15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Forårsduft i huset – 10 tricks til en frisk atmosfære

duften af ​​forår i huset blomster-eng-narcissus-tulipaner-farverige

Når årstiderne skifter, ændres alt udenfor i det store udendørs. I haven viser krokusene langsomt deres lyse blomster i farverig pragt gennem den smeltende sne, og træerne begynder at spire nye grønne blade. Du kan allerede mærke, at foråret snart kommer! Dette frister os til at åbne vinduerne bredt og slippe den nye sæson ind! Huset skal også have den friske duft af forår, hvorved den kraftige, krydrede duft af vinter skal bortvises. Du kan gøre dette med en blomstrende Forårsduft i huset udskift så snart solen skinner stærkere.

Forårsduft i huset til et frisk hjem

forårs-duft-i-huset-frisk-stue-design-farverige-puder

Heldigvis er der flere måder at opnå dette på! Tag et kig på de følgende 10 tricks til frisk forårsduft i huset og find ud af, hvor let det er at beholde den vidunderlige forårsduft i dit hjem!

Forårsduft i huset gennem frisk luft

forårs-duft-i-huset-stue-soveværelse-planter-mursten-væg

Hvis du vil have, at duften af ​​forår skal mærkes i huset, så er den rene luft et must! Der er mange stueplanter, der kan være meget nyttige til at hjælpe dig med at udføre denne opgave. Fredsliljer, palmer og bregner er store naturlige planter, der renser luften i dit hjem. Og det giver dig en undskyldning for at sætte mindst et grønt stueplante i hvert værelse.

Forårsduft i huset – åbn vinduerne!

forårs-duft-i-huset-vindue-frisk-luft-hvid-soveværelse-seng

Føler du noget særligt i luften? Den lette brise udenfor, der trækker gennem hele huset og fjerner duften af ​​kanel og fyrretræer for at erstatte det med en frisk forårsduft i huset? Lige nu, vil du ikke bare slappe af med et glas limonade i hånden og se gardinerne flagre mod vinduet?

DIY citrusspray til en forårsduft i huset

forårs-duft-i-huset-luftfriskeren-diy-idé-orange-lavendel

For mange husmødre følger foråret også med vanvittig forårsrengøring. Vi fortæller dig en hemmelighed, hvordan du hurtigt og nemt kan fjerne vinterstøv og snavs og samtidig få en behagelig forårsduft i huset. Så lugter dit hus også af friske citroner. Hvordan kan du gøre det? Alt du skal gøre er at forberede din egen citrusrensende spray. Det er den eneste måde, du kan være helt sikker på, at det, du bruger til at rengøre dit hus, er virkelig godt for dit hjem og dit helbred.

Fyld sprøjteflasken

forårsduft i huset citronspray vaskemiddel diy

Forårsduft i huset gennem blomsterbuketter som dekoration

buket duft roser lavendel forårs atmosfære

Blomster er naturligvis den bedste kilde til en dejlig, delikat forårsduft i hjemmet. Hvis du måske har en lilla busk i din have, skal du sørge for at bruge en lilla buket i dit hjem! De sarte lilla blomster bringer en glad følelse ind i stemningen og forståeligt nok også en let, uforglemmelig duft! Der er intet som en buket friske blomster på dit natbord, du er enig?

Forårsduft i huset – duftdiffusor

æterisk olie forår duft idé hus atmosfære

En duftdiffusor er altid vigtig i et værelse, når som helst på året, da det skaber naturlige dufte i atmosfæren. Udskift dine vinterdufte af kanel og nelliker med en ny forårsduft i huset, der dufter af citron, pebermynte eller lavendel. Med disse æteriske olier vil det valgte værelse snart blive fyldt med den beroligende duft af forår.

Duftlys til en forårsduft i huset

forårsduft i huset stearinlys blomster aroma

Et velafprøvet trick til at opnå forårsduften i huset er ved hjælp af nogle duftlys. Du finder en bred vifte på markedet, der er virkelig vidunderlige duftlys i alle mulige størrelser, farver og former. Alt du skal gøre nu er at træffe det rigtige valg. Vælg blomstret, frugtagtig eller jordisk smag, og du kan ikke gå galt! Nu skal du bare tænde duftlys! Dit hjem lugter af forår nu!

Forårsduft i huset – spray til sengelinned

Lavendelspray gør sengelinned blomster duftende forår

Lavendel er sådan en vidunderlig, beroligende duft og perfekt til at skabe en forårsduft i huset. Forbered din egen lavendelspray til sengetøjet, og dit soveværelse bliver dit yndlingsrum i hele huset. Hvis du har et gæsteværelse, skal du også bruge lavendelsprayen på sengene der for et afslappende ophold. Men vær forsigtig. Dine gæster vil muligvis ikke forlade dig når som helst snart.

Forårsduft i huset – DIY potpourri

diy potpourri blomster tør lavendel citrusskal

Det er forbløffende, hvordan tørrede blomster kan bevare deres duft så godt. Blomsterne i dine forårsbuketter begynder at visne på et bestemt tidspunkt. Men du kan derefter fortsætte med at bruge det. Lad dem tørre godt, og du kan lave din egen potpourri for at skabe den forårsduft, du ønsker rundt i huset. Ved hjælp af din hjemmelavede potpourris lugter hvert værelse i din lejlighed frisk i de kommende måneder.

Duftpuder giver en forårsduft i huset

Duftpude foråret duft i huset DIY idé

Endelig har vi en god idé for dig at beholde forårsduften i huset. Og du skal gøre dette igen med tørrede blomster. Du kan let realisere dette enkle projekt med filtede poser, disse kan holde de friske dufte i lang tid. Du kan endda give dem væk. Læg disse søde små duftende puder i dine skuffer eller i linnedskabet, og du bliver mødt med en blomsterduft, hver gang du åbner hoveddøren til dit hjem. Lavendel er en vidunderlig, blød duft, men rosenblade ville være en god tilføjelse.

Friske retter fra gryden til forårsduften i huset

citrusfrugter madlavning forårsduft i husets grydeide

Hvis du troede, at dette var forbeholdt efteråret og vintermånederne, skal du genoverveje det! Med citrusfrugter og forskellige slags grøntsager kan du oprette en bouillon, der spreder duften af ​​forår i huset og især i køkkenet. Kom dine ingredienser i en gryde med kogende vand og lad dem stege i et par minutter. Efter afkøling kan du bringe noget af denne væske i et glas til andre rum, på den måde når de naturlige dufte også dit hjemmekontor!

liljekonvalj hvid buket vase træ duft forår

planter værelse stue frisk luft forårsgrønt

åbent vindue frisk luft fjeder duft blomstervase vindueskarm

duften af ​​forår i huset kish blossoms tips tricks

Previous Post
Håndværksideer til børn – smukke julekort til familien
Next Post
Frisurer til hatte – 25 ideer til smukke frisurer