15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kate Middletons kost for en slank figur

Kate Middleton og hendes kostperleøreringe

Hustruen til prins William, en af ​​de mest omtalte damer i England, imponerer på mange måder. Ikke alene er hun stilfuld og charmerende, men hendes flotte figur er et konstant tema. Ikke kun før hendes drømmebryllup, men også kort efter fødslen af ​​sit første barn, lykkedes det hurtigt at slippe af med de ekstra kilo og komme i form igen. Jeg er sikker på, at du er en af ​​dem, der undrer sig over, hvordan hun gjorde det. Svaret er i Kate Middletons kost, som hun fandt efter at have prøvet mange andre varianter. Dette bør hovedsageligt bestå af rå fødevarer. Og den positive effekt er ikke kun tydelig i den faste og slanke figur. En anden fordel ved Kate Middleton -kosten bringer en glødende hud med sig, samt sunde negle og skinnende hår. Her er hvad Kate Middletons kost handler om.

Kate Middletons kost

den-mystiske-måde-af-din-drøm-figur

Det Kate Middletons kost af specialister, der anbefaler de udvalgte fødevarer og retter, fordi de sikrer sundhed og skønhed. De hævder, at kosten giver gode resultater. Den består hovedsageligt af frugter som vandmelon, gojibær, mandelmælk, tabboulesalaten og den kolde suppe gazpacho. Hertuginden bruger olivenolie til at krydre salaterne. For at tilføje variation til de rå grøntsager kombinerer hun dem med forskellige typer ost eller skaldyr, der er kaloriefattige og kun små mængder skadelige kulhydrater.

Begræns Kate Middletons kost

Spis-rå-grøntsager-og-frugter

Skal du bruge Kate Middletons kost Men glem ikke, at på trods af de positive aspekter, bør du ikke overdrive det. Det er jo ikke godt for alle at indtage rå fødevarer i lange perioder. Du kan forhindre dårlige virkninger ved at kombinere de rå grøntsager eller frugter med dampede eller ovnkogte produkter og spise supper.

Hockey-i-England-for-kvinder

Besøg fitness salon

Kate Middletons kost er ikke det eneste, der bidrager til hendes flotte figur. Hun er meget atletisk af natur og var kaptajn på universitetets hockeyhold. Hun besøger også sin personlige fitness salon fem til syv gange om ugen, hvor hun cykler og bruger i alt en time. Hun skylder selve gymnastiksalen sin mand prins William.

Yoga-øvelser-hjælp-til-drømmefiguren

Yoga øvelser

En anden grund til hendes slanke figur er de yogaøvelser, hun laver regelmæssigt, og som er blevet sammensat af hendes personlige yogalærer. Disse øvelser hjalp hende også med at forberede sig til fødslen. Så bundlinjen er, at du også skal kombinere Kate Middletons kost med træning. Du kan vælge en sport, du kan lide.

Tomatsuppe er også en del af kosten

en-salat-kaldet-tabule

Cocktail-Energizer-Trunk-af-Kate-Middleton

Kate-Middleton-og-hendes-kost-på-marken

Previous Post
Efterårsdekoration under en hætte i glas – stilfulde arrangementer inspireret af naturen
Next Post
Lav dine egne spøgelser som Halloween -dekorationer til udendørs brug af wire – gør -det -selv -instruktioner og ideer