15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Maling af påskeæg med varm lim – ideer til kylling & plastæg med vejledning

Mal påskeæg med varme lim sølv drageæg

Hvis du altid er på udkig efter originale designideer til påskeægene, så har vi en mulighed for dig i dag, som du helt sikkert vil lide meget. Du kan male og designe æggene med varm lim, hvilket giver dem en interessant tekstur. Og du behøver ikke engang at have et særligt talent for at få smukke påskeæg. De færdige påskeæg ser virkelig attraktive ud og er perfekte til at dekorere lejligheden eller haven, hvad enten det er til påskebuketten, påskebordet eller som vinduesdekoration i form af en krans. Lad dig inspirere af den idé, hvormed du kan male og dekorere påskeæg og skabe meget individuelle påskeæg, som alle med garanti vil misunde.

Drageæg i en mos reden i en klokkeglas

Du behøver ikke engang at have et særligt talent for at tegne og male for at få effektive modeller ved at bruge varm lim til at male påskeæggene. Lidt fantasi kan hjælpe, når man maler æggene til påske. Og skulle din fantasi ikke være det, vil vores eksempler helt sikkert være meget nyttige for dig. I det følgende har vi sammensat instruktioner og designideer, som du kan bruge i stedet for de traditionelle påskeægfarver til at skabe en unik påskeægsdekoration. Få alt hvad du har brug for, og kom i gang med det samme!

Maling af påskeæg med varm lim – hvad skal der til?

Sølv drageæg som pynt til påske med en moderne påskekurv i metal

For at du kan male og designe alle påskeæg på én gang, bør du på forhånd tænke, hvordan du vil forestille dig resultatet og derefter få alt, hvad du har brug for. Skal æggene være monokrome eller dekoreret med dekorative elementer? Så skal du også købe disse på forhånd. Alt i alt har du brug for følgende ting:

  • Noget du selvfølgelig ikke kan gøre dette projekt uden, er det varm lim. Hvis du er en række forskellige ting at lave og lave, så har du sikkert allerede en varm limpistol derhjemme. Hvis ikke, bør du få en senest nu. Nogle modeller tilbydes endda relativt billigt. Og hvis du nu bruger den til at male påskeæggene, finder du hurtigt ud af, at den varme limpistol kan være meget praktisk ikke kun til limning.
  • Æg til maling og her anbefales blæst æg. Men kunstige materialer fremstillet af forskellige materialer kan også bruges. Udover plastik kan du også lave påskeæg af træ eller påskeæg af glas. Anyway, den varme lim vil klæbe til alt, så du behøver ikke bekymre dig om det, når du vælger påskeægene at male på.
  • farve. Dette vælges afhængigt af æggets materiale. Tjek også håndværksbutikken for at finde ud af, hvilken farve du kan bruge til at male den varme lim. Almindelig påskeægsfarve er ikke egnet. Spraymaling kan derimod bruges til ethvert materiale og fås også i en lang række farver. Du har også valget mellem matte og blanke eller endda glitrende farver.
  • Glitter er et godt søgeord til det næste punkt. Dekorative elementer De har måske også brug for det. Det betyder alle de ting, som du gerne vil pynte æggene med, efter at du har malet påskeæggene med varm lim. For eksempel er rhinsten eller glitterstøv sådanne elementer, men også bånd, washi tape pailletter og lignende.
  • Også en dokument du skal have dem klar. Dette beskytter ikke kun bordet mod den varme lim, som hurtigt kan gå galt. Beskyttelse er også nødvendig for farvning med sprayen. Tilstrækkelig avis er meget nyttig til dette.

Maling af påskeæg – Vejledning til påskeæg af plast

Mal påskeæg med varm lim med vejledning til plastæg

Disse instruktioner refererer til plastæg, men kan også implementeres med et ægte æg eller et af træ og glas. I princippet er det ligegyldigt. Afhængigt af materialet vil der senere være brug for flere eller færre lag maling for at dække ægets oprindelige farve.

Start med at male forskellige mønstre på æggene ved hjælp af den varme lim. Hvis du maler påskeægene på denne måde, kan din fantasi stå fri, for alle motiver og mønstre er tilladt. Prikmønstre, bølgede linjer eller endda ord er egnede. Disse giver æggene en interessant 3D -effekt, hvilket er det særlige ved denne påskeægsdekoration og -design. Du lader derefter den varme lim sætte sig godt, hvilket heldigvis sker meget hurtigt. Når alle påskeæg er malet, kan du begynde at farve dem. I det mindste nu er en pude en god idé. Hvis du bruger spraymaling indendørs, er det tilrådeligt at ventilere i løbet af denne tid, især hvis der er børn. Bedre endnu, gå udenfor for at sprøjte. Dine påskeæg med tekstur er klar.

Plastæg, men også dekorative påskeæg af glas, skal sprøjtes flere gange på grund af deres glatte overflade, indtil den faktiske plastfarve er helt dækket. Dette er lettere med ægte æg eller dem lavet af træ. I stedet for spraymaling kan du designe kyllingæg med almindelig påskeægsmaling, som i følgende video:

Maling af påskeæg – teknikker til yderligere dekoration

Pynt æg med rhinestones og metallisk maling

Hvis denne variant af at male påskeæg er for enkel for dig, kan du vælge en anden farve på den ene side og bruge yderligere dekorationer til at lave smukke 3D -påskeæg på den anden. Glitter er meget populært til design af påskeæg og kan f.eks. Bruges. Du skal være hurtig for at gøre dette. Glitteret drysses på den varme lim, mens den stadig er blød, så den klistrer fast. Du skal også huske på, at ægget i dette tilfælde først sprøjtes eller males og først derefter dekoreres med den varme lim og glitter. Ellers ville du sprøjte glitteret med malingen. Men hvis du vil pynte påskeæggene med elementer som rhinestones, bånd eller lignende, kan du gøre dette helt i slutningen. Du kan også bruge den varme lim til dette.

Mal påskeæg med varm lim og dekorér med glitter

I eksemplet ovenfor kan du se forskellige varianter med ekstra dekoration. På det første billede blev ægget først dekoreret med glitter. De tre farvede striber blev derefter adskilt fra hinanden ved hjælp af varm lim. Påskeæggene ved siden af ​​var alle først farvet og derefter malet med varm lim, hvorpå enten glitter blev sat fast eller pailletter blev limet. Så som du kan se, er en lang række teknikker mulige. Prøv bare flere og vær glad for at komme med andre, når du maler og pynter påskeæggene.

Dekorer påskeæg – instruktioner til brug af varm lim i stedet for voks

Varm lim i stedet for voks til maling og farvning

Hvis du vil farve påskeægene og samtidig få smukke mønstre, bruger du normalt voks eller voksblyanter, som forhindrer farven i at farve de malede områder, når æggene dyppes i. Du kender sikkert denne teknik og ved, at æggene til dette formål stadig skal være varme. Så snart de er kølet af, fungerer varianten med voks ikke længere. Hvis ægget er for varmt, løber voksen, og mønsteret eller motivet ser ikke længere smukt ud. Du kan klare alt dette med en varm limpistol og stadig male og farve æggene som normalt.

Farv æg med et mønster og en varm limpistol i stedet for voks

Du bruger dem stort set på samme måde som du ville bruge voksen. Du skal male de fremtidige påskeæg igen først. Mal ethvert mønster, motiv eller ord på æggene. Hvide æg egner sig bedst til farvning. Hvis det er nødvendigt, kan du også bruge brune. Vent til limen har sat sig og dypp æggene i en hvilken som helst farve. Når du har taget dem ud og malingen er tørret, kan du fjerne den varme lim igen. Du kan nu lade påskeæg være, som det er, eller dyppe det i en anden farve, så mønsteret også farves. Endelig anbefaler vi, at du gnider æggene ved hjælp af et lille stykke klud og lidt olie. Så skinner de pænt.

Maling af påskeæg – ideer til drageæg

Dragons påskeæg laver fantasifulde designs til påsken

En meget populær idé til varme limæg er også sådanne drageæg. I princippet gør du dette, som vi allerede har forklaret ovenfor. For at disse originale påskeæg skal ligne drageæg, bør du helt sikkert bruge metallisk maling. Det er op til dig, om du bruger det til at male hele påskeæg eller bare tilføje et par accenter hist og her. Som du kan se i vores eksempler, er begge varianter smukke at se på og ser ret autentiske ud. Brug små kyllingæg, hvis du vil, eller få store plastikæg. Du kan opsætte sidstnævnte individuelt i en stander eller påskekurv. På den måde er det bedre synligt.

Enestående fremmede påskeæg

skøre fremmede påskeæg i grønt til farvelægning og kunsthåndværk med børn

Hvis du gerne vil male påskeæg med børn som hvert år, kan du denne gang implementere en anden idé, som de små med garanti vil finde store. De er fremmede påskeæg, som dine børn kan bruge til at dekorere deres eget værelse. Vi går ud fra, at disse æg ikke nødvendigvis matcher din påskedekoration i stuen. Hvis du gerne vil farve og dekorere sådanne påskeæg med børnene, anbefaler vi en lys grøn nuance som hovedfarve. Tilføj derefter et par klatter af andre nuancer af grønt. En af dem kan være metallisk for en særlig effekt.

Det første du skal gøre er at farve æggene med påskeægsfarven. Når basisfarven er tørret, kan du tilføje de andre farver hist og her. Dette fungerer bedst med en svamp eller klud. Men de kan også påføres med en pensel, hvorefter du gnider dem ind med køkkenpapir. Lad disse farver tørre godt, før du bruger den varme lim til at male påskeægene og gøre dem sjove. For at gøre dette skal du lægge noget af limen på ægget. Tag et stykke karton eller pap, og tryk det let på den stadig våde lim, og fjern det derefter igen. Dette skaber udseende af ægget, der er dækket af slim. Gentag dette trin, indtil hele ægget er dækket med varm lim. Tag dette trin for trin, da den varme lim vil hærde meget hurtigt igen.

Lav påskeæg med varm limMal påskeæg med varm lim eller mærk en vandkande

Hvis du ikke vil male påskeæg i år, fordi du bare ikke har lyst, kan du også overveje denne idé. I stedet for at designe færdige æg kan du lave dine egne påskeæg af den varme lim. Det er bedst at bruge balloner for at bevare formen. Du puster disse op i den ønskede størrelse. Opret derefter et uafbrudt mønster på overfladen ved hjælp af den varme limpistol. Når limen er tørret, kan du poppe ballonen og få den på ægget. En åbning kan også tilføjes, hvis du ønsker det. Enten planlægge disse, når du maler med lim eller skærer dem ud bagefter. Nu kan du ikke kun putte lidt påskegræs i ægget, men også en lille figur som en kylling, en påskehare eller endda små påskeæg. Se videoen herunder for instruktioner om at lave sådanne varme lim påskeæg.

Previous Post
Udformning med 2-årige børn-20 ideer med forskellige materialer
Next Post
Ultimate HIIT -træning – øvelser til at opbygge muskler og forbrænde fedt