15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Håndværk med styrofoamæg til påske – kreative ideer og forslag til farverige påskedekorationer

Tinker med styrofoamæg til at dekorere påskefiltperler

Når den mest farverige festival er lige om hjørnet om foråret, opstår hvert år spørgsmålet om, hvordan man farver de mest originale påskeæg og indretter lejligheden kreativt. Fra de utallige dekorationsideer har vi udvalgt nogle gode forslag til dig, som du let kan efterligne derhjemme. For at du kan nyde påskeprakten i lang tid, er fokus på vores artikel i dag styrofoamæg. Det er garanteret meget sjovt at lave styrofoamæg til påske! Lad dig inspirere af vores forslag!

Stans blomster ud af papirgrene med styrofoamæg til påske

At lave med styrofoamæg til påske giver dig mulighed for at bruge mange forskellige teknikker og skabe unikke, individuelle påskeæg. Du kan bruge dine små, farverige kunstværker som dekoration eller give dem til dine nærmeste. Med vores første kunsthåndværksprojekt kan du gøre styrofoamæg til en vidunderlig forårseng på ingen tid.

stansepapir og pille med styrofoamæg påske dekoration ideer diy

Få styrofoamæg i den størrelse, du ønsker, pap i smukke pastelfarver og stifter. Slå derefter flere små blomster ud og dæk styrofoamæg med dem. Uanset om det er monokromt, broget eller med et ombré -look, er disse styrofoam -kreationer en fantastisk dekoration til påsken.

stansepapir, der piller med styrofoamæg, påskemønstrede borddekorationer

Du kan også bruge små papircirkler til den flotte styrofoam -dekoration. Sæt derefter disse let overlappende på og dekorer festbordet eller vindueskarmen med de færdige påskeæg. Valg af mønster og farve er naturligvis helt op til dig og kan også koordineres med resten af ​​anlægget.

sort guld paillet dekoration tinker med styrofoam æg påske

Du kan også dekorere dekorative påskeæg lavet af frigolit med forskellige pailletter efter behag. Med en sådan dekoration får du rummet til at skinne og bringe et strejf af glamour ind i interiøret. Føl dig helt fri om din dekorations farve, størrelse og stil!

Lav pailletter med frigolitæg til påske -diy -ideer

Alt du skal gøre for dette idiotsikre håndværksprojekt ville være at vedhæfte de funklende pailletter. Paljetterne i forskellige designs kan enten limes eller spydes på styrofoamæg ved hjælp af små stifter. Vær kreativ og design et mønster, der vil gøre de dekorative æg unikke.

Styrofoam æg dekorerer hæklede håndværksideer til påske

Dem, der kan lide at strikke eller hækle, kan hækle isoporæggen til påske eller strikke et farverigt betræk til dem. Hvis du binder et flot bånd omkring det, har du en fantastisk, håndlavet gave klar til påske. Så den store strikkede eller hæklede frakke passer perfekt og ser godt ud i påskekurven, prøv igen og igen på frigolitæggen for at se, om den passer.

Garnpakke broget styrofoam diy idé påskeæg alternativ

Hvis du har rester af uld, eller hvis du har farvet garn liggende derhjemme, kan du blot vikle det rundt om frigolitæggen. Coat det dekorative æg med lim, kom med en fantastisk farvekombination og dekorér påskeæggene lige som du kan lide det.

DIY dekoration tinker med styrofoam æg bord dekoration påske vase buket

Hvis du leder efter ideer til en original borddekoration til påske, kan du muligvis oprette sådan et påskeæg og blomsterarrangement. Til denne flotte dekorationside har du brug for styrofoamæg i forskellige størrelser, træpinde eller kebabspyd, håndværksmaling i grønt, gult og blåt, gavebånd og en styrofoamkugle og en spand eller en vase, hvor bolden passer. Skær bolden i halve og farve den grøn.

Lav en buket blomster med styrofoamæg til påskespand med styrofoamkugle

Du vil bruge disse i stedet for svampe til din “buket”. Læg nu styrofoamæg på spydene og farvelæg dem i den ønskede farve. Når malingen er tør, stikkes spydene i frigolit. Gennemfør dit påskeægssæt med temmelig friske eller kunstige blomster, sløjfer og sommerfugle. Opstillet ved siden af ​​en dekorativ påskeharenfigur, er dit arrangement et ideelt midtpunkt.

tinker med frigolit æg påske kylling dekoration filt folie

Du kan også realisere dine kreative ideer til kunsthåndværk med styrofoamæg til påske ved hjælp af farverig filtuld. Fra de enkle styrofoamæg kan du fremtrylle vidunderlige kunstværker, der er alt for smukke til simpelthen at blive skjult. Uanset om det er monokromt, prikket, blomstret eller stribet, kan de filtede påskeæg gives væk, hænges op eller blot placeres hvor som helst i lejligheden.

tinker med styrofoamæg til dekoration af påskefilt

Hvis du vil tinker med farverig filtuld og frigolit, har du stadig brug for en filtpude lavet af skum og en filtnål. Læg et styrofoamæg på bunden og læg uld i den ønskede farve på det. Begynd nu at filte frigolitæggen ved at gennembore uld med filtnålen. Vend ægget på overfladen og gennembor meget ofte og tæt på hinanden.

artiskokteknik til fremstilling af stof med styrofoamæg påskehøns

En anden stor inspiration til det farverige påskehåndværk er disse påskeæg, som er skabt ved hjælp af den såkaldte artiskokteknik. Med denne kunsthåndværksteknik er trekanter lavet af bånd fastgjort til styrofoamæg med stifter, let overlappende. Selvom teknologien er lidt mere tidskrævende, vil du blive overrasket over disse farverige mesterværker blandt venner og slægtninge.

dekorere påskeæg decoupage teknik loop styrofoam tinker

Fortryllende smukke påskeæg er også skabt af decoupage. Kig efter servietter med et smukt påskemotiv og adskil det øverste lag for første gang. Klip designet ud. Coat styrofoam -ægget med servietlak og læg forsigtigt motivet på det. Fix motivet med endnu et lag lak ved at arbejde med børsten fra midten og udad.

let håndværk ideer børn maling styrofoam æg dekoration påske

Hvis du gerne vil lave kunsthåndværk med børn til påske, ville de dekorative påskeæg fremstillet af frigolit være en god mulighed for de unge til at slukke dampen kreativt og selv designe påskeudsmykningerne. Lad dine små fingre enten stikke papirrester hen over frigolitæggen eller male dem efter behag.

naturlig reb knap mos styrofoam æg til at dekorere påske

Hvis du vil bringe et strejf af naturen ind i dit hjem, så er materialer fra naturen, såsom mos, græs eller tynde kviste til kunsthåndværk med frigolitæg til påske, særligt egnede. Læg lidt lim på styrofoamæg og læg forsigtigt stykkerne mos ovenpå. Opstillet i en lille rede, er din skabelse ideel som en gave.

tinker styrofoam dekoration servietter papir satinbånd

lave dekorationer med styrofoamæg dekorere påske lægge på

farverige pomponer filt frigolit dekorere æg

frigolit æg påske forskellige størrelser papir farve maling

Previous Post
Unik ferie ved havet i luksusbyen Amanpulo i Filippinerne
Next Post
Maling af trapperækværk – ideer til gelænder af træ og metal