15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Går sundt i vægt – ernæringsplan for undervægtige

vægt føle sig godt æble rolig afslapning positive resultater stress

Mens de fleste mennesker prøver alle mulige diæter for at kunne tabe sig med succes, klager andre over at være undervægtige og prøver med alle midler at tage et par kilo på deres hofter. Går sundt på i vægt er dit hovedmål?

Første skridt til at tage sundt på i vægt

sund vægt gulerødder broccoli vitaminer mineraler energikilde kaloribehov

Går sundt på i vægt er en lang proces, der kræver lidt tålmodighed. Går sundt på i vægt betyder at holde fedtvævet i skak og opbygge muskelvæv på en sund måde. For at indtage cirka 0,5 kilo på en uge skal alle indtage 500 ekstra kalorier om dagen. En lang række faktorer kan påvirke slutresultatet – disse omfatter vægt, køn, antal hormoner, kropstemperatur, alder, kaffeforbrug, rygning og sidst men ikke mindst individuelle genetiske egenskaber. Den første ting du skal gøre er at beregne dit daglige kalorieindtag i løbet af en uge. Stå på vægten om morgenen og om aftenen! På denne måde ville du være i stand til at bestemme forholdet mellem dine måltider og vægtforskellene. Bagefter vil du vide, hvor mange ekstra kalorier du skal lægge på bordet for at gå op i vægt på en sund og permanent måde.

Hvad er vigtigt for ernæringsplanen “få sundhed”

øge sund fisk salat brød gaffel kop ordentlig ernæring æg

Tre hovedmåltider om dagen må ikke gå glip af, hvis du er få en sund vægt vil have. Spis lette måltider to eller tre gange mere. Selvfølgelig behøver du ikke at overbelaste dit fordøjelsessystem, spise oftere, men i små mængder. Ernæringseksperter anbefaler at spise et lille måltid lige før søvn. Du kan undvære vand efter træning; i stedet skal du drikke frugt- og grøntsagssaft og mælkedrikke for at fremme muskelfunktionen. Den intense fysiske anstrengelse stimulerer muskelopbygning. I forhold til dette skal behovet for kalorier af undervægten øges, ellers taber du dig.

For at se frem til en smuk, muskuløs krop, vis tålmodighed! Tænk på bundlinjen! Målet er at holde fedtvævet inden for grænser og langsomt men sikkert at forstørre muskelceller.

Det er klart, at når du spiser højt kalorieindhold, går du hurtigere op i vægt. Imidlertid fører forbruget af animalsk fedt til et højt kolesteroltal. Udskift produkter som ost og smør med fødevarer med sunde fedtstoffer, som også er gavnlige for kroppen. I stedet for chokolade bruger du mælk, grøntsags- og frugtsaft, frø, nødder, müsli og honning, som indeholder en lang række værdifulde vitaminer og mineraler, i din kost. Lav en afbalanceret kost af pasta, fuldkornsbrød, havreklid, tørret frugt, frugt og grønt, fisk og skaldyr, svinekød og oksekød. Da nikotin og koffein stimulerer stofskiftet, er det bedst at undgå dem!

Og sidst men ikke mindst: afslapning, hvile og bevægelse bestemmer det positive resultat. Omvendt har stress og spænding en negativ effekt på det.

En håndfuld nødder i løbet af dagen giver os en masse energi 

værdifuld mad valnødder jordnødder mandler hasselnødder pistacienødder cashewnødderSport gør dig sulten

vægt normal smuk krop bygge muskler fitness tog

 Spis frisk frugt i stedet for chokolade

vitaminer bananer æble avocado ernæringsplan holde i god form

 Pasta forsyner kroppen med kulhydrater

Efter at have trænet kulhydrater genopretter den fysiske styrke, må du ikke overdrive en lille mængde

Previous Post
Gør-det-selv smykkestativ-skab plads til dine øreringe
Next Post
Optimering af din løbebånds fitness – 9 metoder til mere sjov under træning