomstret i de seneste år. I den brede verden af ​​Internettet støder vi før eller siden på onlineplatforme, der tilbyder næsten alle enheder til rigtige billige priser. Desværre kan meget gå galt, når du køber. Hvis du vil købe privat, kan det helt sikkert spare dig for mange penge. Der er dog altid en vis risiko for, om enheden virkelig fungerer korrekt, og optiske defekter skjules ofte af sælgerne. Ved Køb mobiltelefon online så det ville give meget mere mening, hvis du valgte en mellemmand som Cleverbuy. Certificerede, brugte smartphones gennemgår vigtige tests, har en begrænset garanti og tilbyder derfor købere lidt mere sikkerhed.

Køb en brugt mobiltelefon online: Sammenlign altid priserne!

Køb brugte mobiltelefoner online Købstip til smartphones

Priserne på smartphones ændrer sig konstant, og så snart der kommer en ny model på markedet, falder prisen på forgængeren normalt. Når du ved præcis, hvad din nye telefon skal gøre, er det første, du skal gøre, at sætte et budget. Fordi afhængigt af funktioner og funktioner kan priserne variere fra 200 til over 1.000 euro. Selvom forhandlerens smartphones normalt er lidt dyrere, modtager du en testet enhed og en garanti på omkring 12 måneder. Uanset hvor du køber din brugte mobiltelefon online, skal du altid læse det med småt i kontrakten og gøre dig bekendt med salgs- og returbetingelserne. Dette sikrer, at du kan returnere den købte enhed inden for en forudbestemt periode, hvis den ikke fungerer som forventet.

Køb tips til brugt mobiltelefon online

Hvis du gerne vil købe en brugt mobiltelefon online fra en privatperson, skal du ikke udelukkende stole på tilstandsbeskrivelsen, men bede sælgeren om yderligere billeder. Forsigtighed tilrådes, især hvis den tilbudte pris er betydeligt lavere. Det er muligt, at enheden er delvist defekt eller har ru tegn på brug og ridser. For at undgå at købe en stjålet eller fundet smartphone anbefales det at tjekke IMEI. Derudover skal du altid insistere på, at en faktura og den originale emballage er inkluderet.

Tag batteriets levetid i betragtning, og køb ikke en for gammel mobiltelefon

Online shopping er sikkert at købe brugte mobiltelefoner online

Der er altid en vis risiko forbundet med at købe en brugt mobiltelefon online. Når du køber, skal du huske på, at batteriet ældes over tid, og at de fleste batterier kun har omkring 50 procent af deres oprindelige kapacitet efter omkring 800 opladningscyklusser. Da omkostningerne ved udskiftning af batteriet er mellem 50 og 250 euro, afhængigt af modellen, bør du fokusere på modeller, der ikke er for gamle. Smartphones, der er 1 til 2 år gamle, har generelt omkring 80 procent af deres originale batterilevetid. Det er også vigtigt at vide, at ældre enheder ikke længere modtager softwareopdateringer efter 2 til 3 år. Mens ældre iPhones fungerer fejlfrit i mange år med den nyeste software, slutter opdateringer til Android -telefoner normalt efter 2 år. Et opdateret operativsystem er ikke kun meget vigtigt for de nyere funktioner, men også for at fjerne eventuelle sikkerhedshuller.

Køb en brugt mobiltelefon online: Kontroller smartphonens tilstand

Køb en brugt mobiltelefon online, hvad du skal kigge efter, når du kontrollerer mobiltelefonens batterilevetid

Har du fulgt alle ovenstående trin, og din drømmesmartphone er endelig i dine hænder? Tillykke! Men for at undgå ubehagelige overraskelser bør du kontrollere mobiltelefonens tilstand grundigt, så snart du modtager den. Er displayet og sagen intakte? Kan du se større skader og ridser? Fjern om muligt batteridækslet og kontroller telefonen for vandskader. Disse kan genkendes ved et lille firkantet klistermærke med lilla kryds. Hvis denne vandindikator bliver rød eller lyserød, er smartphonen bestemt vandskadet. Derefter skal du teste de vigtigste funktioner såsom surfhastighed, og hvis der ikke er skjulte problemer, så har du gjort alt rigtigt!

Tips til køb af smartphones Køb brugte mobiltelefoner online

Previous Post
Foldeservietter – 15 instruktioner, der er enkle og effektive
Next Post
Lav din egen lanterne – 26 kreative og enkle kunsthåndværksprojekter for børn