15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Friluftsliv er navnet på den nye livsstilstrend i 2021, som vi alle havde brug for

I år er tendensen at trække sig tilbage til naturen. Vi siger farvel til dansk hygge og omfavner Friluftsliv – den nye livsstilstrend fra Norge. Det er designet til at gøre os aktive og frem for alt lykkeligere. Vi afslører alt, hvad du bør vide om det i artiklen!

Friluftsliv – det norske friluftslivskoncept

hvad der ligger bag Friluftsliv livsstilstrend

Skandinaver ved meget om lykkeligt liv. Det er ikke for ingenting, at de hvert år indtager de første steder i verdens lykkerapport. Både det danske lykkebegreb og svensk lagom har overtaget verden i de seneste år, hvilket har haft stor indflydelse på indretningen som helhed. I år vil du dog blive overskygget af et andet livskoncept – det norske Friluftsliv.

Hvis du ikke har hørt fra Friluftsliv, lover vi det meget snart. Oversat fra norsk betyder det noget i stil med “liv i det fri” og er udendørs fætter til den meget populære hygge -trend. Og det er præcis, hvad vi alle har brug for i den nuværende Covid -æra.

Drikker varm chokolade udendørs Friluftsliv

På et meget simpelt plan handler Friluftsliv mere om at vandre, stå på ski og sove i et telt, hvor hygge betyder strikning og varm chokolade foran bålet. På et dybere niveau handler begge tendenser imidlertid om lykkeligere og sundere dagligdag. Den norske livsstilstrend er heller ikke kun for hardcore vandrere eller campingentusiaster. Faktisk er det muligt at vedtage denne livsstil, selvom du ikke har adgang til det store udendørs. Din lokale park eller endda din egen have vil fungere meget godt.

Hvordan tager Friluftsliv -konceptet vandreture

Så til dels handler Friluftsliv simpelthen om at bruge mere tid udendørs, hvad enten det er en picnic, middag eller bare en udendørs drink med familie eller venner. Da de fleste af os ikke kunne mødes indendørs i øjeblikket, har det aldrig været mere velkommen at drage fordel af haven. Koldt vejr behøver ikke være afskrækkende – bare pakk flere tæpper, tag flere lag tøj på og varm op foran en bålplads.

Derfor er Friluftsliv en af ​​de største livsstilstendenser i 2021

Vandreture i naturen norsk livsstil

Friluftsliv er ikke bare et kendt navn. Det kan beskrives som en filosofi om at give dig selv en chance for at adskille dig fra den digitale verden for at genoprette forbindelse til den virkelige verden. Som Dayna Isom Johnson, en ekspert i Etsy -trend, udtrykker det: ”Mens vi fortsat oplever forbud og restriktioner for social afstand som følge af pandemien, tilbyder Friluftsliv dig en forbindelse til naturen og dens beroligende virkninger. Og i en verden, der i stigende grad domineres af teknologi, finder mange en måde at komme væk fra deres skærme og værdsætte naturen mere end nogensinde. “

Ny livsstilstrend: at leve i naturen

Som andre fortalere for denne livsstilstrend understreger Dayna, hvor let det er at prøve det selv: ”Friluftsliv handler om at omfavne naturen og få mest muligt ud af den. Uanset om du vil opdage en ny vandresti, cykle eller bare at bringe elementer fra interiøret – såsom hyggelige tæpper, serveringsbakker eller accentmøbler – udenfor for at skabe hyggelige haver, terrasser, trapper eller altaner. “

Friluftsliv gør udearealet hjemligt

Selvom dit udendørs rum er en lille byterrasse, er Friluftsliv noget for dig. Det kan primært omfatte aktiviteter som skiløb og vandreture i bjergene, men sysler som at plukke bær, gå med hunden eller tilbringe eftermiddagen i hængekøjen er også en stor del af det. Denne livsstil afhænger ikke af alder, fitness eller årstid. Alt du skal gøre er at genoverveje dine ideer om vinteren (og måske få en bålplads til at holde varmen).

Sådan bringer du udendørs livstrenden ind i interiøret

omfavne naturen om vinteren Friluftsliv levende koncept

For at omskrive et norsk ordsprog: der findes ikke dårligt vejr, kun dårligt tøj. Det er i hvert fald teorien. Hvis du ikke har lyst til at være ude på kolde aftener, har Friluftsliv stadig meget at byde på – nemlig muligheden for at bringe naturen ind i dit hjem, herunder planter, botaniske dekorationer og sidst men ikke mindst en ændret holdning til vinteren.

Friluftsliv Trend 2021 have med pejs lænestol

En psykolog fra Stanford University kalder dette en “positiv vinterholdning”, der leder efter “muligheder” frem for ulemper i den mørke årstid. Denne ændring i tankegang kan relateres til så små ting som at værdsætte frostens skønhed eller træde ind i det varme hus efter en rask gåtur. Oliver Luke Delorie, forfatter til “Friluftsliv: Connect with Nature the Norwegian Way”, fortæller også om, hvordan enkle aktiviteter som en søndagstur i parken eller at se en snestorm kan forbedre vores velbefindende. Det eneste vigtige er at blive ét med naturen, at falde til ro og rydde hovedet.

Her har vi et par eksempler på, hvordan du også kan implementere udendørs livstrenden indendørs.

Åbn rummet ved at få det til at se mere rummeligt ud med et XXL spejl

Visuelt forstørre boligarealet med et spejl

Brug farver og elementer fra naturen i indretningen

norske livsstilsideer til indretning i botanisk stil

Indendørs planter er en af ​​de bedste måder at bringe naturen ind i dit hjem

Friluftsliv norsk livsstil i indendørs planter

Gør dit udendørs rum til et sted at slappe af udendørs

Tips til friluftslivskonceptet Friluftsliv

Previous Post
Foldeservietter – 15 instruktioner, der er enkle og effektive
Next Post
Lav din egen lanterne – 26 kreative og enkle kunsthåndværksprojekter for børn