15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Efterårs DIY servietringe som bordpynt

DIY servietringe som borddekorationsideer efterår

Denne DIY-Servietringe som bordpynt i form af agern er ikke kun lette og hurtige at lave, de skaber også en behagelig stemning på banketbordet. Bare prøv det!

Hvordan efterårsservietringene laves som bordpynt

diy-acorn-filt-cap-efterår-bord-dekoration

Du mangler:

– Følte agern

– kunstig vinstok fremstillet af tråd

– en varm limpistol

Det første du skal gøre er at købe tuscher eller lave dem selv, hvilket slet ikke er så svært. Men hvis du vil springe dette trin over, kan du også søge på internettet eller i en håndværksbutik efter færdige agern.

diy-serviet-ringe-bord-dekorationer-kunstig-vinranke-wire

Dernæst skal du lave den egentlige ring til servietringen. Blomstertråden, der ligner en vinstok, er fantastisk til dette. Sådanne ledninger fås i alle større håndværksbutikker, hvor blomsterskummet og andre ting til fremstilling af buketter også findes.

Til Servietringe som bordpynt For at gøre det skal du slappe af et 12 til 15 tommer stykke ledning og bøje det til en ring. Dette fungerer bedst, hvis du vikler det rundt om de tre første fingre i din hånd tre gange. Så ringen skal have den perfekte størrelse. Men det er bedst at prøve det.

serviet-ringe-tinker-efterår-bord-dekorationer-vinranke-optik

Alt du skal gøre nu er at fastgøre to eller tre tuschpenne til ringen med den varme limpistol, og den første er den Servietringe som bordpynt Færdig.

At lave agernene er den del, der faktisk tager mest tid. Når disse er klar, tager det kun et minut eller to for hver enkelt servietring.

diy-serviet-ringe-filt-agern-efterår-bord-dekorationer

diy servietringe som borddekoration agern efterår

Previous Post
Soveværelses kommoden “Cascade” af Martin Gallagher
Next Post
Håndværk med træ – 7 ideer med instruktioner til hver sæson og enhver alder